Да пазаруваме от UK - Начини, доставки, отзиви!-тема 24

• 47 763
  • 752
  •   1
Отговори
# 195
здравейте момичета Simple Smile може ли да ми кажете при директна поръчка от сайта на mothercare, пратката на домашния адрес ли се получава или в пощата/митницата?
благодаря предварително  bouquet
Моята пристигна в пощата  Peace

много благодаря за отговора  Hug значи трябва да чакам митническо известие, което я дойде, я не. Утре ще ходя на митницата...а твоята за колко дни пристигна? Моята по информация от МК трябва да пристигне до утре включително, общо 11 дни от изпращането...проблемът ми е, че съм поръчала и неща за бебето на сестра ми, което всеки момент трябва да се роди и ставам малко нетърпелива вече  Simple Smile

Получих я мисля, че не повече от 14 дни след като поръчах. Не се притесняжай, би трябвало да дойде в срок

# 196
здравеите! кои приема поръчки сега,римини пише че от 10 започват,алезар са преустановили временно... Rolling Eyes
с някои за TOYS AR US мога ли да се комбинирам Praynig Hug
Аз пуснах поръчка към Алезар в понеделник и получих потвърдителен мейл. И на сайта им пише, че услугата е активна  newsm78

# 197
  • София
Здравейте!
Има ли желаещи за обща поръчка от Некст?

През посредник ли или ти имаш карта, която се приема от Некст?

Visa кредитна или дебитна на ПИБ става ли?

Е, то ако ставаше, всички тука щяхме директно да си купуваме, аз мислех, че имаш английска карта.

Ама въобще не бях наясно с тази подробност и се чудех защо съм се "подвела" миналия път да пускам с посредник Embarassed

Нищо- поне се записах в темата Embarassed

# 198
...2 чифта ботушки на Ему Австралия, ... размерите са 6 и 7, отговарят на № 39 и 40, нямат цип но свободно влизат по крака...
Didka_b, удобно ли ти е да измериш стелката на 7-цата? Със сламка или както ти е удобно, щом са без цип. Благодаря ти предварително  Peace

Трудна работа се оказа меренето на стелката - пробвах и със сламка, ама не стигна дължината й Laughing, със ролетка нещо не стана, та със сантиметър най-накрая успях Mr. Green С две думи на номер 7 дължината е 25,5 см. Peace

# 199
  • София
здравеите! кои приема поръчки сега,римини пише че от 10 започват,алезар са преустановили временно... Rolling Eyes
с някои за TOYS AR US мога ли да се комбинирам Praynig Hug
Аз пуснах поръчка към Алезар в понеделник и получих потвърдителен мейл. И на сайта им пише, че услугата е активна  newsm78

Алезар работят. До вчера разменях мейлове с Гери. Peace

# 200
Гери работи, но долкото имам инфо е много натоварена да доизчисти поръчките от празниците и за това не приемат нови  Peace

# 201
Някой може ли да ми каже на кой номер uk отговаря 22.Решила съм да поръчвам отсайта на найк за дъщеря ми.Тя в момента носи 21 но до напролет мисля ,че ще сме за 22.Да попитам също ако сте поръчвали от там да ми кажете дали са намалени или са уголемени или си отговарят за номерацията. Thinking

# 202
Някой може ли да ми каже на кой номер uk отговаря 22.Решила съм да поръчвам отсайта на найк за дъщеря ми.Тя в момента носи 21 но до напролет мисля ,че ще сме за 22.Да попитам също ако сте поръчвали от там да ми кажете дали са намалени или са уголемени или си отговарят за номерацията. Thinking
Номер eur22 е uk5.
Поръчвала съм от сайта на Nike маратонки и сандали(джапанки).
Двата чифта бяха един и същи номер,но сандалите се оказаха с 1см. по-големи.

# 203
от саита на наик с кои посредник се пазарува....виждам ги в долари цените Rolling Eyes Hug мерси! Hug

# 204
  • София
Гъбко вече имат адрес на сайта си  Party

# 205
Момичета най-после Гери от Алезар ми писа,че всичко е при нея.Може да ми го прати в неделя по пловдивски куриер,но трябва да и преведа парите по банков път.Къде им е сметката,някой който е превеждал може ли да ми обясни как се процедира.Тя как ще разбере, че са от мен.Моля ви,ако може да ми дадете информация,че до края на деня трябва да ги пусна.

# 206
  • София
Didka_b  Hug  Peace
от саита на наик с кои посредник се пазарува....виждам ги в долари цените Rolling Eyes Hug мерси! Hug
Избери УК и ще са в паунди цените.

# 207
  • Шумен
Здравейте, момичета.

Гледах таблицата с размерите на детските обувки, пише 8=15.8 см.  Това вярно ли е? Интересуват ме обувките на Next.

И ако някой има от дамската номерация 3.5, ако може да ми каже колко см е стелката ще съм мн благодарна.  bouquet

# 208
Здравейте някой знаели кога MATALAN ще пускат нова колекция  newsm78    bouquet

# 209
  • Пловдив
Момичета най-после Гери от Алезар ми писа,че всичко е при нея.Може да ми го прати в неделя по пловдивски куриер,но трябва да и преведа парите по банков път.Къде им е сметката,някой който е превеждал може ли да ми обясни как се процедира.Тя как ще разбере, че са от мен.Моля ви,ако може да ми дадете информация,че до края на деня трябва да ги пусна.

Днес и аз й преведох сумата за моята поръчка. Много съм й благодарна, че ще изпрати нещата директно до Пловдив.  Hug
 А иначе отиваш в клон на Райфайзенбанк, попълваш вносна бележка, в която упоменаваш името си на вносител и плащаш на касата. Превода се отразява веднага по сметката.
Имат такава в лева и в лири. За номера я помоли лично да ти го изпрати, за да не стане недоразумение, ако друг ти го даде.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт