Пуших марихуана, преди да разбера, че съм бременна!!!

• 3 989
  • 13
  •   1
Отговори
Здравейте,
Знам, че заглавието на темата ще събуди много негативни коментари. За тези, които биха ми ги спестили, ще разкажа следното:
Не пуша цигари, пия по малко и с повод, трева не бях пушила никога през живота си, допреди 2 месеца, приятелят ми съответно не беше пушил от около 10години. Две седмици, преди датата на забременяването, си взехме 2 цигари с марихуана. Аз дръпнах два пъти, по моя преценка не ми се отрази - не усетих никаква промяна и тъй като като цяло не умея да пуша, реших, че не приемам дима правилно, не го задържам. Няколко дни по-късно пробвах пак, отново две дръпвания - пак без резултат. Минаха около десет дни, правихме секс, без да се пазим. Седмица по-късно си направих тест, беше отрицателен и за мое най-голямо съжаление, прабвах 3ти път от тревата (може би 4-5 дръпвания), тогава ме хвана. Впоследствие цикълът ми закъсня, направих отново тест и видях 2те чертички. По мои и на Агто изчисления, забременяването се е случило на 11то число от месеца, аз пуших трева на 18то.  Срам ме беше да й го кажа....
Ако някой от вас знае за възможни последствия - много ли съм навредила на детето си и може да ме посъветва, успокои, или напротив, моля да пише в темата!
Държа да подчертая, че откакто разбрах за бременността, дори избягвам компанията на приятели, пушещи тютюн и правя всичко възможно да не вредя още на детето си!

# 1
Не мога да не промърморя - наистина, доста си се насилила, докато ти подейства марихуаната! Crazy
Съветвам те да споделиш това нещо с лекаря си. Има изследвания, които се правят, за да покажат евентуално увреждане на плода. Освен това, лекарят ти е имал хиляди пациентки и може да ти каже каква е вероятността за увреждане на плода. Направи го това, за да си спокойна. Негативните преживявания на майката се отразяват и на бебето.
Пожелавам ти здраво бебче и умната!  bouquet

# 2
Според мен нищо му няма на бебето, още повече че е възможно да не е била минала имплантацията, когато си пушила. Тя верно, че марихуаната се натрупва и си остава в организма известно време, обаче пък 4-5 дръпвания не са кой знае какво, щото ме съмнява, че не е била особено качествена, щом не те е хванала предните два пъти.

# 3
Не се притеснявай, всичко ще е наред  Hug

# 4
ооо не се тревожи всичко ще е ок , аз два месеца незнаех че съм бременна и се напих 2 пъти и изпуших  бая цигари ( 1-2 кутии).... и аз се притеснявах като теб , според мен няма повод за притеснение  Flutter

# 5
ооо не се тревожи всичко ще е ок , аз два месеца незнаех че съм бременна и се напих 2 пъти и изпуших  бая цигари ( 1-2 кутии).... и аз се притеснявах като теб , според мен няма повод за притеснение  Flutter
Че кой казва, че евентуалните проблеми се появяват веднага?!
Дано да няма при теб, но доста от трудностите в училище се обясняват със зачеването в пияно състояние или пиянски истории по време на бременност.

# 6
Нищо страшно няма,айде,не се вманиачавайте

# 7
Нищо няма да се случи.  Но, не го прави пак докато си бременна и докато кърмиш.  След това си е на твоя глава, но не звучиш като заклет наркоман  Mr. Green

# 8
еее аз ако знаех , ест нямаше да пия, а до цигарите пушех рядко ... ноо мисля че не трябва да се втилясвам  в това , има зза жалост много предпазливи хора с болни деца ( пази Боже) така че някои неща не засисят от теб !

# 9
Благодаря за отговорите, дано всичко наистина е наред!
Не, определено не съм заклет наркоман- реших да пробвам в най-неподходящия момент от живота си, без да знам!
А имате ли идея, дали БХС и феталната морфология ще индикират, ако има проблем, последвал от грешката ми?

# 10
Еми зависи какъв е проблема, но най-вероятно няма да има такъв, а дори и да има, той не е задължително да се дължи на това. Както по-горе са писали, проблема може да се появи и по-късно. Ти обаче разбери, че вероятността да последва проблем клони към 0.

# 11
  • сф
http://www.youtube.com/watch?v=K9WorIM0RhA
много повече бихте навредили ако продължите с безпочвените си и излишно силни притеснения. успокойте се и успех!

# 12
Не се притеснявай,това повече вреди от 3те цигари - сподели с лекаря, или пък ако те притеснява с него - направи консултация с друг - направи си и ранната фетална за пълно спокойствие Peace

# 13
еми дет се вика не пушете трева,за да нямате такива дертове Wink

аз също мисля,че едва ли е станало нещо Naughty от друга страна обаче ако бях аз,щях веднагически да се консултирам с лекар(аз съм си параноик по природа Mr. Green) Peace

Общи условия

Активация на акаунт