нас май ни мъчат зъби
ще видим тая работамай май само ние сме лудите дето излизаме на -15
.Слагам го над якето да не му е голо вратлето.Щях още нещо да пиша....ама забравих
ще видим тая работа
.Слагам го над якето да не му е голо вратлето.
Затова излизаме за по малко пред вкъщи. Днес мислим да се разходим из Мол-а 
Няколко вечери бебка много се сръдка през нощта, буди се към 3-4-5 реве поне 30 мин. върти се. заспива с триста зора и най-късно към 6:30 вече окончателно е станала
Давам аз Дентокинд, викам си "Сигурно зъби", а то милото било гладно 
колкото и да се опитвах да й обясня, че детето им е супер гладно и не може да изкара 8-9 часа гладно, тя не та не. ами да му разсипват стомаха тогава, то като не разбира от дума и с тояги да го налагаш, пак на неговото ще е.

Следя ви от време на време... ама не се включвам, че не съм вече толкова навътре с темите
Ама няма начин.....засега ще е така, пък надявам се един ден (дай Боже да е по-скоро) да си е при мен и нищо да не ни разделя вече.
Ужас, всеки момент трябва да ми се обадят за интервЮ, за една друга работа в същата фирма, и се моля да се забавят, пък белким ми мине

От целия престой на Габи при майка ми, само за това ме е яд, нооооооо малко остана

, Аз от месец насам давам АМ след кърмене, малката изцоква м/у 100 и 160мл. и спи добре, със едно две събуждания за водичка.
за колажа. 

Къде сте се покрили?
А през деня кърмите ли се?
Дано в най-близко бъдеще това да се промени и да сте си двечките с малкото слънце 

, дано само всички дечковци и мами са здравики