Да пазаруваме от UK - Начини, доставки, отзиви!-тема 24

• 47 501
  • 752
  •   1
Отговори
# 30
  • Sofia
оф, ами от Ибей рокличка имаме на адреса на Гъбко
и от Мадъркеър неща
а от Адамс поръчка със жилетка даже още не е при Чоча в Англия
късмет, ама бива ли да поръчам 2 месеца предварително
ще купувам нещо от тук  Tired

Мини, и аз като теб, а рождения ден е другата неделя.  Crazy
Тоалета го сменихме вече и като видях, че няма на къде и подаръци вчера ходих да и купя други, ама нищо де, здраве да е.  Grinning

Понеже коментирате малките пратки аз да ви кажа, че всеки си преценя за себе си, да, но пък като поръчвам от Ибей до сега рядко съм попадала на доставка до БГ, която да е по-малко от 3 лири, понякога има и безплатна доставка, но в повечето случаи изпращачите са от Хонг Конг и ги чакам нещата по 40-50 дни, понякога даже и не идват.
В повечето случаи предпочитам да си ги поръчвам директно до БГ, но ако не пращат до тук просто тези 3-2,50 или 2 лири си ги нарочвам за доставка.
issues, в случая на теб ти излиза скъпо, на мен ми излиза нормално, ако да речем си ги поръчвам на адреса на Гъбко и трябва да отида от техен офис да си ги взема ще ми се върже много повече от 3 лири на пакет.

# 31
# 32
за много години и от мен  Peace
Танче   bouquet за темичката

# 33
И според мен 3 лири за малка пратка е приемливо. Няма толкова ниска тарифа за доставка до БГ. Преди седмица купувах прахчета за зъби и гелче за зъби от един сайт -  пакетът тежеше 200 гр., а доставката до БГ беше 7.50 лири.
Но, разбира се, всеки сам си прави сметка как  и къде да си похарчи парите. Mr. Green

# 34
http://www.next.co.uk/shopping/boys/youngerboys/1/1?extra=sch&am … mp;exclude=00PA00
някой има ли това яке, дали е подходящо за зимата   bouquet

# 35
Запис  Simple Smile

# 36
  • Пловдив
Честита Нова година момичета.
И аз да благодаря за страхотната темичка,много полезна   bouquet

Понеже тепърва навлизам в дебрите на пазаруването от UK бихте ли ми помогнали,че чета мисля целите последни две теми,но така и не разбрах дали си отговарят на номерата детските дрешки на Некст и Асда (Джордже) ,тоест моя син е 94 см и към 14 кг и като гледам таблици май да си се ориентирам към 2-3 г.
И още нещо да питам ,дали правите общи поръчки от Асда,заслужава ли си,ако са малко (4-5 дрешки) или сама да си поръчвам  Praynig

# 37
ЧЕСТИТА НОВА  ГОДИНА И ОТ МЕН    bouquet
Засега само чета коментари и разглеждам "красотите" на Некст, но крайно време е да започна и аз да поръчвам /само където не съм много в час,как става,но дано да се справя с Ваша помощ/   Embarassed

# 38
  • София
Привет,
Опитвам се да направя поръчка с посредничество през сайта на Гив, но нещо не ми се получава, тъка като трябва да попълня размери на покупката, а аз не ги знам (знам само колко тежи). Дано до утре се свържа с тях, че офертата е валидна до 05.02 (от Амазон е). Стискайте ми палци! Laughing
Редактирам се! Успях да поръчам чрез една приятелка! Heart Eyes

Последна редакция: нд, 03 яну 2010, 16:57 от Cesari/ Olia

# 39
  • София
цопвам в новата тема и черпя с по един бонбон за здравето на дъщеря ми,която днес има рожден ден Simple Smile

# 40
  • Sofia
Привет,
Опитвам се да направя поръчка с посредничество през сайта на Гив, но нещо не ми се получава, тъка като трябва да попълня размери на покупката, а аз не ги знам (знам само колко тежи). Дано до утре се свържа с тях, че офертата е валидна до 05.02 (от Амазон е). Стискайте ми палци! Laughing
Ако ще поръчваш с посредничество за какво са ти тези "размери" и какви са тези размери всъщност.
То на новата форма няма кг да се попълват, има само на тази с която си въвеждаш поръчките, които си направил сам.

Слънчоглед, да ти е жива и здрава рожденичката!  Tada

# 41
 newsm59    Да ти е жива и здрава дъщеричката   newsm59

# 42
Здравейте!Някои знае ли дали гив транспорт обединяват пратките от разлизни онлайн магазини или всеки пакет се таксува отделно.

# 43
slan4ogled, Да ви е жива и здрава! Да има щастливо детство, а вас много да ви радва с успехите си!

При Гив обединяват пратките от една поръчка. Но ако са от различни магазини  - т.е. поръчвани са отделно - се смятат за отделни пакети и има минимум от 3 лири.
Но ако някой магазин раздели поръчката я смятат заедно. Маркс и Спенсър редовно пускат по някоя блузка отделно.

# 44
момичета, има ли отделна тема за този сайт-
www.clothingattesco.com
не можах да я открия. искам да се комбинираме 2-3 човека чрез Римини.

Общи условия

Активация на акаунт