Знам, че заглавието на темата ще събуди много негативни коментари. За тези, които биха ми ги спестили, ще разкажа следното:
Не пуша цигари, пия по малко и с повод, трева не бях пушила никога през живота си, допреди 2 месеца, приятелят ми съответно не беше пушил от около 10години. Две седмици, преди датата на забременяването, си взехме 2 цигари с марихуана. Аз дръпнах два пъти, по моя преценка не ми се отрази - не усетих никаква промяна и тъй като като цяло не умея да пуша, реших, че не приемам дима правилно, не го задържам. Няколко дни по-късно пробвах пак, отново две дръпвания - пак без резултат. Минаха около десет дни, правихме секс, без да се пазим. Седмица по-късно си направих тест, беше отрицателен и за мое най-голямо съжаление, прабвах 3ти път от тревата (може би 4-5 дръпвания), тогава ме хвана. Впоследствие цикълът ми закъсня, направих отново тест и видях 2те чертички. По мои и на Агто изчисления, забременяването се е случило на 11то число от месеца, аз пуших трева на 18то. Срам ме беше да й го кажа....
Ако някой от вас знае за възможни последствия - много ли съм навредила на детето си и може да ме посъветва, успокои, или напротив, моля да пише в темата!
Държа да подчертая, че откакто разбрах за бременността, дори избягвам компанията на приятели, пушещи тютюн и правя всичко възможно да не вредя още на детето си!