Идва Новата Година, силно рита МАРТенска дружина (29)

• 17 689
  • 740
  •   1
Отговори
# 615
Момичета много Ви благодаря за подкрепата  Hug

ninchu_m наистина е така както го казваш- до преди да срещне съпруга си / те се ожениха след 1 месец ходене / й бях като душевен отдушник - всичко споделяше с мен и много съм я подкрепяла. Сега като е вече семейна и е щастлива - аз защо съм й? Което е тъпо, защото човек не трябва да забравя приятелите си - те са и за хубаво и за лошо. А тя точно това прави.

Относно козметиката - аз се колебая м/у Себамед и Мустела... Честно казано сигурно в последния момент ще реша коя от двете ще е  Laughing

GodaiVa аз харесах първата количка най-много - Чиполино Рапидо.

# 616
momi4eta,zdraveite.blagodaria za toploto posre6tane. Hug

# 617
Челси Hug
Дари, ама тя твоята приятелка след като толкова малко време са били заедно е  почти нормално да реагира така, ще видиш, че после няма да мисли по този начин Hug
и аз съм от некупилите нищо, ама съм се засилила в скоро време да действам

# 618
dari,kakvo i e na veni?
ahoney,neznaeh za bolnicata.po4ivai si,vsi4ko 6te e nared,ne ostana. Hug

# 619
dari,mnogo si 4uvstvitelna.az sam kato teb.koia zodia si?az sam oven?

# 620
Евче,
на Вени днес ще й правят тест за гестационен диабет. Дано всичко да е наред.

Аз противно на очакванията съм скорпион - никой не вярва като кажа. Но съм си точно скорпионче  Wink

# 621
i na men mi haresa parvata koli4ka
izvinete za kratkite postove,no sam na monitora i bebovcite mnogo 6avat,ta darga magnitite.

# 622
  • Враца
Мамчета върнах се.От 15 мин се опитвам да пиша и ми чезне нета #Cussing out
Както казах върнах се от светата инквизиция.Първо не ми даваха да закусвам,второ изпих около 200мл глюкоза (по сладост се равнява на  500гр мед) и на всичкото отгоре ми казаха никаква вода.
Е няма да ви казвам,че чак дупето ми залепна от сладост.Та набодоха ме по всички възможни пръсти и към 15:00часа ще си взема резултатите.
Ахони  добре дошла миличка почивай сега и се пази.
Евче Hug правиха ми тест пак за захарта,защото се появиха симптоми които не трябва да се появяват.
Малко е гадно ,но от известно време сутрин като се събудех и тялото ми миришеше на ацетон,и се усъмниха,че вдигам рязко захарта.Ще видим след около 2 часа какво е положението
Добре дошла и на тази нова мама Hug

# 623
dai boje vsi4ko da e nared. Praynig Praynig Praynig

# 624
Първата количка изглежда най-добре, но пък дръжката не се превърта. На другите две се превърта дръжката, но не знам колко е удобно да се бутат с невъртящите се колела отпред?  newsm78

Евче, какви са тия магнити дето ги държиш?

Вени, дано да са добри резултатите, това е най-важното!

Момичета някой има ли идея за не много скъп дигитален фотоапарат да ми препоръча?

# 625
Момичета и аз съм също от тищо не купилите освен нощничката за кърмачки и едно халатче за мен.
Ще се пробвам сега да ви покажа и нощницата
http://martenki2010.snimka.bg/children/dechica.408498.16895118]
http://martenki2010.snimka.bg/children/dechica.408498.16895132

# 626
  • Враца
Момичета току-що разговарях с лекарката която мисля да ме израждаи в 16:00 имам час при нея тъкмо ще видим и беба,а ще ми погледне и изследванията.Така,че довечера отчета ще е пълен
Ей много съм хепи newsm44

П.П.сега ако ми спрат и гадните киселини съвсем всичко ще е ОК(вече ме избива от тях на  Sick)

# 627
Първата количка изглежда най-добре, но пък дръжката не се превърта. На другите две се превърта дръжката, но не знам колко е удобно да се бутат с невъртящите се колела отпред?  newsm78

Евче, какви са тия магнити дето ги държиш?

Вени, дано да са добри резултатите, това е най-важното!

Момичета някой има ли идея за не много скъп дигитален фотоапарат да ми препоръча?
Tink в момента тече страхотна промоция на NIKON D 3000 той е модел полупрофесионален.. много е хубав цената му е 800 лв. и определено си струва

# 628
  • Пловдив
Здравейте, момичета Hug Добре дошли на новите мами, леки и спокойни оставащи седмици   bouquet
Челси, изключително се радвам, че отново си при нас Hug Hug Hug
Ахони, глезкай се и почивай, пиле Heart Eyes
Много хубави покупки, момичета. И ние вече взехме някои нещица, но за сега ми се струват прекалено малко Simple Smile
Вени, и аз правих изследването за гестационен диабет и слава Богу всичко беше наред, така ще е и при теб. А за глюкозата спор няма, толкова е сладка, че чак горчи Sick
Кали, правих изследванията и са добри горе-долу, макар че напоследък краката ми направо на нищо не приличат. Няма никакви глезени и са меко казано като топузи Mr. Green Албуминът и белтъкът са на долна граница, но в норма за разлика от миналия месец, когато бяха под долните референтни граници. Стиснати палчета за прегледа Heart Eyes
Маринексче, ти беше зачезнала нещо, слънце Hug Пази момата, че имам двама ергени Mr. Green
Аз да помоля за малко вълшебни палчета, довечера съм на фетална и малко съм притеснена Praynig

# 629
veni_sasi ще чакаме после да разказваш за всичко  Hug

4elsy
как са бебките - казаха ли ти колко са пораснали  Hug

Моя преглед е утре! Нямам търпение....

Общи условия

Активация на акаунт