Тренировки в домашни условия-7

• 54 286
  • 782
  •   1
Отговори
# 600
днес фитнес Simple Smile

# 601
нещо изпаднах тука в едни мисли и се обърках по някои въпроси, свързани с храненето...

значи, спрях тестени, сладки, газирани, пържени... пия много вода... тренирам всеки ден... обаче...  трябва ли да ограничавам и количеството на това, което ям, за да се очистят мазнините? аз не прекалявам, но и не обичам да гладувам...

за да заслабне човек, трябва да приема по-малко от това, което изразходва... обаче аз отде да знам колко изразходвам, за да приемам по-малко... пък и не искам да се лишавам от плодове, зеленчуци, картофи много обичам...

егати... нещо се обърках... трябва ли да почвам да броя калории?

в смисъл, достатъчно ли е, че съм махнала гадостите от менюто и тренирам, за да постигна някъв резултат или без глад няма да се мине...

профитата какво мислят?

п.п. хах, още неспящи  Crazy

# 602
нещо изпаднах тука в едни мисли и се обърках по някои въпроси, свързани с храненето...

значи, спрях тестени, сладки, газирани, пържени... пия много вода... тренирам всеки ден... обаче...  трябва ли да ограничавам и количеството на това, което ям, за да се очистят мазнините? аз не прекалявам, но и не обичам да гладувам...

за да заслабне човек, трябва да приема по-малко от това, което изразходва... обаче аз отде да знам колко изразходвам, за да приемам по-малко... пък и не искам да се лишавам от плодове, зеленчуци, картофи много обичам...

егати... нещо се обърках... трябва ли да почвам да броя калории?

в смисъл, достатъчно ли е, че съм махнала гадостите от менюто и тренирам, за да постигна някъв резултат или без глад няма да се мине...

профитата какво мислят?

п.п. хах, още неспящи  Crazy

Не че съм голям профи, но според мен не е добре да се гладува, нито да се прекалява с яденето.
Не виждам смисъл от броене на калории.
Добре си махнала тези храни.
Другото, което можеш да направиш, е да се храниш на принципа на разделното хранене-щом обичаш картофи (например), комбинирай ги със зеленчуци. 
Peace
Може да намалиш въглехидратите, но не ги изключвай изцяло от менюто  Peace

Също яж много зеленчуци. Те помагат за отслабването също.

Плодове яж на гладно. Избягвай например банани.

Шоколад също може да хапваш, ако много ти се яде, но да е на гладно и най-добре в следобедните часове  Peace

Също вечер след 18 ч. не яж по възможност въглехидрати и плодове.

Ако се сетя за още нещо, ще пиша  Hug

# 603
ей, Кали, много ти благодаря за подробния отговор  Hug

мисълта ми беше, че, примерно, организмът ми изразходва 2000 калории на ден, но и приема също толкова от храна... т.е. няма да отслабна... а къде тогава отива цялото това потене при тренировка? топят ли се въпреки всичко мазнините?  Rolling Eyes

днес да се отчета с 30 мин вело-кардио на гладно...

П.П. днес хубави празници на всички, кой каквото празнува... избор поне голям Heart Eyes

# 604
ей, Кали, много ти благодаря за подробния отговор  Hug

мисълта ми беше, че, примерно, организмът ми изразходва 2000 калории на ден, но и приема също толкова от храна... т.е. няма да отслабна... а къде тогава отива цялото това потене при тренировка? топят ли се въпреки всичко мазнините?  Rolling Eyes
Аз лично никога не съм си броила калориите, но всеки си знае. така че в това отношение не мога да кажа никакво мнение.

Ето прочети тук за потенето, според мен е много интересна статия:
http://www.bb-team.org/articles/3403/

Моето мнение е, че колкото по-малко се "втелясваш" в броене на калории, теглене 3 пъти на ден на кантара и отчитане на свалени грамове, толкова по-бързо ще дойдат резултатите, защото и психо-фактора оказва някакво влияние.
Ако тренираш, спазваш хранителните режими и правила  и най-вече: се чувстваш добре психически и физически: резултатът няма да закъснее много  Hug

# 605
  • В сънния Люлин, прибулен...
Относно психо-фактора и ролята на Закона за привличане, вечер преди заспиване можеш да правиш някои неща: произнасяне на утвърдителни фрази и извикване в съзнанието на образи
Напр. "усилията ми дават желания резултат" "тялото ми става все по слабо и красиво (хармонично) и др.
Образите винаги са на твоето тяло, такова, каквото искаш да стане, без значение колко постижим реално е образът.
Просто си "сглобяваш" едно идеално тяло с твоята глава и извикваш този образ във въображението!
Можеш да си представяш, че си на плажа и нанасяш някакъв лосион на това великолепно тяло или в банята как водата отмива и малкото останали мазнинки, виждаш как те отиват в канала. Важното е представата да е максимално изпълнена с подробности, плътна, цветна зрителна представа.
Добавям, че това е умение, което се развива и все в някакъв момент ще се получи по-добре.

