Да пазаруваме от UK - Начини, доставки, отзиви!-тема 24

• 47 707
  • 752
  •   1
Отговори
# 165
  • В мечтите
Момичета, House of fraiser и Cheapsmell приемат ли бг карти  newsm78
аз пак да пробвам ...дали евентуално някой знае  Peace

в cheapsmells плащам с бг Visa Electron  Peace
супер и аз имам такава  Peace

# 166
  • София
...2 чифта ботушки на Ему Австралия, ... размерите са 6 и 7, отговарят на № 39 и 40, нямат цип но свободно влизат по крака...
Didka_b, удобно ли ти е да измериш стелката на 7-цата? Със сламка или както ти е удобно, щом са без цип. Благодаря ти предварително  Peace

# 167
  • Русе
    Момичета,
    колко е доставката от Некст до английския офис на Гив транспорт? 3.95 паунда или безплатна?

# 168
Момичета, добра вечер на всички
Как поръчвате от George
казва ми че адреса на картата трябва да е в UK

# 169
  • Пловдив
С посредник.  Peace

# 170
  • Бургас
Запис   Rolling Eyes

# 171
  • Пловдив
Няма ли някой за Pumpkin??????Моляяяяя Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig

# 172
  • В мечтите
В Аmazon ставаше ли с бг карти  newsm78

# 173
В Аmazon ставаше ли с бг карти  newsm78

да Simple Smile

# 174
може ли някой да ме светне какви са тия такси в George, които се начисляват след тотала(сумата на стоките и транспорта) Shocked

# 175
  • Sofia
    Момичета,
    колко е доставката от Некст до английския офис на Гив транспорт? 3.95 паунда или безплатна?
3,95

# 176
Някой ще прави ли скоро поръчка за MmD, ако може да ме включи  Praynig

# 177
може ли някой да ме светне какви са тия такси в George, които се начисляват след тотала(сумата на стоките и транспорта) Shocked

Вече знам, благодаря на отзовалите се Mr. Green

# 178
здравейте момичета Simple Smile може ли да ми кажете при директна поръчка от сайта на mothercare, пратката на домашния адрес ли се получава или в пощата/митницата?
благодаря предварително  bouquet

# 179
  • Пловдив
Момичета харесала съм на дъщеричката м и това http://www.pumpkinpatch.co.uk/browsesearch/LoadProductDetail.asp … amp;colour=SILVER
но явно никой няма скоро да пазари от там за да се комбинираме,та искам да попитам,ако сте срещали нещо подобно в друг сайт и ще купувате от там,да се включа и аз.Благодаря предварително! Peace

Общи условия

Активация на акаунт