Идва Новата Година, силно рита МАРТенска дружина (29)

• 17 665
  • 740
  •   1
Отговори
# 660
Наред е албумина в урината newsm78

# 661
# 662
  • ГО
Наред е албумина в урината newsm78
Не мисля, че има връзка между надутите пръсти и диабета. Още повече, че кръвната захар и албумина са наред. Не се шашкай излишно.

# 663
4elsy дано са минали 2 кг. та да не се налага куриоз , а аз за последните 2 седмици не съм мръднала на кг. ,все още съм 57 кг.  newsm78 Mr. Green значи си оставам на +17 кг. Ей, Евче ще те правя моя кръстница  Joy Joy Joy А за кълките  Crazy Ванчо съм сигурна , че ти прощава,но после да му мислиш  Joy Joy Joy
veni_sasi Joy Joy Joy моята госпожица значи ще си е без коса или поне с мъничко. Mr. Green Mr. Green Mr. Green
vassi79 мисля че все пак е нормално да се подуваме по малко ,все пак сме и бременни,особенно сега към края  Peace Не се притеснявай напразно,ако имаше нещо на изследванията щеше да се види. Hug

# 664
kama4e ,mama Iv Моята прословута бременна хипохондрия.... Hug

# 665
  • Враца
Евче пих душа и Талцид и какви ли не глупости и сода даже е не минава бе да му се не види.Сега Крисчето ми каза едно друго ще пробвам и него
Камаче незнам дали има нещо общо между киселините и косата,ама така бях и със дъщеря ми е трябва да ти кажа ,че като се роди имаше 10-12см коса и косми по целите уши hahahaживо маймунче
Е опадаха за десетина дни ама като я видях и Shocked ми идеше да я сменя (майтап)
А за килограмите аз съм +10

# 666
На мене това с подуването ми се е случвало и без да съм бременна, така че ако изследванията са ОК не мисля, че има повод за притеснение. Аз също се подувам сега - и ръцете и глезените... още 55 дни, после ще сме хипохондрички на други тематики...  Joy

# 667
  • ГО
veni_sasi, с баткото изобщо нямах представа какво са киселини и се роди с косица. Е, не много голяма, нормална. Сега ще видим бебка с колко коса ще се роди. Аз искам да има коса Mr. Green Да й правя прически отрано.

# 668
Tink права си Joy

# 669
Карамел` Миналата седмица имах две вечери подред такива болки, пих нош па и не съм казвала на лекаря ми  Embarassed

За дигиталния апарат и ние нямаме аз съм си харесала  http://www.technomarket.bg/product_detail.php?product_id=09055735
Този мога да си го позволя изглежда ми приличен  Simple Smile

За бебшка козметика съм се спряла на Мустела.Имам малка сестричка на година и половина,майка ми използва мустела и е доволна.

# 670
  • ГО
после ще сме хипохондрички на други тематики...  Joy
Не ми говори. Моя филм върви вече почти 4 години. Душицата ми не може да се успокои.
Нямала съм и нямам повод за тревога, но не мога и не мога да се успокоя. Като си представя, че живот и здраве след месец и нещо всичко ще ми е x2, ми иде......... ooooh! ooooh! ooooh!

# 671
kama4e аз ще съм всичко х3 Joy Joy Joy ,но все ще се спрявим някак. Mr. Green Mr. Green Mr. Green Споко мила !
Я вижте тук какви цени имат количките  newsm78 http://www.stefi.biz/index.php?action=show_cat&cat_id=1&from=0

Последна редакция: вт, 12 яну 2010, 14:52 от mama Iv

# 672

Леле, Мама Ив.... как беше - Гледам и не вярвам на очите си? Shocked

# 673
Тъй ,тъй ще пиша за киселините и сакън някой да възрази. Киселините нямат нищо ама абсолютно нищо общо с косата на бебето. Щото аз имам от 2-я месец , а тогава за коса и дума не може да стане. Такааа при нас бременните , заради чисто физиологични промени се получава отпускане на преградата между стомаха и хранопровода. Та това е причината да се връща стомашен сок и да предизвиква ужасното усещане. Само недейте и вие като свеки да ми кажете във втория месец - Е ,то е от косата , че почти паднах от смях  Joy Joy Joy Joy

# 674
  • ГО
kama4e аз ще съм всичко х3 Joy Joy Joy ,но все ще се спрявим някак. Mr. Green Mr. Green Mr. Green Споко мила !
Значи няма оправия, така ли? ooooh!
marinex, знам аз, ама лаф да става Peace

Общи условия

Активация на акаунт