Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са основните теми, обсъждани във форума?
Какви са размерите на детските обувки Next?
Как да измеря тока на обувките Next?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са основните теми, обсъждани във форума?
Форумът обсъжда различни теми, свързани с пазаруването от онлайн магазини в чужбина. Те включват опит с различни посредници, избор на дрехи и обувки за деца и възрастни, доставка на поръчки, размери на дрехи, идеи за подаръци, намаления и нови колекции от различни магазини. Освен това има общи съвети и препоръки за пазаруване от чужбина.
-
Какви са размерите на детските обувки Next?
-
Как да измеря тока на обувките Next?
-
Как мога да платя поръчка чрез посредник?
-
Как да избера правилния размер обувки, когато поръчвам от уебсайта на Nike?
може ли да ми кажете при директна поръчка от сайта на mothercare, пратката на домашния адрес ли се получава или в пощата/митницата?

значи трябва да чакам митническо известие, което я дойде, я не. Утре ще ходя на митницата...а твоята за колко дни пристигна? Моята по информация от МК трябва да пристигне до утре включително, общо 11 дни от изпращането...проблемът ми е, че съм поръчала и неща за бебето на сестра ми, което всеки момент трябва да се роди и ставам малко нетърпелива вече