Да пазаруваме от UK - Начини, доставки, отзиви!-тема 24

• 47 686
  • 752
  •   1
Отговори
# 405
  • на последния етаж
Благодаря - ще пробвам. А виждам, че има и козметика с марката Mothercare - за нея отзиви? Пише, че била био, пък е и на доста прилични цени...

# 406
  • Sofia
  Чоча, какво става с нашите английски приятели Некст? Пишат ли нещо за забавянето на доставките(например, че зимата ги е изненадала Wink) или положението при тях е No Comment? (Реших да пиша тук, защото отговора ти може да интересува и други момичета.)
Няма проблем за момента с доставките
Дразнещо е малко,че една поръчка я влачат на 2-3 пъти,но те са си друга губерния
Всъщност още по-дразнещо е,че освен ,че я раздробяват поръчката и си дърпат парите на части ти блокират един път и цялата сума Crazy

# 407
аз малко се учудвам ,че поръчвате вече сандали не е ли рано,а относно новата колекция на Некст този път не харесах почти нищо/което е добре от една страна/иначе обувките и сандалките са сладки,но от дрешките ако тр да поръчам нещо мн трудно бих се спряла на определена дреха,а преди се чудех кое първо да избера и поръчам,е ще чакам и снимки да видим как изглеждат на живо  bouquet

# 408
kremi7 довечера ще почнат първите снимки  Laughing Колкото до колекцията на мен тази ми хареса много повече. Миналогодишната беше малко мръчна за мен. На пръв поглед мушнах артикули за 1000 паунда в кошницата  Mr. Green

# 409
ох чакам с нетърпение да ми кажат че и за мен има нещо що се отнася за колекцията харесах и поръчах някои неща от новата, ама миналата повече ми харесваше за сандали нищо не ми хвана укото тая година надявам се до 2 месеца да добавят нови неща и да са хубави

# 410
Здравейте Hug
Някой може ли да сподели мнение за посредника "Детство мое".
Направих регистрация и поръчка там, но ми искат депозит от 30 паунда  Thinking и не знам дали е сигурно да ги пращам. Имам ли гаранция че ще си получа стоките които съм си избрала? Предполагам че всички процедират с депозит, за да си вържат стоките които поръчваме Rolling Eyes

Аз само с тях поръчвам  Grinning Това с депозита е ново,май поради това,че някои клиенти поръчват после не вземат нещата си..Не знам.Това за тях е сигурност,че ще си вземеш поръчката ,а няма да се откажеш на десетия ден и те да се чудят какво да правят с нещата.Ако поръчваш директно от сайта дали ще ти пратят нещата без да си платила??  Mr. Green Или пък от поръчка за  100 паунда да преведеш депозит от 30 и те да ти пратят нещата на теб?   Peace
Навсякъде плащаш и чакаш ,така е.

Аз чакам да започнат новитте поръчки и ще поръчам от новата колекция някои неща.

# 411
Да се похаля ,пристигна ми поръчката от Алезар.Доволна съм .
Вече имам кафе машина Dolce Gusto,и да попитам другите мацки ,които вече имат ,в комплекта имахте ли чаша мостра или в комплекта от UK няма?

# 412
  • Sofia
мойта имаше чаша,от Амазон съм  я купувала

# 413
Здравейте Hug
Някой може ли да сподели мнение за посредника "Детство мое".
Направих регистрация и поръчка там, но ми искат депозит от 30 паунда  Thinking и не знам дали е сигурно да ги пращам. Имам ли гаранция че ще си получа стоките които съм си избрала? Предполагам че всички процедират с депозит, за да си вържат стоките които поръчваме Rolling Eyes

Два пъти йм пуснах поръчки и двата пъти ми я забавиха около 2 месеца.Забравих какво съм поръчала Crazy.Този депозит,който измислиха- дразни.На всичко отгоре работят на 10 % надценка,а Алезар и Римини кидс са на 7 %.Не знам как си се спряла на тях,аз отдавна не ползвам услугите йм Peace

# 414
Вече имам кафе машина Dolce Gusto,и да попитам другите мацки ,които вече имат ,в комплекта имахте ли чаша мостра или в комплекта от UK няма?

От къде поръча кафе машината? Има ли кафе в комплекта?

# 415
Аз да кажа, че поръчах сто неща от Некст, чрез Easilyshopping на 28.12. Днес ми писаха, че са пратили нещата на моя адрес и утре ще ги получа. Очаквах доста да се забавят , но те се вместиха в добри срокове Simple Smile

# 416

В моята от Амазон - нямаше! Имаше промо кутия с капсули - по една от всеки вид!

И аз да кажа какво чакам всеки момент да ми пристигне:
Тези ботушки на Мис 60  Flutter : http://www.javari.co.uk/Miss-Sixty-Womens-Yole-Boot/dp/B002L6G7J4  (вече са out of stock)
И тези още по-  Flutter Flutter Flutter UGG's: http://www.amazon.co.uk/Ugg-Australia-Wallingford-Wellies-5700/d … 386255&sr=8-3 от М&М за 100п.
Тези дни уж ще идват, че вече сън не ме лови  Heart Eyes
Ще пусна снимки на живо Simple Smile

# 417
Moмичета, моля за една консултация. Simple Smile След нощно четене в темите ви - дали правилно съм разбрала:
- ако искам да поръчам от NEXT за София и с доставка до вкъщи, мога да ползвам, например, Give Transport. Не мога да плащам с моя карта, а трябва да им опиша какво съм си харесала. Те поръчвам от мое име срещу 9 % комисионна. Мога да платя по куриера. Доставката е някакви пауди на пакет. Правилно ли съм разбрала?
И още нещо - какво ще ми препоръчате:
директно ли да поръчвам от SportsDirekt (а оттам има ли смисъл да се ровя за код за намалена доставка?)   или да си обединя поръчката от тях с НЕКСТ? И ако там мога да плащам с карта, да го направя ли, след като на сайта на ГИВ имаше някаква забележка, че не можем да поместваме техен адрес, защото ще е различен от този на картата ни? Но не разбирам тогава как вие плащате тогава и насочвате пратката към адреса на ГИВ.

Извинявам се за питането, но се чувствам като набързо подготвена за някои изпит и май ми се губят бая детайли.   Laughing Laughing Laughing

Благодаря за съдействието!  Hug

Дописвам си питането с надеждата някой да ми отговори.
Сега попълних формуляра на на ГИВ Транспорт, но не ми стана ясно в крайна сметка как ще им плащам. На сайта има описани няколо вариант - по банков път, по куриера и през пейпал. При формулярите пък видях само по банков път.

# 418

От къде поръча кафе машината? Има ли кафе в комплекта?
От амазон чрез Алезар. На 29.12-64паунда беше,бял цвят.Има кафе -капсули в една кутия от всички видове.Но чаша няма ,а бях чела ,че има и затова ми стана странно!

# 419
Аз до сега не съм чула да има чаша вътре при машината! Специално и по нашите магазини съм питала - в кутията няма  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт