Тренировки в домашни условия-7

• 54 278
  • 782
  •   1
Отговори
# 630
  • Бургас
kloie, Meredith благодаря ви за отговорите! Аз също много харесвам добре оформените женски ръце, но до скоро винаги съм имала такива и не съм се замисляла. Можете ли да кажете от упрежненията с гирички кое е по-важно - да се правят повече повторения или с по-тежки гирички да се тренира? Аз имам едни гири, които са по 1 кг всяка и вече не чувствам никакво напрежение като ги ползвам та си мисля да си взема 2 кг и да правя с тях упражненията, които показва Били Бланкс. Освен това мисля и за тренировка на "гладиатор" за горната част на тялото. Тази комбинация + хранителен режим дали е добре?   bouquet

Ами има вариант да увеличиш повторенията или наистина е време да вземеш по тежките т.е 2 килограма.Аз вкъщи правя от време на време буут кемп адвенсед на Били Бланкс там той използва  ленти,но аз ги правя с гирички от 1 кг и тъй като повторенията са доста ми идват идеално и тези от 1 кг.И нещо друго само да вметна, за горна част на тялото пък и за цялото тяло е и   така позната ни на всички лицева опора. Wink

# 631
  • В сънния Люлин, прибулен...
kloie Какво му се е случило на аватара ти?   bouquet

# 632
  • Бургас
Вей,нещо се е бъгнал. Embarassed

# 633
  • София
kloie  Hug
С тия лицеви опори някой ако ме гледа ще си умре от смях  Joy

# 634
  • София
Здравейте момичета и момчета, да знаете шапка ви свалям за ентусиазма, волята и постоянството, което проявявате.
Този заседнал живот взе много да ме уморява...Реших, че искам да почна с нещо, избрах каланетиката, но от даденият линк в руския сайт не мога да я сваля(тази каланетика 10/10).
Може ли да ме упътите къде да я намеря. Четох, че в Замундата само от доста минали години има. Тази каланетика, която правите няма ли я в дох-а,аз не можах да открия .

Благодаря ви.

# 635
Здравейте момичета и момчета, да знаете шапка ви свалям за ентусиазма, волята и постоянството, което проявявате.
Този заседнал живот взе много да ме уморява...Реших, че искам да почна с нещо, избрах каланетиката, но от даденият линк в руския сайт не мога да я сваля(тази каланетика 10/10).
Може ли да ме упътите къде да я намеря. Четох, че в Замундата само от доста минали години има. Тази каланетика, която правите няма ли я в дох-а,аз не можах да открия .

Благодаря ви.
Здравей. Има я на първа страница http://dox.abv.bg/files/listtree?eid=48665759
Успех!

# 636
Здравейте,  Hug
От утре съм с вас момичета  Simple Smile

# 637
  • София

Дава ми несъществуващ файл Sad

# 638
# 639
  • София
Доста ме заинтригувахте с тази каланетика и си мисля от утре да се пробвам с нея.

# 640
снощи 40 мин. вело.... Peace

# 641
Вместо запис, да кажа, че реших да редувам стречинг и фет бърнинг йога Simple Smile

# 642
  • В сънния Люлин, прибулен...
Покрай месечните ми неволи отървах малко фронта и с яденето, и с тренировките
Наложи се да пия Hoodia, за да си озаптя вълчия глад. Препоръчвам!

Вчера карах стандартно кардио 45 минути - среден пулс 134 за тренировката.. Много зле бях, едва изтраях.  Embarassed
Днес надявам се да почна упражненията с топката по новата програма, ще се похваля или оплача по-късно.

Хубав, приветлив и успешен ден и спорни тренировки!

Само пробвах упражненията по една серия, да ги усетя. Екстра са. Иначе си изпердаших 45 минути стандартно кардио

Последна редакция: вт, 16 фев 2010, 15:41 от veihaivei

# 643
Вчера в 6:30 сутринта 20 мин турбо джем + 15 вело + НВД, днес по същото време- 43 мин турбо джем кардио + 10 вело + НВД!

# 644

Общи условия

Активация на акаунт