Да пазаруваме от UK - Начини, доставки, отзиви!-тема 24

• 47 503
  • 752
  •   1
Отговори
# 60
  • София
честита нова година всичко най-добро и пълни карти за пазаруване   bouquet
слънчоглед Gift да ти е жива и здрава госпожицата

chocha само да попитам за да видя формата за поръчка трябва да се регистрирам нали така извинявай ако въпроса е глупав  Blush

Не съм chocha ама допреди малко  я тормозих нея Embarassed. Трябва да се регистрираш за да влезнеш във формата за поръчка/и/. Peace

# 61
Честита нова тема - благодаря Танче  bouquet

и ЧРД на дъщеричката на slan4ogled- да ти е жива и здрава и само радости да ти носи!

Веселин от Габко ми писа и утре отивам до офиса им да си взема най-накрая нещата, които поръчах от Амазон още преди Коледа.. а като се сетя, че си платих за експресна доставка над 8 паунда, за да ми ги доставят до техния адрес на 20 декември и да са тук преди празниците ooooh!

но както и да е, утре ще се хваля с ботушките (или ще се оплаквам ако не ми станат Laughing)

Колкото до фирмите посредници - всеки има глава на раменете си, чете им условията и решава с кой да поръчва Peace

Според мен конкретно за момичетата от Сф, за поръчки около 2-3 кг. по-изгодно излиза да се поръчва чрез Гив, заради това че си спестяваме от куриерските такси на Еконт..

# 62
Най-изгодно ми беше с Габко и силно се надявам да започнат пак работа скоро.  Grinning Аз ще си получа нещата във Вторник, а вече нямам търпение.

# 63
# 64
Момичета, Честита нова година и от мен!  Simple Smile

Успешни покупки през новата 2010! newsm68

Алезар дали приемат поръчки?Снощи пуснах чрез тях,но още нямам мейл? newsm78

На сайта им пише, че поръчките от 1, 2 и 3 ще се обработват на 04.01. 2010. Аз пуснах поръчка на 31.12 следобяд, но още не са ми писали, предполагам че утре ще го направят.  Peace

# 65
chocha , при теб май е като умрелите- или добро или нищо...
Това твоя личен форум ли е, кой ти дава право да обиждаш хората, защото са изказали невинно мнение, че условията ти не са им изгодни?Да, има по-добри от твоите и повярвай отношението към клиентите - потенциални или настоящи е далеч по-добро от твоето.
Не дай си боже някой да не те похвали- веднага се втурваш във форумите като бясна и започваш да сипеш обиди.Може да вършите професионално работата си, но отношението ти към хората е безобразно, знам че не го чуваш за първи път.Има място под слънцето за всички, защо се пънеш толкова, пази си нервите Mr. Green

# 66
да ви кажа честно малко вече се дразня от постояното репликиране в тези теми
всеки има глава на раменете си, всички фирми си имат условия- нека чете и преценя кое е добре за него
май Танчето за лудо си играе за първи пост в тази тема

иначе- и на мен ми писаха от Габко, че утре ще ми пратят нещата  bowuu Flutter

# 67
всеки има глава на раменете си, всички фирми си имат условия- нека чете и преценя кое е добре за него

И аз взех да се дразня , почти не чета , а и не пиша , че а съм се оплакъла от някой посредник  и ми званят по телефона  Mr. Green

Относно анкетата ,това са правилата на форума :

Форум за теми-обсъждания, помощ и съвети за директни поръчки от чуждестранни онлайн магазини.
Не се допускат теми и мнения, съдържащи нерегламентирана реклама на български фирми - посредници.

# 68
  • Плевен
Доста неизгодно излиза с тия ГИВ  Shocked Close
След като всички не са ти изгодни, остава ти да си пазаруваш от тук Mr. Green.

Моля? За нещо, което е 200-300 грама - да неизгодно ми е да дам 3 лири.
Моля без подобни коментари  Wink.
На какво основание ти имаш право да изказваш мнение,а аз не? И не виждам какво те дразни? Сама каза,че едните не ти харесват, другите не работят, а третите не са ти изгодни.

# 69

Никой не е казал, че не гледаме какво е писано, напротив. Казвам, че не ми се вижда изгодно, ама госпожата ме напада с ругатни, че не й харесвам правилата. Но стига вече, като гледам не мисля само аз така, което ме успокои все пак, че съм права  Wink.

ПП: Габко са хем най-мили, хем най-комуникативни и нищо чудно скоро всички да се изнесем към тях  Hug.

нади, за това чакам Габко да се върнат на линия. Не знаех, че има само три фирми за София и никъде не пише, че нямаш право на глас  Rolling Eyes. Помолих БЕЗ ЗАЯДЛИВИ коментари.

# 70
Май накрая ще се окаже, че няма перфектна фирма.

Мен ме учиха, че клиента винаги има право. Ако не си доволен от нещо - просто си замълчаваш.  Иначе като прогониш един клиент, прогонваш и много други чрез него.

Както и да е. Стига с тези караници във форума. По-добре се похвалете с новите придобивки. И къде има интересни намаления.
Досега сайтовете бяха с 50% намалени. Би трябвало сега да започне clearance с 70%.

Някой да е намирал игра за Play Station в нещата си от Габко?

# 71
  • София
За много години и от мен! Да е успешна и щастлива годината за всички нас! Hug
Мисля си от доста време насам да предложа нещо - искате ли да синтезираме всички ук сайтове, които приемат БГ карти и Танчето само да ги копира в следващата тема? Това ще е голямо улеснение за всички.

Много ми е неприятно да чета негативни постове, но не разбирам issues - как ще ти излезе по евтино да си поръчаш 2-3 блузки от различни сайтове и ще се притесняваш за транспорта, а не коментираш доставката до ук адрес - тя също не е безплатна за дребни поръчки? Аз не знам защо си решила, че всички пазаруват намалени неща за по 200 и нагоре паунда. Успях да облека детето си за сезона и да му купя доста играчки за празниците, без да се притеснявам, че поръчките ми минават чрез посредник. Друг е въпросът, че направих доста покупки наведнъж. Купих това, което ми хареса - всяко допълнит. намаление си беше бонус. Мини 79 добре го е написала - всеки чете и преценява сам, но според мен не е коректно да се обявява как не е изгодно да се ползва някой посредник, просто за да се напише нещо. Мнението ти не беше като въпрос, така че е логично да получиш такава ответна реакция.
Лека вечер Peace

# 72
Запис и да отбележа,че началото на темата е доста грозно... Sick
Успешни покупки,а на теб Танче за пореден път благодаря за любимата ми тема!  bouquet

# 73
  • Варна
Тук да ви следя Mr. Green

# 74
Сладурки! Не си заслужава за такива работи да се разправяте. Пък аз се чудих, какво толкова обсъждате, че сте изписали 5 страници. С нетърпение чакам посредниците да започнат работа  Hug, направо ме сърбят ръцете.

ПП: Честита нова година! Повече спокойствие и парички за харчене  Money

Общи условия

Активация на акаунт