Тренировки в домашни условия-7

• 54 324
  • 782
  •   1
Отговори
# 540
  • в моя свят
Аз тренирам в дом.условия вече цяла година,нямам проблем с килограмите,но спорта не е само за отслабване,дори бих казала най-малко е за отслабване. Peace

# 541
  • В сънния Люлин, прибулен...
Вейче, вдигаш пулса до над 140 само със спинера  newsm78? Аз едва стигам 138-140, карам права на осма степен, със силова преди това! Мускулите ми издишат, сърцето- не  Joy

ves_sv, вдигам го (пулса  Laughing) и над 170  Embarassed Нямам представа какво означава това по отношение на сърдечносъдовата система, би ми било интересно да си направя такова изследване - велоергометрия.
Обаче спинбайка има такова натягане, че от един момент и права би могло да не мога да помръдна педалите. Затова и избрах този уред, уж и в перспектива да ме ползва.  Peace

А пулсметъра на Sigma е страшен  Heart Eyes

# 542
  • София
Аз днес се записвам с 90 минути кънки на лед и после 30 минути йога  Peace

# 543
Хей, някой може ли да качи зумба в докса?  Praynig  newsm68

# 544
снощи 40 мин. вело, стандартно кардио  Peace

да ви попитам велооборудваните, не ви ли се подбива д-то? или това ще е само в началото?  Rolling Eyes

Последна редакция: ср, 10 фев 2010, 04:20 от ray

# 545
  • София
Само в началото!  Peace
Аз все пак си слагах една стара възглавница  bowuu

# 546
Само в началото!  Peace
Аз все пак си слагах една стара възглавница  bowuu

хах, че хитро  Joy  Hug

# 547
Аз бях жестоко натъртена и си купих нова седалка със силикон  Cry

# 548
Доколкото знам, много е важно седалката на велото, както и на велосипеда да е на подходящата височина - до тазовата кост. Ако е по-висока или по - ниска има кофти ефект, особено при редовно каране.

# 549
Буболечка ми беше пуснала тоя линк http://www.niko-bikes.com/saddle-height.php докато страдах от моето натъртване

# 550
Доколкото знам, много е важно седалката на велото, както и на велосипеда да е на подходящата височина - до тазовата кост. Ако е по-висока или по - ниска има кофти ефект, особено при редовно каране.

кое е тазовата кост? междукрачието или кокаляците по-нагоре?

Вейче, нищо не разбрах от този линк  Embarassed

# 551
http://www.moetodete.bg/uploads/otherImage/file252.jpg

Тазобедрена се казва, сори.
Заставаш до колелото и седалката трябва да е на нивото на костта под кръста.

# 552
Вейче, нищо не разбрах от този линк  Embarassed
И аз бях така първия път  Mr. Green

Обаче по-отнолу след писаното има едно калкулаторче. Трябва да въведеш дължината на крака - от пода до чатала и от падащото меню да отбележиш дължината на "курбела" на педала - това е тази ос, която се закача към колелото и се върти заедно със стъпенката. Има разни стандарти и затова
После като ти изплюе една цифра в милиметри, това е разстоянието, което трябва да имаш от мястото, където "курбела" се закача към механизма на колелото успоредно на тръбата нагоре до най.високата точка на седалката.

Кракът не трябва да се преразгъва в коляното, но не трябва и да остава твърде много свит.

# 553
# 554
ves sv, много благодаря  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт