Да пазаруваме от UK - Начини, доставки, отзиви!-тема 24

• 47 682
  • 752
  •   1
Отговори
# 135
  • В мечтите
Момичета, House of fraiser и Cheapsmell приемат ли бг карти  newsm78
аз пак да пробвам ...дали евентуално някой знае  Peace

# 136
Момичета, да знаете от къде мога да намеря такава  Praynig

Много, много ми харесва....

# 137
ЗДРАВЕЙТЕ.ОТДАВНА ВИ ЧЕТА,БЕЗ ДА СЪМ ПИШЕЩА В ТЕМАТА.СЕГА ОБАЧЕ ИМАМ НУЖДА ОТ СЪВЕТА ВИ.ИСКАМ ДА ПОРЪЧАМ ОБУВКИ НА СИНА МИ ОТ НЕКСТ.СЪВПАДА ЛИ НОМЕРА НА ОБУВКИТЕ С НОМЕРАТА НА МАРАТОНКИТЕ АДИДАС НАПРИМЕР,ЗАЩОТО ТАМ НА ЕТИКЕТА  Е ДАДЕНА И UK НОМЕРАЦИЯ.МОГА ЛИ ДА СЕ РЪКОВОДЯ ОТ ТОВА ПРИ ПОРЪЧКАТА.БЛАГОДАРЯ ВИ.

# 138
ЗДРАВЕЙТЕ.ОТДАВНА ВИ ЧЕТА,БЕЗ ДА СЪМ ПИШЕЩА В ТЕМАТА.СЕГА ОБАЧЕ ИМАМ НУЖДА ОТ СЪВЕТА ВИ.ИСКАМ ДА ПОРЪЧАМ ОБУВКИ НА СИНА МИ ОТ НЕКСТ.СЪВПАДА ЛИ НОМЕРА НА ОБУВКИТЕ С НОМЕРАТА НА МАРАТОНКИТЕ АДИДАС НАПРИМЕР,ЗАЩОТО ТАМ НА ЕТИКЕТА  Е ДАДЕНА И UK НОМЕРАЦИЯ.МОГА ЛИ ДА СЕ РЪКОВОДЯ ОТ ТОВА ПРИ ПОРЪЧКАТА.БЛАГОДАРЯ ВИ.

По принцип тези от Некста си отговарят на истинската номерация, примерно аз нося от тук купени Пуми №37 и 1/2(по принцип нося 36,37), а тези от Некста, които купих същият номер станаха на момиче което носи 38,39.... дано си ме разбрала Embarassed

# 139
  • София
и аз тук  bouquet

# 140
ЗДРАВЕЙТЕ.ОТДАВНА ВИ ЧЕТА,БЕЗ ДА СЪМ ПИШЕЩА В ТЕМАТА.СЕГА ОБАЧЕ ИМАМ НУЖДА ОТ СЪВЕТА ВИ.ИСКАМ ДА ПОРЪЧАМ ОБУВКИ НА СИНА МИ ОТ НЕКСТ.СЪВПАДА ЛИ НОМЕРА НА ОБУВКИТЕ С НОМЕРАТА НА МАРАТОНКИТЕ АДИДАС НАПРИМЕР,ЗАЩОТО ТАМ НА ЕТИКЕТА  Е ДАДЕНА И UK НОМЕРАЦИЯ.МОГА ЛИ ДА СЕ РЪКОВОДЯ ОТ ТОВА ПРИ ПОРЪЧКАТА.БЛАГОДАРЯ ВИ.
Аз поръчах на малката сандалки,които бяха ужасно уголемени Peace

# 141

Аз имам няколко чивта за мен и за детето Адидас (11) и си отговарят напълно.

# 142
  • Отвъд алеята зад шкафа
А в Н&M приемат ли бг карти?

# 143
  • София
Момичета, House of fraiser и Cheapsmell приемат ли бг карти  newsm78
аз пак да пробвам ...дали евентуално някой знае  Peace

В Cheapsmells съм плащала само чрез PayPal, с БГ карта не става или поне аз не успях.

# 144

Аз имам няколко чивта за мен и за детето Адидас (11) и си отговарят напълно.
Не става дума за Адидас,а за Некст Peace

# 145
Има ли сайт за мъжки чорапи,където и да гледам само дамски и детски,мъжките са изчерпани.
Благодаря предварително:hug:

# 146
# 147
благодаря ви.ако не стане от първия път,винаги има и втори.хубав ден на всички

# 148
Днес имам писмо от Алезар, че буса тръгва довечера, така се надяват поне, доста ги е затрупал снежеца...

# 149
Момичета, ако поръчвам с Гив, за всеки отделен сайт ли правя поръчка или може една поръчка за два сайта?

Общи условия

Активация на акаунт