Тренировки в домашни условия-7

• 54 508
  • 782
  •   1
Отговори
# 135
Със закъснение честито на Поци и Лава   bouquet

Меги, бих ти препоръчала "Стройни и красиви"

Поради проблем с крака днес една Каланетика

# 136
Лава,честит имен ден и от мен!Много здраве и щастие!  bouquet
 и днес 40 мин на кростренажора,почивните дни мисля да добавя и каланетика

# 137
Да ви кажа има ефект но предимно стягащ-иска ми се да редувам с нещо с което д а сваля някой килограм.Бихте ли ми препоръчали нещо?
Аеробни тренировки.
можеш да пробваш тае бо, друго завкъщи не се сещам.
Иначе в зала: аеробика, степ аеробика, тае бо, комбинирана гимнастика, спининг...

# 138
лава, честит имен ден на патерици   bouquet

тази седмица не съм пропускала  Peace да ви кажа, не знам дали ще отслабна, щото не ми е това целта, но съм изпълнена с енергия, явно самият факт, че правя нещо за себе си, ми действа много добре...

иначе днес не съм пропускала, увеличих тае бо кардио и забелязвам, че дишам с по-голяма лекота по време на упражненията... а след това изпивам минимум половин литър вода, че иначе въобще не пиех...

а тренировките вкъщи да ви кажа с две дребни деца си е истинско предизвикателство, днес както съм в разкрачен стоеж, изведнъж гледам малките пролазват под мен, като под "тунел", така обясни големият, и се хилят и забавляват нагло  Laughing

# 139
тази седмица не съм пропускала  Peace да ви кажа, не знам дали ще отслабна, щото не ми е това целта, но съм изпълнена с енергия, явно самият факт, че правя нещо за себе си, ми действа много добре...

иначе днес не съм пропускала, увеличих тае бо кардио и забелязвам, че дишам с по-голяма лекота по време на упражненията... а след това изпивам минимум половин литър вода, че иначе въобще не пиех...

браво, супер  Grinning
то целта на спорта не е само отслабване  Peace

а за водата: пий по време на тае бото, по време на тренировки е хубаво да се пие вода.  Peace аз лично изпивам към 1/2 л.

# 140
  • Gone with the wind
Купих си от топките, които се използват при пилатес и супер се забавлявам с нея - снощи я използвах като опора за лицеви и сутринта чак се учудих, че имах мускулна на ръцете, бях убедена, че нищо не съм направила.

# 141
Днес пробвах някакво кардио денс парти на crunch, изиграх 15 минути и моментално го изтрих, след това си пуснах кардио бласт на тамили уеб- биваше, поизпотих се малко. Утре ще пробвам crunch bikini body. От понеделник до днес съм свалила 1.3 кг, много съм горда!

# 142
каланетика - 73.

# 143
Хм, имам аз няколко въпроси относно каланетиката като пълен начинаещ, надявам се някой да се заинтригува (:
Свалих едночасовото филмче на Калън Пинкни от първата страница и ми харесва страшно много! Тренировките минават неусетно и, колкото и невероятно да звучи, усещам разлика.  Embarassed Но не мога да се отърва от усещането, че не изпълнявам някои неща правилно. Някой по-горе спомена за болката във врата -- аз получавам такава по време на стомашните упражнения и по време на бедрената разтяжка! Но това не е най-лошото: тотално провисвам настрани, докато изпълнявам упражненията за дупето; а тези "exciting pelvic rotations" са ми най-големия зор -- само няколко и грохвам уморена, а на момичета от клипчето изглежда им е толкова лесничко и приятничко... Чудя се какво да правя -- дали да продължавам както аз знам или да взема да посета някоя тренировка в зала, просто за да ме понаблюдава някой, който е по-навътре с нещата...

# 144
Поци, Лава Честит Имен Ден на патерица и от мен   bouquet
Желая Ви здраве, късмет и щастие!!!  smile3525

Mea_Culpa не е невероятно, резултата идва много бързо  Laughing
Ти колко часа си направила?

Аз мисля от утре да подновя тренировките.  Simple Smile днес се пробвах, но не бях в настроение и бързо се отказах.

# 145
  • В сънния Люлин, прибулен...
Момичета, някой свали ли нещо от форума с многото линкове от Rapidshare?
Две неща дърпах. Едното от четири части, другото от две.
Но като ги подкарвам... ама само началото... и вътре като че ли са еднакви  Embarassed Поне абсолютно еднакво започват!
Някой зяпал ли е целите?

Днес бях по града. Пребита съм. Утре ще се накажа с двуразово кардио  #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 146
Благодартя ви отново момичета  bouquet
..аз днес и утре почивам Mr. Green

# 147
Калака, снощи си мислех за теб- как върви Insanity-то?

# 148
Ами не върви  Mr. Green в миналата тема писах че се обринах и всичко ме сърбеше и затова спрях пак тренировките.
От днес пак започвам.   Peace

# 149
Поци,момичета,благодаря ви за хубавите пожелания!  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт