Да пазаруваме от UK - Начини, доставки, отзиви!-тема 24

• 47 693
  • 752
  •   1
Отговори
# 375
Моля майчета на бебенца да ми кажат, това върши ли работа и точно това пък дали е добро? Rolling Eyes Потърсих коментари и отзиви ама няма.

ние имьме шезлонга на фишър прайс и така си стои.Малката е почти на 4 месеца и не иска да стои там.По-доволна съм от активната гимнастика.

# 376
  • В мечтите
И аз успях с 300 мъки да поръчам от Kiddicare към адреса на Гив. Ако някой има проблем да ми пише на лс и ще помагам Simple Smile
да попитам като поръчвате на адреса на Гив се пише тяхното име което е посочено и отдолу моето ли... не съм поръчвала така само чрез посредник,но за да си спестя някой % искам да си поръчам сама и да ползвам само доставката Rolling Eyes

# 377
И аз успях с 300 мъки да поръчам от Kiddicare към адреса на Гив. Ако някой има проблем да ми пише на лс и ще помагам Simple Smile
да попитам като поръчвате на адреса на Гив се пише тяхното име което е посочено и отдолу моето ли... не съм поръчвала така само чрез посредник,но за да си спестя някой % искам да си поръчам сама и да ползвам само доставката Rolling Eyes

Пишеш твоето име и адреса на Гив  Peace

# 378
  И на мен ми се обадиха от Алезар,че са пристигнали нещата.Нямам търпение вече да дойдат!
 Чакам и от Гив някои нещица от Next за малката,забравих да и поръчам сандалки,ама се чудя и кой номер да са  newsm78.Ще почакам още малко,пък дано го измисля.Техните сандалки отговарят ли си,мисля 5-чка да и взема,ама дали ще и стават напролет?

# 379
  • В мечтите

Пишеш твоето име и адреса на Гив  Peace
ясно, аз мислех че трябва тяхното и после моето  Peace

# 380
И аз се записавам тук момичета   Hug.
 Ще ви следя с интерес Simple Smile

# 381
  И на мен ми се обадиха от Алезар,че са пристигнали нещата.Нямам търпение вече да дойдат!
 Чакам и от Гив някои нещица от Next за малката,забравих да и поръчам сандалки,ама се чудя и кой номер да са  newsm78.Ще почакам още малко,пък дано го измисля.Техните сандалки отговарят ли си,мисля 5-чка да и взема,ама дали ще и стават напролет?
Зависи от модела,миналата година поръчах 2 чифта и така и не уцелих номера Confused
Изчакай малко,някоя мама може да поръча по-нататък и да питаш колко см. е стелката Peace

# 382
Момичета, попрехвърлих набързо темата, но не видях това което ме интересува.
Някой запознат ли е с пазаруването от Мамас & Папас, нещо не виждам ПП плащане, с БГ карта дали може да се плати и да се достави на английски адрес?

А за Мамас & Папас, може ли самостоятелно да се поръчва или трябва да се поръча на посредник?  Flutter
"Труден" е сайта,не приемат бг карти,то и английски не искаха в един момент hahaha Шегувам се,но наистина-когато поръчвах от там чрез Алмуз видяха голям зор с този сайт,но в крайна сметка успяха да се разберат,пък дали и от магазина на място ни ми взеха тогава нещата newsm78 Дрешките са им един път Peace

Момичета,аз дали казах Честита Нова Година! Hug

# 383
доброутро харесах  тези сандали за малката има ли някоя мама от стара загора или ямбол която да поръчва от маркс и спенсар да ме включи ст тях  Praynig http://www.marksandspencer.com/Younger-Girls-Riptape-Trekker-San … rand=core&rh=   Praynig

# 384
  • София
Аз поръчах сандали на Некст 5ца,дано съм нацелила размера.Като пристигнат мога да измеря стелката Peace

# 385
Руми,като получиш сандалките,би ли ми измерила стелката на № 10   Hug

# 386
  • Бургас
Здравейте Hug
Някой може ли да сподели мнение за посредника "Детство мое".
Направих регистрация и поръчка там, но ми искат депозит от 30 паунда  Thinking и не знам дали е сигурно да ги пращам. Имам ли гаранция че ще си получа стоките които съм си избрала? Предполагам че всички процедират с депозит, за да си вържат стоките които поръчваме Rolling Eyes

# 387
Моето мнение за ДМ е, че при тях никога не се знае  Joy

Последната ми тяхна поръчка (миналата пролет) така и не дойде.
Но пък има момичета, които са доволни от тях  Peace

# 388
  • София
Аз  съм много доволна от ДМ, имам чрез тях 4 поръчки, но преди не искаха депозит, аз съм плащала с наложен платеж при получаването на нещата.

# 389
Здравейте Hug
Някой може ли да сподели мнение за посредника "Детство мое".
Направих регистрация и поръчка там, но ми искат депозит от 30 паунда  Thinking и не знам дали е сигурно да ги пращам. Имам ли гаранция че ще си получа стоките които съм си избрала? Предполагам че всички процедират с депозит, за да си вържат стоките които поръчваме Rolling Eyes

Имам една поръчка от тях. Мнението ми е противоречиво - от една страна са много любезни, много отзивчиви, от друга страна работят на принципа "лявата ръка не знае какво прави дясната". Ту ме забравяха, ту не били видели че съм изпратила депозит...На финала бяха объркали адреса и на мое име пристигна още една поръчка за друга жена. /Добре че не беше обратното  Mr. Green/. Това с депозита наистина е леко дразнещо, но се оказа че не  е задължително да го превеждаш веднага. Може след като ти пристигне пратката на УК адреса.

Общи условия

Активация на акаунт