РУССКИЕ СЛАДОСТИ

• 58 238
  • 265
  •   1
Отговори
# 45

За сладоледа- нямам думи, трябва да се опита. Ако е същият, който помня от години няправо ми потекоха лигите. Не съм яла руски сладолед от много време, дано не са го развалили.
  Според,Антон ПривольньІй,ако се сещаш за кого говоря,руските сладоледи са доста развалени напоследък.
  Дано все-пак в БГ да докарват хубави,както онези някогашните! Praynig Hug

# 46
  • Балчик
Аууу, Селма, уби всичко детско в мен. Simple Smile Но това няма да ми попречи да си купя от всички видове другия месец.

# 47
   Съжалявам,Джемма! Rolling Eyes
   Все-пак не се знае,какво ще докарват в БГ!Може и от истинските "сливочньІе" сладоледи!Стига да знаем,как да ги различаваме от растителните.....

# 48
Пускам тази тема, защото днес случайно открих, че във Варна имаме такъв магазин...

Ооо, този магазин го зная отдавна, що бонбони и кондензирано мляко са изяли децата от там  Laughing

Заинтригувахте ме с тези сладоледи, а и пряники не сме купували

Мерси за споделения линк на интернет магазина   bouquet

# 49
Много благодаря на всички за разясненията!

# 50
Ще чакам и аз доставката за цялата страна и ще се възползвам  Laughing

# 51
Това не е за изпускане.Ще чакаме да започнат да приемат заявки за цялата страна!

# 52
lolii, този сайт е безценен  Hug  bouquet Hug Нямам търпение да започнат да доставят  Party

# 53
  • Варна
Джемма, перловката колко струва?

Днес се опитах да обясня в офиса що е то, ама не можах.  Laughing

# 54
В Испания е пълно с руски магазини. Крайно време беше и в Б-я да се появи такъв. Peace

# 55
  • Атлантис, Галактика Пегас
Руски сладолед отдавна не е също което го помня от детството си... Уви. Mr. Green

# 56
Някой разбра ли, колко е доставката за страната  newsm78

# 57
Пряники, конфеты, зефир....мммм Blush. За малко да пропусна тази тема  Laughing.

# 58
  • Има много детски смях.
Някой разбра ли, колко е доставката за страната  newsm78

Не.  Tired
Моята приятелка даже писменно ги пита, писа им мейл- никакъв отговор...  Crossing Arms

# 59
Те май не отговарят на никакви мейлове.Аз като им направих поръчка,изчаках 2 дни и като не получих никакъв отговор им звъннах по телефона.Ако не им се бях обадила сигурно въобще нямаше да разбера ,че сайта им не е активен а щях да си чакам.

Общи условия

Активация на акаунт