Тренировки в домашни условия-7

• 54 282
  • 782
  •   1
Отговори
# 615
На 1 февруари претърпях тежка операция. Вече се чувствам много по-добре и се замислям в скоро време да започна някакво по-съществено раздвижване. С разрязан корем голямо натоварване няма да е разумно, но ако някой ме посъветва за подходящи упражнение, ще съм му много благодарна.
Обмислям да си купя най-после велоаргуметър и да започна да качвам стълбите пеша до 6 етаж. Други предложения имате ли?  Hug
Мнението ми като майка с две секцио е, че още ти е рано да натоварваш корема. Изчакай да минат два-три месеца. Ходенето пеш сигурно е най-добрият вариант. Даже и велоергометърът натоварва малко корема, степерът /качването на стълби/ също! При това точно долната част му част!
Рей, свалих най-много точно когато си броих калориите. Тогава се мъчех да вляза в нормата до 1800-2000 ккал /оказа се, че употребявам към 2500-3000 ккал/. В началото е трудно, все трябва да четеш и смяташ с калкулатор, но после започнах да ги смятам "във въздуха"!

# 616
добро утро!
в четвъртък - 21 час каланетика,а вчера 22
аз също правя 10/10

# 617
Здравейте. Сега видях темата - поздравления   bouquet
Въпроса ми е - кои от дадените упражнения са най ефикасни за плосък корем ? Разгледах много неща, но ми се иска да чуя за изпитани и ефикасни  Rolling Eyes
Благодаря предварително.

# 618
На 1 февруари претърпях тежка операция. .............етаж. Други предложения имате ли?  Hug
Мнението ми като майка с две секцио е, че още ти е рано да натоварваш корема. Изчакай да минат два-три месеца. Ходенето пеш сигурно е най-добрият вариант. Даже и велоергометърът натоварва малко корема, степерът /качването на стълби/ също! При това точно долната част му част!
.............
Благодаря за съвета! Опасявам се, че ще ми се отпусне коремната мускулатура. Все пак съм на 41 години вече. Днес ми е 15 ден след операцията и смятам да отида сама до най-близкия магазин.
Успех на всички с тренировките в домашни условия!

# 619
  • Бургас
На 1 февруари претърпях тежка операция. .............етаж. Други предложения имате ли?  Hug
.............
Благодаря за съвета! Опасявам се, че ще ми се отпусне коремната мускулатура. Все пак съм на 41 години вече. Днес ми е 15 ден след операцията и смятам да отида сама до най-близкия магазин.
Успех на всички с тренировките в домашни условия!

Ако си тренирала преди да родиш споко,мускулните клетки имат памет  Grinning така, че нека мине месец след секциото и тогава можеш да започнеш с коремните преси и повечко натоварване ако всичко е ок.
Но сега спокойно можеш да ходиш пеш,да качваш стълби,да караш вело и дори степер.Просто не се претоварвай,ако усетиш болка или придърпване в областта на операцията спри за още известно време ,явно този род натоварване все още не е подходящо за теб.Успех! Peace

# 620
  • София
Здравейте!
Аз последните дни наблегнах на кардио и йога. Днес може да разнообразя със Синди Simple Smile
Искам да попитам дад мога да сваля мазнините от ръцете? Само с кардио дали ще стане или трябва да правя и някакви специализирани серии от упражнения? Мислех си да си слагам тежести на китките от по 1 кг, докато спортувам. Дали е добра идея?
Благодаря!   bouquet

# 621
Man_7_Utd, aз ги дръпнах оттук  Peace само изчакваш няколко минутки...

http://bgshare.com/search_ok.html?ime=Cindy+Crawford&raz=all … p;sort_order=DESC

Мерси много, но като цъкна да се свали видеото и новият прозорец не ми се отваря Sad Може би защото сайта е български ( а аз не съм в България ) и за това не мога да тегля от там Cry Пробвах и от датата, но не стана (сигурно същата причина) ...  ooooh!

# 622
Здравейте. Сега видях темата - поздравления   bouquet
Въпроса ми е - кои от дадените упражнения са най ефикасни за плосък корем ? Разгледах много неща, но ми се иска да чуя за изпитани и ефикасни  Rolling Eyes
Благодаря предварително.

На 1во място: хранителен режим (без него тлъстинките остават, ако ще да тренираш по 2 пъти на ден)
2. поне 20-30 минути кардио тренировка 3-4 пъти седмично.
3. комплекс от упражнения за корем-има най-различни видове ве нета, редувай различни упражнения и комплекси-пак 3-4 пъти седмично Peace

# 623
Man_7_Utd, aз ги дръпнах оттук  Peace само изчакваш няколко минутки...

http://bgshare.com/search_ok.html?ime=Cindy+Crawford&raz=all … p;sort_order=DESC

Мерси много, но като цъкна да се свали видеото и новият прозорец не ми се отваря Sad Може би защото сайта е български ( а аз не съм в България ) и за това не мога да тегля от там Cry Пробвах и от датата, но не стана (сигурно същата причина) ...  ooooh!

ами не знам... ся ще пробвам да метна едното в докс-а, че само едната й програма имам...  Peace оттам не би трябвало да имаш проблеми да го дръпнеш после

# 624
  • Бургас
Здравейте!
Аз последните дни наблегнах на кардио и йога. Днес може да разнообразя със Синди Simple Smile
Искам да попитам дад мога да сваля мазнините от ръцете? Само с кардио дали ще стане или трябва да правя и някакви специализирани серии от упражнения? Мислех си да си слагам тежести на китките от по 1 кг, докато спортувам. Дали е добра идея?
Благодаря!   bouquet

Основна грешка при тренировките на жените е именно тази,че пренебрегват горната част на тялото.Можеш да изчистиш и да оформиш ръцете като включиш и упражнения за бицепс и трицепс  с леки тежести и повечко повторения. Peace
А защо не и за рамене ? Grinning

# 625
[[/quote]

Основна грешка при тренировките на жените е именно тази,че пренебрегват горната част на тялото.Можеш да изчистиш и да оформиш ръцете като включиш и упражнения за бицепс и трицепс  с леки тежести и повечко повторения. Peace
[/quote]

Абсолютно съм съгласна! В началото май всички се втурваме да коригираме долната част като най-проблемна, нормално. Но оформени женски ръце са също красива гледка, на мен вече ми прави впечатление. И харесвам ръцете си много повече сега.

# 626
нещо изпаднах тука в едни мисли и се обърках по някои въпроси, свързани с храненето...

значи, спрях тестени, сладки, газирани, пържени... пия много вода... тренирам всеки ден... обаче...  трябва ли да ограничавам и количеството на това, което ям, за да се очистят мазнините? аз не прекалявам, но и не обичам да гладувам...

за да заслабне човек, трябва да приема по-малко от това, което изразходва... обаче аз отде да знам колко изразходвам, за да приемам по-малко... пък и не искам да се лишавам от плодове, зеленчуци, картофи много обичам...

егати... нещо се обърках... трябва ли да почвам да броя калории?

в смисъл, достатъчно ли е, че съм махнала гадостите от менюто и тренирам, за да постигна някъв резултат или без глад няма да се мине...

профитата какво мислят?

п.п. хах, още неспящи  Crazy

Според мен е достатъчно. И аз не подкрепям броенето на калории. Доколкото знам идеята на тренировките е най-вече да събудят задрямалия метаболизъм. Когато тялото усвоява по-добре хранителните вещества само си регулира теглото. Моят опит поне е такъв, при мен диетите не са дълготрайно решение. Истински отслабвам само с тренировки и повече плодове и зеленчуци, но без да гладувам. Друг вариант за мен е вечерята да ми е само салата, но идва момент, когато сутрин едва стигам до работа и първото нещо, което ми е в главата е да закуся. Според мен просто трябва да следиш сигналите на тялото си.

# 627
Здравейте. Сега видях темата - поздравления   bouquet
Въпроса ми е - кои от дадените упражнения са най ефикасни за плосък корем ? Разгледах много неща, но ми се иска да чуя за изпитани и ефикасни  Rolling Eyes
Благодаря предварително.

На 1во място: хранителен режим (без него тлъстинките остават, ако ще да тренираш по 2 пъти на ден)
2. поне 20-30 минути кардио тренировка 3-4 пъти седмично.
3. комплекс от упражнения за корем-има най-различни видове ве нета, редувай различни упражнения и комплекси-пак 3-4 пъти седмично Peace

Този хранителен режим кой трябва да ми го състави ?
В нета намерих
Цитат
Видове кардио тренировки
Плуване
Плуването е отлично за кардио тренировка. То натоварва цялостно тялото и е най-подходящо за по-пълни хора и хора с травми. То може да се изпълнява както по-продължително и с нисък интензитет, така и с висок интензитет и кратка продължителност. Минус е, че за оптимален ефект трябва да се плува правилно. Друг недостатък е, че при допира с водата, тялото губи топлина, организма се старае да запази преграда между тялото и водата(тази преграда са мазнините). Следователно плуването не е подходящо за постигане на дълбок релеф, но е ефективно при цялостно отлабване. Увеличава мускулната сила.

Тичане
Най-широко разпространения вид кардио дейност. Много ефективно и дава възможност за постигане на дълбок релеф. Тъй като е много динамично, тичането не е подходящо за по-пълни хора(на които се препоръчва плуване/колоездене/бързо ходене). Недостатъци на тичането са - възможноста за контузии и необходимоста от правилна техника и дишане.

Велоергометър
Подходящо за пълни хора и хора с контузии. Не изисква специална техника и не е динамично. Не натоварва ставите. Колоезденето стресира бедрата и глутеуса.

Скачане на въже
Скачането на въже е много удачен избор. Доста висок калориен разход, но при скачането на въже на голямо натоварване се подлагат прасците. Примерна таблица, която показва колко ккал се изгарят за един час тренировка според теглото на атлета и вида кардиодейност.

Това ли са видовете ?

# 628

Този хранителен режим кой трябва да ми го състави ?

цвете, ако искаш прочети на стр. 13 в тази тема какво е писано за храненето от Кали и Поци, за това става въпрос...  Peace

палава феичке, мерси за мнението... аз се поуспокоих вече... просто не знам що бях решила, че за един месец ще постигна желаното... ама след 2 бременности не било толко лесно...  Peace

# 629
  • София
kloie, Meredith благодаря ви за отговорите! Аз също много харесвам добре оформените женски ръце, но до скоро винаги съм имала такива и не съм се замисляла. Можете ли да кажете от упрежненията с гирички кое е по-важно - да се правят повече повторения или с по-тежки гирички да се тренира? Аз имам едни гири, които са по 1 кг всяка и вече не чувствам никакво напрежение като ги ползвам та си мисля да си взема 2 кг и да правя с тях упражненията, които показва Били Бланкс. Освен това мисля и за тренировка на "гладиатор" за горната част на тялото. Тази комбинация + хранителен режим дали е добре?   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт