Да пазаруваме от UK - Начини, доставки, отзиви!-тема 24

• 47 716
  • 752
  •   1
Отговори
# 390
Здравейте Simple Smile
Моля, ако някоя мама поръчва от АСДА да ме включи с едни бодита! Praynig  bouquet

# 391
Moмичета, моля за една консултация. Simple Smile След нощно четене в темите ви - дали правилно съм разбрала:
- ако искам да поръчам от NEXT за София и с доставка до вкъщи, мога да ползвам, например, Give Transport. Не мога да плащам с моя карта, а трябва да им опиша какво съм си харесала. Те поръчвам от мое име срещу 9 % комисионна. Мога да платя по куриера. Доставката е някакви пауди на пакет. Правилно ли съм разбрала?
И още нещо - какво ще ми препоръчате:
директно ли да поръчвам от SportsDirekt (а оттам има ли смисъл да се ровя за код за намалена доставка?)   или да си обединя поръчката от тях с НЕКСТ? И ако там мога да плащам с карта, да го направя ли, след като на сайта на ГИВ имаше някаква забележка, че не можем да поместваме техен адрес, защото ще е различен от този на картата ни? Но не разбирам тогава как вие плащате тогава и насочвате пратката към адреса на ГИВ.

Извинявам се за питането, но се чувствам като набързо подготвена за някои изпит и май ми се губят бая детайли.   Laughing Laughing Laughing

Благодаря за съдействието!  Hug

# 392
здравейте момичета Simple Smile имам един въпрос който най-вероятно е задаван по сто пъти, но просто няма време да ровя. Дъщеря ми е на 2г. и 4 месеца от българската номерация носи обувки 26 номер. От сайта на некст възраст от 1 - 5 г. носим 7-8 номер. Сега харесах едни кецове от по горната възраст 3-16 години, та въпроса ми е кой номер трябва да й поръчам от там горе долу според вас  Hug 

# 393
Там най-малкият номер е 9-ка  Peace

# 394
наистена ли буса на алезар е пристигнал  Thinking

# 395
  От Алезар ми се обадиха снощи към 19,30 и ми казаха,че буса току що е пристигнал.Днес и утре вече трябва да си получим нещата.
  slan4ogled много ще съм ти благодарна ако ми измериш стелките на сандалките 5-ца!Ти кога очакваш поръчката си,да ти напомня,че едва ли ще ти е до мен тогава Laughing?

# 396
  • Бургас
Здравейте Hug
Някой може ли да сподели мнение за посредника "Детство мое".
Направих регистрация и поръчка там, но ми искат депозит от 30 паунда  Thinking и не знам дали е сигурно да ги пращам. Имам ли гаранция че ще си получа стоките които съм си избрала? Предполагам че всички процедират с депозит, за да си вържат стоките които поръчваме Rolling Eyes

Имам една поръчка от тях. Мнението ми е противоречиво - от една страна са много любезни, много отзивчиви, от друга страна работят на принципа "лявата ръка не знае какво прави дясната". Ту ме забравяха, ту не били видели че съм изпратила депозит...На финала бяха объркали адреса и на мое име пристигна още една поръчка за друга жена. /Добре че не беше обратното  Mr. Green/. Това с депозита наистина е леко дразнещо, но се оказа че не  е задължително да го превеждаш веднага. Може след като ти пристигне пратката на УК адреса.

Мисля да изчакам с плащането на депозита, както ми пишеш, че не е задължително да го пращам веднага. Ще почакам да получа e-mail от тях че със сигурност че са ми обработили поръчката. Получих e- mail от мое запитване, но информацията е много неясна(аз ги питам за едно те ми отговарят за друго Outta Joint).

# 397
"rummi_pl"

"Там най-малкият номер е 9-ка  Peace"

rummi_pl

неразбрах какво ми казваш, тези кецове почват от 1 ца това значи ли че са като по малките по номерация в смисъл пак 7-8 ли да й взема. Благодаря ти  Hug

http://www.next.co.uk/shopping/shoes/girlsshoes/9/3?extra=sch&am … amp;exclude=00S00|00SJ00|00SJ0800&returnurl=%2fshop%2fgattgender-oldergirls-cat-shoes-2%3fnxti%3d0%26nxtv%3d000%26isort%3dglobalpop&bct=%26quot%3bShop%20By%20Product%26quot%3b%26nbsp%3b%26gt%3b%26nbsp%3bOlder%20Girls%26nbsp%3b%26gt%3b%26nbsp%3bShoes

# 398
  • Пловдив
Не си разбрала правилно. Най-малкия номер в секцията 3-16 години е 9-ка, който сега ще ви е голям. А 1-цата не отговаря на бебешката номерация, а от нея започва юношеската. Например аз нося 7-ца, което е 41 номер по българската.

# 399
Аа ясно много Ви Благодаря момичета  Hug   bouquet и последно да питам 9 горе долу на колко см отговаря  Peace

# 400
bubu1978  Започват от 9-ка. Това е най-малкият номер в тази серия. След 13-ка почват 1, 2 и т.н Тяхната 4-ка (голямата серия) отговаря на 36-37 ми номер по европейската номерация  Peace

ПП Писали сме заедно. Допълвам. Вчера мерих 9-ка, стелка 16см. Но има разлика при различните модели.

# 401
  • Русе
  Чоча, какво става с нашите английски приятели Некст? Пишат ли нещо за забавянето на доставките(например, че зимата ги е изненадала Wink) или положението при тях е No Comment? (Реших да пиша тук, защото отговора ти може да интересува и други момичета.)

# 402
  • на последния етаж
А някой от вас поръчвал ли е козметика на Mothercare? Какви са ви впечатленията? Благодаря!

# 403
А някой от вас поръчвал ли е козметика на Mothercare? Какви са ви впечатленията? Благодаря!

Поръчах бебешки шампоан Johnson's-500 ml. Доволна съм. не люти на очите, образува много пяна, мирише приятно. От тук не си купувам тази марка, защото знам, че не са оригиналните продукти.

# 404
Вчера е пристигнал буса на Алезар ,моята поръчка е пратена по куриер снощи.Днес сутринта получих смс от еконт ,че днес ще ми я доставят и сега съм в очакване!

Общи условия

Активация на акаунт