Да пазаруваме от UK - Начини, доставки, отзиви!-тема 24

• 47 505
  • 752
  •   1
Отговори
# 75
# 76
запис и от мен благодарности на танчето   bouquet чнг на всички много здравеи парички да можем да си правим много и нови поръчки с нетърпение чакам нещата си от намалението на некст и от новата им колекция имам 2 поръчки и се надявам до 2 седмици да са тук да питам някой знае ли алезар колко им е срока на доставка до бг

# 77
Честита нова година!Успешни покупки!
Честита нова тема!

# 78
  • София
Мерси на Танчето отново  bouquet

# 79
Честита Нова година и от мен Simple Smileи благдаря за темата Peace

# 80
  • софия
Честита 2010! Пари в картите и успешни покупки! Отивам да чета от начало, че мернах пак има драма.

# 81
  • София
Честита Нова Година!   bouquet

# 82
Момичета, харесала съм тези роклички за дъщеря ми, но тъй като има размери само 4-5 г., се чудя дали ще й стават лятото newsm78
http://www.next.co.uk/shopping/girls/youngergirls/1/4/shopping/g … /youngergirls/1/9

Моля някой,който има подобни от миналогодишната колекция да ми каже как са като размери (нормални, умалени, уголемени)

# 83
  • София
Didka_b , според моите наблюдения  роклите на некст са си колкото височината на детето , посъветвай с табличката за ръста и съпостави с твоето момиченце.А за малка - едва ли - нали е рокля, най-много да е 2-3 см по-къса отколкото е предвидена.Досега рокли носим винаги  по 2 лета, зависи от модела, но точно тези летни плажни са готини и по-късички.

# 84
  • Отвъд алеята зад шкафа
Запис.

Честита Нова Година на всички! Аз започнах годината добре като поръчах доста неща от новата колекция на Next за дъщеря ми, две блузи за мен от Esprit и няколко неща от Asda. Нямам търпение да пристигнат. Направи ми впечатление, че в английския сайт на Esprit имаше доста повече избор и по-ниски цени от европейския  Thinking

# 85
  • Sofia
Момичета, харесала съм тези роклички за дъщеря ми, но тъй като има размери само 4-5 г., се чудя дали ще й стават лятото newsm78
http://www.next.co.uk/shopping/girls/youngergirls/1/4/shopping/g … /youngergirls/1/9

Моля някой,който има подобни от миналогодишната колекция да ми каже как са като размери (нормални, умалени, уголемени)
Тази рокля дори и умаляла може да се носи като туника.

# 86

записвам се да следя темичката
имам това яке,и мисля че е идеално за зимата

# 87
  • София
Момичета, от Некст 15-16 г. на S или на M като за нас отговаря? Някои от вас си бяха купували за себе си? Харесах си някои неща, но не знам... според тяхната таблица за ръст 164 трябва да поръчам за 14 г., но ми се струва малко странно да се сравнявам с 14-годишно момиченце:)))

# 88
  • Sofia
Момичета, от Некст 15-16 г. на S или на M като за нас отговаря? Някои от вас си бяха купували за себе си? Харесах си някои неща, но не знам... според тяхната таблица за ръст 164 трябва да поръчам за 14 г., но ми се струва малко странно да се сравнявам с 14-годишно момиченце:)))
Имам блузи и панталони за 14г, които според мен отговарят на L  размер, а 15-16 сигурно ще е XL, те тяхните "14 годишни момиченца" хич не са дребни да ти кажа.  Mr. Green
След няколко опита си нацелих моя размер 12г и за блузи и за панталони и ми е точно, нося S принципно.

# 89
здр.и аз така мислех но има доста дрехи които не изглеждат детски и аз сам си порачвала за 14 год.блузи са ми таман имам едни които са 15 г но са ми доста големи и така си стоят само панталони едни спортни съм порачвала за 15год. понеже съм с по голям ханш имам 2 чивта и двата са 15год. едните за дължина са точни другите леко дълги така че май всеки модел е различен поръчвай смело каквото ти харесва а и кой те знае каква номерация носиш като гледам май няма много хора които поръчват некст

Общи условия

Активация на акаунт