Да пазаруваме от UK - Начини, доставки, отзиви!-тема 24

• 47 707
  • 752
  •   1
Отговори
# 345
Здравейте, ще питам тук, пък се надявам някой да знае и да ми помогне. На 05.01. направих поръчка през УИН, пуснаха ми мейл, че поръчката ми е приета и това е. В сайта пише, че ще се свържат с мен за допълнителни уточнения за плащане и наличност, но вече 7 дни няма вест. Дали да ги търся вече?

# 346
  • Плевен
Slavena,те не са от най -бързите. Пиши им ,ако се притесняваш нещо.

# 347
  • Sofia
Здравейте! Дали някой може да ми помогне с размерите на дрешки от Теско, дали са уголемени или си отговарят на размерите.  Чудя се дали за 2-3 или 3-4 г. да поръчам и също така, ако някой е купувал детски обувки.   Thinking  Синът ми е 97 см, а ще ми трябват дрешките за пролетта. От МС последно поръчах за 2-3 и определено до пролетта ще са ни къси панталоните.
Благодаря предварително!   bouquet

# 348
  • София
Здравейте! Дали някой може да ми помогне с размерите на дрешки от Теско, дали са уголемени или си отговарят на размерите.  Чудя се дали за 2-3 или 3-4 г. да поръчам и също така, ако някой е купувал детски обувки.   Thinking  Синът ми е 97 см, а ще ми трябват дрешките за пролетта. От МС последно поръчах за 2-3 и определено до пролетта ще са ни къси панталоните.
Благодаря предварително!   bouquet
Дъщеря ми има едни дънки от там 4-5 г., които и стават, тя е на 3г.10 м., една блуза 4-5 г., която и е голяма, на синът ми дрехите са му точни за годините. Според мен не са уголемени.

# 349
Здравейте, ще питам тук, пък се надявам някой да знае и да ми помогне. На 05.01. направих поръчка през УИН, пуснаха ми мейл, че поръчката ми е приета и това е. В сайта пише, че ще се свържат с мен за допълнителни уточнения за плащане и наличност, но вече 7 дни няма вест. Дали да ги търся вече?

Обикновено отнема повече от 7 дни, нормално е, изчакай просто. Grinning

# 350
  • В мечтите
Момичета, някой скоро поръчвал ли е от MmDirect,някой беше споменал че звънели по тел. като поръчваш за 1ви път искали да изпратиш копие от лична карта.Има ли нещо подобно  Rolling Eyes
аз пак да пробвам някой да ми отговори  Praynig

# 351
Ако някой има спортни обувки /маратонки/ на Мис сиксти, моля да ми измери стелката на 6,5 или да ме ориентира доколко отговарят размерите?

Благодаря предварително!

# 352
Rolling Eyes някой поръчвал от Езали дали е получил поръчка след НГ, писаха ми че поръчката ми е при тях преди 10-на дена и от тогава нищо

# 353
  • София
Момичета, някой скоро поръчвал ли е от MmDirect,някой беше споменал че звънели по тел. като поръчваш за 1ви път искали да изпратиш копие от лична карта.Има ли нещо подобно  Rolling Eyes
Доколкото разбрах това е в случай, че поръчваш директно до БГ /което не е изгодно/, ако ги изпращаш към английски адрес няма такова нещо. Пак казвам, аз не съм поръчвала, това ми какза една мама от форума.

# 354
  • В мечтите
Доколкото разбрах това е в случай, че поръчваш директно до БГ /което не е изгодно/, ако ги изпращаш към английски адрес няма такова нещо. Пак казвам, аз не съм поръчвала, това ми какза една мама от форума.
ясно и аз мисля на англ. адрес да поръчвам,но мислех че тогава също правят проверка дали съвпада адреса ..знамли някъде тука бях прочела нещо но явно не съм разбрала.Мерси все пак  Hug

# 355
  • Някъде там...
И на мен ми отказаха поръчката от Kидикеър. Уж ми прие картата, а няколко часа по-късно получих мейл, че ми отказват поради съображения за сигурност. Съвсем се изнервих с тоя сайт, веднъж приема бг карти, веднъж не. А на сайта пише, че приемат международни плащания, но доставят само в UK. Не ми съвпадала персоналната информация на 100% с въведеното на сайта...

Специално за ММдирект мернах съобщение на сайта на Гивтранспорт, че от сйата не желаят да доставят до техния адрес.

Последна редакция: вт, 12 яну 2010, 16:12 от Жабче

# 356
  • на последния етаж
Момичета, от кой UK сайт поръчвате прах за пране?

# 357
  • София
ясно и аз мисля на англ. адрес да поръчвам,но мислех че тогава също правят проверка дали съвпада адреса ..знамли някъде тука бях прочела нещо но явно не съм разбрала.Мерси все пак  Hug

Аз така и не се оправих с това карта - адрес. Предпочетох да ги пусна през посредник отколкото да омотая нещо.

# 358
  • София
Някой ще пуска ли поръчка от Теско,искам да се включа с една рокля Simple Smile

# 359
Момичета, попрехвърлих набързо темата, но не видях това което ме интересува.
Някой запознат ли е с пазаруването от Мамас & Папас, нещо не виждам ПП плащане, с БГ карта дали може да се плати и да се достави на английски адрес?

Общи условия

Активация на акаунт