Тренировки в домашни условия-7

• 54 273
  • 782
  •   1
Отговори
# 645
  • В сънния Люлин, прибулен...

Присъединявам се   bouquet  bouquet  bouquet

# 646
Здравейте, най-сетне трябва да се присъединя към вас момичета. Защото по сегашния начин (т.е. освен разходките пеша с малкия по 1 час на снега, нищо друго не правя) този корем никога няма да се стегне  Rolling Eyes Мисля да почна някакво кардио, но нямам уред, може би качване на стълби, и коремни преси.
Като за начинаеща какви серии ще ми препоръчате, с по колко бройки, на ден?

# 647
  • София
ves_sv  smile3501
veihaivei, резултатите ти много ме вдъхновяват!  Hug
Аз вчера правих 30 мин стандартно кардио, но на мен пулна не ми се качва над 100 при средна скорост около 35 км/час на най-ниската степен на велото. Да не би да не правя нещо като хората?
Днес първи час каланетика и 30 минути йога  Party

# 648
  • В сънния Люлин, прибулен...
veihaivei, резултатите ти много ме вдъхновяват!  Hug
Аз вчера правих 30 мин стандартно кардио, но на мен пулна не ми се качва над 100 при средна скорост около 35 км/час на най-ниската степен на велото. Да не би да не правя нещо като хората?
Много благодаря, поласкана съм много приятно  Hug
Според мен трябва да почнеш да караш на следващата степен, по принцип правилото е първо да се увеличава темпото и после натягането, но 35 км/час си е доста енергично, така че врътни на 2 и виж как ще е  Peace

# 649
  • Sofia
Тази седмица ще почивам  Blush

# 650
Днес 5 час каланетика в 6ч и 5км ходене след работа.

# 651
http://www.bodyrock.tv/

Много хубав сайт,от който доста съм впечатлена!
Тренировките не са много дълги,по 15-20 мин. дневно,но доста енергични,комбинирани с диета(или по-точно режим от 6 дневно хранене,но в малки количества).
А дали имат ефект,само по тялото на момичето може да разберете. Wink

# 652
Здравейте! Някой ще може ли да ми помогне с линк (книга или филмче) с упражнения в домашни условия, но без да ми трябват гири и всякакви други???

# 653
този корем никога няма да се стегне  Rolling Eyes

ще се стегне!   Peace стига да си търпелива и най-вече постоянна  Peace

Мисля да почна някакво кардио, но нямам уред, може би качване на стълби, и коремни преси.
Като за начинаеща какви серии ще ми препоръчате, с по колко бройки, на ден?

ако ти се тренира нещо бързо (кардио) свали си тренировките по тае бо.
включи и някакви упр. за корем (пълно е в нета с такива) и следи начина си на хранене. (прочети назад сме го разисквали това Simple Smile )

# 654
Здравейте мацки, приемате ли нови попълнения ?   bouquet

От половин месец ходя на народни танци - два пъти седмично, отделно всеки ден/без тези двата, когато друсам хорце/ подскачам със Сидни, обаче не знам дали това ще свърши работа та да се преборя с тлъстинките по корема   #2gunfire Sad ... Обмислям варианта да включа и два пъти седмично посещение във фитнеса - главно за кардио ! ААА забравих да кажа - спазвам и хранителен режим . Приемам всякакви съвети !

Лека вечер от мен !

# 655
Днес реших да включа и кростренажора към опитите ми да заслабна  Simple Smile Та имам въпрос към тези, които тренират на такова чудо -нормално ли е да се изгорят 112 калории при следните показатели - 40 минути, изминати 10 км, скоростта не пада под 15 км/ч? Ако сте забелязали какво показва на вашите дисплеи като показатели ще съм благодарна да споделите   bouquet

# 656
Днес реших да включа и кростренажора към опитите ми да заслабна  Simple Smile Та имам въпрос към тези, които тренират на такова чудо -нормално ли е да се изгорят 112 калории при следните показатели - 40 минути, изминати 10 км, скоростта не пада под 15 км/ч? Ако сте забелязали какво показва на вашите дисплеи като показатели ще съм благодарна да споделите   bouquet

..не гледай калориите..просто тренирай Peace

# 657
Привет
карам на инсанити всеки ден, днес обаче нещо се сецнах  ooooh! кръста ми ме боли адски сега... не знам утре дали ще мога....
Исках да попитам дали някой няма идея от каде да сваля някакъв ави или двд на
jumping, jumping фит или jumping аеробик
от този сорт
http://www.youtube.com/watch?v=woqZITUJhjg&feature=related

# 658
  • в моя свят
Eli_cz в руския торент има програми за мини батути.Ето това например http://torrents.ru/forum/viewtopic.php?t=1375852.Не знам дали можеш да теглиш от там обаче.

# 659
veihaivei, резултатите ти много ме вдъхновяват!  Hug
Много благодаря, поласкана съм много приятно  Hug
Според мен трябва да почнеш да караш на следващата степен, по принцип правилото е първо да се увеличава темпото и после натягането, но 35 км/час си е доста енергично, така че врътни на 2 и виж как ще е  Peace

в тази статия има таблица какъв пулс трябва да се гони при кардио: http://www.bb-team.org/articles/1039/  Peace

аз лично карам със скорост межу 38 и 40, на първа, пулсът ми варира между 115 и 140... и аз се чудех дали е достатъчно, ама май е ок...

снощи 40 мин вело-кардио...  Peace

кантарът показва, че остават самооооо.... 11 кг за смъкване  ooooh!

Последна редакция: ср, 17 фев 2010, 06:46 от ray

Общи условия

Активация на акаунт