Да пазаруваме от UK - Начини, доставки, отзиви!-тема 24

• 47 783
  • 752
  •   1
Отговори
# 210
Момичета най-после Гери от Алезар ми писа,че всичко е при нея.Може да ми го прати в неделя по пловдивски куриер,но трябва да и преведа парите по банков път.Къде им е сметката,някой който е превеждал може ли да ми обясни как се процедира.Тя как ще разбере, че са от мен.Моля ви,ако може да ми дадете информация,че до края на деня трябва да ги пусна.

Днес и аз й преведох сумата за моята поръчка. Много съм й благодарна, че ще изпрати нещата директно до Пловдив.  Hug
 А иначе отиваш в клон на Райфайзенбанк, попълваш вносна бележка, в която упоменаваш името си на вносител и плащаш на касата. Превода се отразява веднага по сметката.
Имат такава в лева и в лири. За номера я помоли лично да ти го изпрати, за да не стане недоразумение, ако друг ти го даде.  Peace

Много ти благодаря.Сега ще чакам да ми изпрати номера на сметката и да каже откъде точно ще си получим поръчките тук в Пловдив.

# 211
  • Сливен
Момичета има вече clearance на  Argos, може да погледнете има и играчки намалени и други неща.

# 212
Някакви координати на Гъбко-имат ли сайт?

# 213
Някакви координати на Гъбко-имат ли сайт?
http://www.gabco.org/prices.html

# 214
 vi_ki  ние имаме ботушки на некст и стелката е около 16 см ( доколкото можах да измеря) и са 9 по англ.номерация

# 215
  • Пловдив
Не знам до колко ще помогна, но на дъщеря ми ботушите от NEXT са номер 10 и в тях съм намушила стелки на КиК 28 номер, съвсем точно съвпадат и на двата чифта.

# 216
Момичета най-после Гери от Алезар ми писа,че всичко е при нея.Може да ми го прати в неделя по пловдивски куриер,но трябва да и преведа парите по банков път.Къде им е сметката,някой който е превеждал може ли да ми обясни как се процедира.Тя как ще разбере, че са от мен.Моля ви,ако може да ми дадете информация,че до края на деня трябва да ги пусна.

Днес и аз й преведох сумата за моята поръчка. Много съм й благодарна, че ще изпрати нещата директно до Пловдив.  Hug
 А иначе отиваш в клон на Райфайзенбанк, попълваш вносна бележка, в която упоменаваш името си на вносител и плащаш на касата. Превода се отразява веднага по сметката.
Имат такава в лева и в лири. За номера я помоли лично да ти го изпрати, за да не стане недоразумение, ако друг ти го даде.  Peace

Всичко е ОК.Гери ми прати и сметката само остава в понеделник да пусна парите.А се оказа,че нещата ще пристигнат на 2 пресечки от вкъщи. Laughingсупер дано в петък има какво да разглеждам.

# 217
  • Шумен
Благодаря за отговорите, момичета   bouquet.

# 218

Всичко е ОК.Гери ми прати и сметката само остава в понеделник да пусна парите.А се оказа,че нещата ще пристигнат на 2 пресечки от вкъщи. Laughingсупер дано в петък има какво да разглеждам.

Tи по банков път ли беше отбелязала, че ще плащаш, във формата за поръчки? Щото аз все още нямам имейл. Явно не са ми събрали всички неща.

# 219
  • Sofia
Аз съм безкрайно впечатлена от Гери, повечко такива посредници като нея трябва да има!
Вчера ми е писала изключително подробен и-мейл в който описва абсолютно всичко, което е дошло при нея и това, което очаква да дойде, розово яке, розови дънки...аз даже не помня какво съм поръчала, тя така ги онагледи, че се сетих веднага, а не и влиза в задълженията според мен.
Може да пише просто част от нещата са тук, чакам другата част и ще ги пускам, но тя е отзивчива от всякъде, направо ме спечели като клиент.
Аз имам някой артикули с удължена доставка и тъй като бях помолила да ми прати всичко на куп ще си почакам да дойдат.  Grinning

# 220
  • Пловдив
Щом нямаш имейл, значи още не са ти пристигнали нещата вероятно..... А иначе, аз бях отбелязала, че искам да платя по банков път.

# 221
Аз съм безкрайно впечатлена от Гери, повечко такива посредници като нея трябва да има!

Аз съм много доволна от Римини, но понеже не работят по празниците (та чак до 10-ти) Затова пуснах чрез Алезар. Мислех се, че ще е единична поръчка, но Герито е толкова любезна, че ме спечели веднага  Hug  Втората ми поръчка чрез нея вече е факт  Mr. Green

# 222

Tи по банков път ли беше отбелязала, че ще плащаш, във формата за поръчки? Щото аз все още нямам имейл. Явно не са ми събрали всички неща.

не,бях писала с наложен платеж,но тя ми предложи да платя по банков път,за да пусне нещата с превозвача от Пловдив иначе каза,че следващият бус тръгва на 15.Дано са ти там нещата. Grinning

# 223

Аз съм много доволна от Римини, но понеже не работят по празниците (та чак до 10-ти) Затова пуснах чрез Алезар. Мислех се, че ще е единична поръчка, но Герито е толкова любезна, че ме спечели веднага  Hug  Втората ми поръчка чрез нея вече е факт  Mr. Green

И аз съм възхитена и от двете и тази в България е много любезна.Чакам само да започнат да приемат отново поръчки и да пускам  Sunglasses

# 224
  • Варна
Момичета, моя приятелка ще има бебенце след дни. Чудя се какво да му купя... та да питам, едно якенце харесах на Next, размер 3-6м има ли смисъл да купувам?...то не седи на тази възраст, лежи в количката...обличате ли ги с якета? newsm78 забравила съм. Космонафтче му купих, размер 0-3 м.

Общи условия

Активация на акаунт