Дебело натъртвам - това РАБОТИ, макар че звучи адски налудничаво и водолейско. Аз от там започнах преди много месеци с метод Гейбриъл, защото той основно разчита в началото на тези утвърдителни фрази и визуализации.
Мога да кажа и че тези "техники" оказват мощна поддръжка на мотивацията и стимула.

# 606
кали, вейче, страаашни сте, благодаря ви  Hug  явно пътят ще е дълъг, чат-пат взема та се позагубя... разбързала съм се нещо...

методът Гейбриъл интересно четиво ще излезе, разрових за него, може да я купя да я прочета... това "нанасяш лосион на това великолепно тяло" действа яко мотивиращо, особено предвид сегашното ми далеч от великолепно тяло  Joy

# 607
Ако искаш, мога и да ти я дам назаем  Hug
Ако ти се идва до Люлин. Утре пък ще ходим с дребното преди обяд до Театър "Мадрид" и "Черковна"

Няма значение колко далече си от целта. Важно е да мислиш за себе си като че ли ки я постигнала. Хвърляш на боклука всички негативни и отрицателни квалификации и драсваш клечката с кибрит!  Hug
Можеш да видиш и книжки за Закон на привличавето. Има две на издателство "Изток - запад", ако си вземеш книги от издателството на Орлов мост, плащаш 70% от коричната цена
Имаше и две теми за метод Гейбриъл, а в темите за Маккена имаше хубави дискове за теглене аудио файлове, които също помагат за промяна на нагласите по отношение на хранене към по-добро. Диска по метод Гейбриъл е сямо на английски, как си с езика?

Извинявам се, поста ми е малко оффтопик. Embarassed

Последна редакция: нд, 14 фев 2010, 14:54 от veihaivei

# 608
пиша ти на ЛС  Hug

# 609
Честит празник на всички,който и от двата да си избирате  Simple Smile
Извинявам се,че нахълтвам така в темата,но ме интересува как да се
снабдя с малък батут,за упражнения у дома  newsm78
Благодаря предварително на всички ,които ми дадат някаква информация!

# 610
Това ме подсеща, че нямам постелка (mat, шалте, или както се казва) и ползвам килима за тази цел, но ми се иска да си имам истинско. Някой да знае откъде/колко?

# 611
Имаше няколко вида в Спорт Депо. Виж им в
Това ме подсеща, че нямам постелка (mat, шалте, или както се казва) и ползвам килима за тази цел, но ми се иска да си имам истинско. Някой да знае откъде/колко?

Имаше няколко вида в Спорт Депо. Виж им в сайта.
Аз имам една, но ми идва тънка. Но пък подариха на дребното гумирана подложка-пъзъл, ще пробвам да я сложа отдолу и после моята.
От спорт депо си харесах най-скъпата на Кетлер, текстилна.
Иначе тия, дето се навиват, не са скъпи, ама цена...  newsm78 http://www.sportdepot.bg/products/fitness/oblekla-za-fitness/fit … -postelka-za-ioga

# 612
  • Sofia
Днес се записвам с каланетика

# 613
Момичета, моля ви се помагайте, че вече ще ми гръмне главата #Cussing out От снощи съм затърсила на Синди Крауфорд упражненията, намерих ги накрая в арената, изтеглих, обаче не ми ги отваря и има нещо ненаред с тях newsm78 Търсих навсякъде, отворих и някои от линковете на 1вата страница на  темата,но не става Sad Моля, ако някой ги има на компютъра или ги е теглил наскоро от някъде, да ми помогне Sad Мерси предварително  bouquet

# 614
Man_7_Utd, aз ги дръпнах оттук  Peace само изчакваш няколко минутки...

http://bgshare.com/search_ok.html?ime=Cindy+Crawford&raz=all … p;sort_order=DESC

Общи условия

Активация на акаунт