Да пазаруваме от UK - Начини, доставки, отзиви!-тема 24

• 47 494
  • 752
  •   1
Отговори
# 45
  bouquet Слънчоглед, жива и здрава да е, безгрижно детство и много здраве

Валерия  Hug и Преславка е тогава, здраве да е, ще ги облечем на рождения ден на каката след месец и половина  Simple Smile

# 46
  • София
slan4ogled, да е жива и здрава дъщеричката ти!
Честита Нова година, момичета Simple Smile

# 47
Мерси за темата и хубава година на всички  bouquet

# 48
  • Sofia
Доста неизгодно излиза с тия ГИВ  Shocked Close
Тия ГИВ първо не правят гафове от рода на любимите ти Емпреси,второ не оставиха хората без Коледни и Новогодишни подаръци,както бяха обещали,получаваш сайт,информация и следене на всяка пратка и трето ако съвсем малко се замислиш,което виждам ти убягва ще разбереш,че 2-3 паунда на пратка до 3кг хич,ама хич не е  много тъй като при мен една пратка от 2кг ти е например 3 паунда и при Емпреса също ти е 3 паунда
То трябва малко,ама навреме са казали хората!
ПП Извинявай за грубия тон,ама репликата ти е доста груба и предизвиква съответната реакция!

Последна редакция: нд, 03 яну 2010, 18:03 от chocha

# 49
# 50
записвам се и аз в темата и да попитам доставката на некст до английски адрес безплатна ли еизвинявам се ама не съм на ти с английския предварително благодаря   bouquet

# 51
Зависи за какво питаш, но доставката на Некст до английски адрес е 3.95 паунда. Иначе ако използваш посредник, някои от тях нямат доставка.

# 52
Доста неизгодно излиза с тия ГИВ  Shocked Close
Тия ГИВ първо не правят гафове от рода на любимите ти Емпреси,второ не оставиха хората без Коледни и Новогодишни подаръци,както бяха обещали,получаваш сайт,информация и следене на всяка пратка и трето ако съвсем малко се замислиш,което виждам ти убягва ще разбереш,че 2-3 паунда на пратка до 3кг хич,ама хич не е  много тъй като при мен една пратка от 2кг ти е например 3 паунда и при Емпреса също ти е 3 паунда
То трябва малко,ама навреме са казали хората!
ПП Извинявай за грубия тон,ама репликата ти е доста груба и предизвиква съответната реакция!

Shocked Shocked Shocked За две страници се убихте да ме нападате за едно изречение! Май сте леко поубезумели, м?

Мога да имам всякакво мнение и мога да го изказвам тук. Защо се опитваш да ме убедиш в обратното?  Shocked

Това не е ли форум? И от какъв зор ми обясняваш, че имам малко акъл??? Просто нямам думи.

# 53
  • Sofia

Лични наблюдения,нямат нищо общо с тази реплика Peace
Казах ти груба си и съответно придизвикваш грубост
А колкото до мнението,човек го изказва,когато го е опитал
Всичко друго е просто чешане на клавиатури
Не искам да споря повече,даже съжалявам,че реагирам така публично,но реших да си спестя ЛС към теб и да ти го напиша тук
Никой не те кара да ми ставаш клиент,даже напротив ще се радвам да нямам клиенти като теб!
Още един път се извинявам на останалите,които четат темата!
Лека вечер момичета!

# 54
Успешни покупки през новата 2010! newsm68

Алезар дали приемат поръчки?Снощи пуснах чрез тях,но още нямам мейл? newsm78

# 55

Лични наблюдения,нямат нищо общо с тази реплика Peace
Казах ти груба си и съответно придизвикваш грубост
А колкото до мнението,човек го изказва,когато го е опитал
Всичко друго е просто чешане на клавиатури
Не искам да споря повече,даже съжалявам,че реагирам така публично,но реших да си спестя ЛС към теб и да ти го напиша тук
Никой не те кара да ми ставаш клиент,даже напротив ще се радвам да нямам клиенти като теб!
Още един път се извинявам на останалите,които четат темата!
Лека вечер момичета!

А, ето защо се обиждаш  Laughing. Груба съм била. И ще ти кажа едно - реши да не го напишеш на ЛС, за да не си изгубиш авторитета пред момичетата тук. Да ти кажа, след като Stryper ми обясни веднага /преди тебе още/ схванах каква е идеята, за това и не писах друго. Ама не, явно, че трябва човек да си пази клиентите и то с такива публични нападки. Малко е недостойно, не смяташ ли? Леле... на какви неща се нагледах в тоя форум  Shocked. Съжалявам, но по никакъв начин не съм заслужила да обясняваш колко съм зле, защото това което написах, че не излиза изгодно е да, мое мнение, защото не пазарувам от оня ден и не си ти човекът, който ще ми обясни как за 2 блузи или тениски /напр/ ми е изгодно да платя 6 паунда доставка  Shocked. Е, не ми е изгодно, който може да си ги позволи нека ги даде, аз нямам нищо против. Пазарувам от Англия, точно защото тук ми е скъпо, а не защото мога да си позволя да дам 200-300-400 паунда за неща, които си ги взимам само, защото са намалени, както мн хора тук. Сигурно принципно сте коректна фирма, за което браво. Ама така да се изцепваш...

Лека и от мен

Извинете за Офф-а... ама така да ме редят незаслужено, няма да стане.

ПП: И наистина нещо последно. Забраняваш ми да поръчвам с вас ли? Ако е така - благодаря.

Последна редакция: нд, 03 яну 2010, 19:24 от issues

# 56
  • София
chocha, ти успя ли преди Коледа да поръчаш от сайта на VTECH с българска карта или не?

# 57
  • Sofia
Не съм поръчвала оттам въобще още

# 58
честита нова година всичко най-добро и пълни карти за пазаруване   bouquet
слънчоглед Gift да ти е жива и здрава госпожицата

chocha само да попитам за да видя формата за поръчка трябва да се регистрирам нали така извинявай ако въпроса е глупав  Blush

# 59
Някой мераклия за обща поръчка от АСДА ? Да пише  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт