Тренировки в домашни условия-7

• 55 039
  • 782
  •   1
Отговори
# 300
ray, относно вечерното хранене виж тази статия: http://www.bb-team.org/articles/3567/
Продължавай с въжето, то е много ефективно кардио  Peace
Трудно е с дечицата, разбирам.
Аз тренирам рано сутрин, точно поради тази причина.
Ако правя упражнения през деня, синът ми се чувства длъжен да ми се мотае в краката.
А това ми пречи да се концентрирам и да изпълнявам нещата с пълна амплитуда.
Затова ставам преди всички и се вихря на воля в дневната.

# 301
здравейте
влизам да кажа голямо благодаря на me4ta22, ves_sv и Kalaka благодарение на тях започнах и аз да тренирам. е силно казано е тренирам ама все трябва да се почне от някъде. понеже водя невероятно застоял живот по 8-9 часа съм на стол и движението ми е от работа до вкъщи и обратно просто съм се отпуснала и съм станала дроб.за килограми няма да говорим много са. и благодарение на вас заедно с ограничаването на храната започнах да правя упражнения които редувам с каране на колело.
надявам се скоро да имам резултати не само мускулна треска  Embarassed  bouquet
приятен ден   bouquet

# 302
ray, относно вечерното хранене виж тази статия: http://www.bb-team.org/articles/3567/

статията е много добра, мерси  Hug ще продължавам с въжето, пускам си музика и животът е песен  Laughing

офф: този аватар още повече ми харесва, има нещо общо с моя, цветовете  Flutter

# 303
# 304
Сега-ръце+вело 40 мин в дом усл Grinning..и така тренировката стана двуразова Peace

# 305
  • В сънния Люлин, прибулен...
Купих си нова седалка за спинбайка и пулсметър. С това се връщам в кръга на трениращите след двудневна почивка. Довечера ще тествам придобитъците  Peace

# 306
ray, благодаря за комплимента   bouquet
veihaivei,честита придобивка!

Днес съм на едни мижави коремни преси Sad

# 307
Много съм доволна - от живота, партията, правителството, новата седалка, работещия пулсметър и ОТ СЕБЕ СИ!
Изкарах почти един час, дано не съм претренирала, голям кеф! Средната стойност на пулса ми е била 144, карала съм интервално поне 20 минути.
Имам предвид следното - като натегна степента, въртя здраво, за да задържа пулс над 150 поне 30 секунди, но после връщам на ниско съпротивлени и докато пулсът ми се възстанови в аеробна зона под 140 минава поне още една минута. Карам още една минута в аеробна зона и така "високоинтензивните" части от тренировката доста се отдалечиха една от друга.
Някой би ли коментирал???? Ако карах 30/60 сек, това означава постоянно да съм с пулс над 150  newsm78

Забравих да кажа - страшно богатство сте ми. Без този подфорум едва ли щях да съм толкова редовна и постоянна  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 308
  • София
Да се запиша и аз тук  Sunglasses
Днес поставих началото с първи ден каланетика.
Килограми нямам за сваляне (малки щъкащи близнаци са перфектното кардио Laughing), но за стягане имам доста, най-проблемен ми е коремът.

Един въпрос - забелязах, че всички тренирате всеки ден. Ако два дни почивам и един тренирам дали ще има ефект  Rolling Eyes

# 309
Нали уж въглехидрати можеха да се ядат след тренировка. Ако тренира в 5, проблем ли е в 7 човек да си хапне постничко  newsm78
veihaivei, какъв е пулсометърът? Аз бях поръчала един, но нищо не са ми пратили, нито са ми изпратили е-мейл.

# 310
...Ако два дни почивам и един тренирам дали ще има ефект  Rolling Eyes

Tanini, Добре дошла  Hug
След като нямаш да сваляш килограми, мисля не е нужно да тренираш всеки ден.

Нали уж въглехидрати можеха да се ядат след тренировка. Ако тренира в 5, проблем ли е в 7 човек да си хапне постничко  newsm78

Вес, ако става въпрос за 19 ч., може постничко, но да не е въглехидратно. Все пак, Поци да се произнесе, той е по - в час  Simple Smile

# 311
veihaivei, какъв е пулсометърът? Аз бях поръчала един, но нищо не са ми пратили, нито са ми изпратили е-мейл.
Ето ТОВА 

Не ти препоръчвам сайта. Те са дилъри на ВЕЛОМАНИЯ, които внасят уредите и приемат рекламации (подменят срещу касова бележка) Техен сайт: http://www.velomania-bg.com/ Пиши им да питаш къде в Бс имат дилъри, да идеш да си го купиш от магазин, да си пробваш и така. Само че в сайта н Дими са описани прилично и можеш да си набележиш модели
Оказа се, че коланчето на моя пулсметър не работеше, та се ухапах отзад, но тук бяха добри да ми го сменят, за да не го пращам в Русе и оттам обратно.

Жената в магазина, където ми приеха рекламацията, ми обясни, че тя е ползвала по-стар модел в разстояние на един месец с медицинска цел. Преди да го сложи да отчита, е сравнявала показанията с медицински уред и е бил абсолютно точен. И моето впечатление е, че показанията са реалистични.

# 312

..по -добре го хапни в 5.15ч Peace

# 313
Побут Mr. Green
..сутринта...40 мин вело Peace

# 314
Поцииии, кажи за интервалното от снощи добре ли съм го правила? Днес стандартно (чисто аеробно) ли да карам?

Общи условия

Активация на акаунт