Идва Новата Година, силно рита МАРТенска дружина (29)

• 17 678
  • 740
  •   1
Отговори
# 630
momi4eta,da znaete kak se radvam,4e imam vrazka s vas.prez poslednite meseci taka sviknah s vsi4ki,4e niamam dumi. Hug Hug Hug
az 6te si ostana tuk mai do kraia.zasega sam spokoina,samo dano ne e zati6ie pred buria. Joy Joy Joy
otnosno pokupkite_imam vsi4ko bez vana i pompa.dnes van4o 6te kupi vani4ka, a pompata ako se naloji.toi vsi4ko sam kupuva,4udesni ne6ta s golemi namalenia.

Последна редакция: вт, 12 яну 2010, 13:32 от 4elsy

# 631
Цецинка  Big Ups fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover  Hug

# 632
tink,zdrasti,radvam se,4e si tuk.ma6inata se kazva ctg.ima edni metalni kragove,koitose slagat na korema s ultrasound gel, i te vrazvat s edni lastici, taka se pravi diagrama na bebetata.ima i edno deto i nego zakrepiat i to ot4ita kontrakcite.slava na bogu dosega sam niamala i moje bi tova me spasiava.ako imah dosega da sam gi iztarsila Simple Smile

Последна редакция: вт, 12 яну 2010, 13:44 от 4elsy

# 633
  • Враца
Здравейте мами. Аз съм по добре явно това енякаква настинка защото не вдигам по висока температура от 37,1 и след осцилокоцинума я свалям. Малко ми е отпаднало но все пак се надявам скоро да се оправя съвсем. Така да се каже пресякох настинката дори носа не ми протече а съм със синузит по принцип и това ми е запазена марка. Много се радвам за Челси. Мила още малко, силни прегръдки и от мен. Вени с нетърпение те чакам с новините довечера, сигурна съм че всичко ще е ок. И д азнаеш че ти ще си моята вестителка така че давай телефонче на скайп.  Laughing И като че ли е крайно време да се видим тия дни ако времето позволява и аз съм на 6, че настинка ама да не ти докарам беля.Аз също съм от отбора на некупилите нищо. Ще бъде явно началото на февруари, а така нямам търпение вече и само гледам по сайтовете бебешките неща и въздишам. Добре дошли на новите мами леко бременеене до края и здрави и пухкави бебоци. А това с яденето от няколко седмици и аз съм така не ми се яде. Лошото е че имам чувството че в момента пълнея и от водата а имах сериозно мъмрене по този въпрос от доки че 22 кг са ми много.Ама каквото такова то не остана вече. Много ме кефи тази ношница за кърмачки аз съм в шах каква да си взимам за болницата и ако открия във Враца такова чудо определено ще си взема. Олях се момичета ама така е като пиша рядко. Стискам палци на всички и на Ения за изпита сигурна че ще го вземеш мила. Хайде хубав ден аз пак дасе увивам като пашкул.

# 634
Челси, Ахони  Hug

Вени_саси, Цецинка стискам палци  Praynig

аз в четвъртък съм на лекар, първия за тази година. Ще говорим за раждането, вече и прегледите трябва да ми зачестят, а предполагам и тонове ще слушаме. Моят лекар все ми повтаря изкарай до 34 седмица, след това може да раждаш и на мен ми беше много странно защо ми ги говори такива и заащо си мисли, че може да родя преждевременно, още повече, че Никола го преносих и ми индуцираха раждане. Вчера се зачетох обаче и се оказа, че по два показателя съм рискова за преждевременно раждане - кървене в ранни седмици и разкъсвания на шийката от предишно раждане  ooooh! добре, че чак сега го разбирам това

Тинк, НЕ ти препоръчвам панасоник ЛУМИКС, ние имаме такъв и въобще не ми харесва как снима. На свекитата е канон, сравнително стар модел и вече евтин, супер доволна съм от него, въобще от канон много хора са доволни  Simple Smile

Стеллее, откъде си купи нощницата?

# 635
Момичета някой има ли идея за не много скъп дигитален фотоапарат да ми препоръча?

Аз по принцип имам ето този но съм го купувала преди 3 години

и може би точно този модел не е толкова актуален но по принцип съм привърженик на марката Canon PowerShot в момента сигурно има още по добри от моя модел аз като го купувах струваше около 450 лева тук в бг
Аз си търсех апарат на който батериите са най обикновенни за да няма ситуации в които да сме забравили зарядна или да заредин батериите а и в найблизкия магазин да можем да се снабдим. Има слот в който ако си сложиш добра като обем карта памет можеш да записваш и клипове с него и то достатъчно дълги и с много добро качество.

Ето и ориентировъчни цени в БГ
http://www.technomarket.bg/products_cat.php

# 636
  • София
И аз все още съм доникъде с пазаруването. Купила съм само дрешки, а за по-големите неща все още се оглеждам и събирам мнения. Легълцето ще от преносимите, но задължително на две или три нива. Засега няма да купувам шишета и стерилизатор, силно се надявам да имам кърма и да не се наложи да ги ползвам поне в началото. Относно количката имам си и модел фаворит, но и тя може да изчака даже и след като бебе Коко се роди.

# 637
veni_sasi браво , надявам се и изследванията да са добри  Peace Hug CrazyВени ами и да искаш след 1м-1.5м. няма да ги имаш тези киселини , та чак и нереално ще ти изглежда  Joy Joy Joy
darе наистина и дай малко време , тя сама ще те потърси един ден ,когато се отърси от еуфорията на брака. HugДано по скоро преодолееш мъката  Hug Hug Hug
4elsy  да те питам пак  ,как са нашите талисманчета днес  newsm05
Цецинка fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed
Tink ние сме със Самсунг , но определено Канон си е най-добрата марка  Peace

# 638
Челси, Ахони  Hug
Стеллее, откъде си купи нощницата?

марисса на пазаря Иван вазов но не от външна сергия ами на един щанд в един малко поширок магазин в който имаше и щандове за други нещо
и не е скъпа 15 лева беше
там харесах и още една която беше с подходящи копченца точно на гърдите но нямаше моя номер но и тя беше много сладка

# 639
Tink в момента тече страхотна промоция на NIKON D 3000 той е модел полупрофесионален.. много е хубав цената му е 800 лв. и определено си струва

Елена, благодаря миличка, но 800 лева абсурд да си позволя... Аз търся нещо по докъм 400 ама максимум...  Embarassed

mama Iv ще разгледам Канон-а... то вече има толкова много модели, изобщо не мога да преценя какво е хубаво и какво не.  Embarassed

# 640
Стеллее, мерси Hug

# 641
Мерси момичета за топлото посрещане.  Hug  Hug

Вени, и мен ме мьчеха с теста за диабет някьде 25-26 гест. седмица.. при пьрвия тест резултатите ми бяха на границата и направиха втори по-подробен на гладно. Слава Богу нямаше нищо и притесненията си бяха само за мен. Всичко ще е наред и при теб стискам палци!  Peace

Относно козметиката аз сьм фен на Бюбхен или Хип. Веледа е с толкова надути цени поне тук при нас, а вьрши сьщата работа и много много като гледам не се купува.  Confused А  за покупките сьм си взела вече някои дрешки, плота за повиване и кьпане (от тези, които се монтират над ваната), идната седмица ще вземем и количката. Така като им се радвам на новите неща за бебо ще се изтьркалят по-неусетно последните седмици.  Wink Кошара и почти всичко друго ни е останало от каката.  Но смятам да взема непременно този пьт една люлка след раждането от тези на Фишер прайс... да не като каката да оставам без рьце от люлеене по цял ден и да не мога да свьрша нищо, особено като нямаме и баби наоколо да помагат...  Crazy  Grinning

# 642
Ива, така е. Цените на Веледа са много високи тук (и аз съм в Германия), но още по-високи ми се видяха в България. Знаеш как е - био продуктите винаги са с надути цени. Аз от Бюбхен не съм доволна от продуктите за бременни и затова мисля да не сме с тази козметика за бебката, въпреки че в България например много я тачат. На Hipp специално маслото за бременни е страхотно, а олиото не Веледа не ми допадна ама хич. Но от няколко колежки и познати вече чувам, че бебешките им продукти са добри и без консерванти и че най-малко деца са показвали алергии към тях, та затова съм се насочила евентуално на там. Иначе дълги години ползвах бебешките продукти на Пенатен за мене си и бях и много доволна от тях, но ми се струват доста ароматизирани и не знам дали не е прекалено това за съвсем малко бебче...

# 643
Ива, ти да видиш цените на веледа в БГ, тези в Гя песен ще ти се видят  Laughing аз ще взема някаква био козметика, но още не съм решила каква. И да не е био, гледайте да е без парабени  Peace

# 644
Мамчета,аз като гледам всички колички като се врътнат дръжките (да виждам бебо) ,предните гуми не се въртят newsm78

Общи условия

Активация на акаунт