Жената лъв - 15 тема! 2010-та ще ни донесе весели джамбурета :)

• 14 744
  • 743
  •   1
Отговори
# 90
Пол, явно ние с теб сме ВИП  Wink Joy Не съм имала проблем с форума  Peace

# 91
  • София
Направо ти завидях  Heart Eyes Hug Simple Smile
Абе мен мако ме хваща срам, щото нали... срамота... на 30 и отгоре станах, а още си взимам храна от мама  Blush! Ама между нас казано, повече ме мързи, отколкото ме е срам явно  Crazy!

# 92
Охоооо, Ренка се появи отгоре Crazy.
ВИП-а се разраства Mr. Green.

# 93
  • София
Аз ще вадя кабелчето и минавам пак на рутер. Ако не се явя - умряла съм в безпощадната война с безжичния интернет  Crazy!

# 94
Направо ти завидях  Heart Eyes Hug Simple Smile
Абе мен мако ме хваща срам, щото нали... срамота... на 30 и отгоре станах, а още си взимам храна от мама  Blush! Ама между нас казано, повече ме мързи, отколкото ме е срам явно  Crazy!

Хич да не те хваща срам, виж моята свеки е през булеварда, а никога не ми е носила храна..............връщаме се от Видин  ( това от 10 години )и как един път не се е сетила да донесе у дома нещо за ядене , все пак сме с деца, добре че е майка ми , че винаги слага за из път и за след това........
Във Видин всеки мисли за др. дядо ми беше на 84г живееше сам и готвеше и като сготви носеше у нас, не че майка ми я мързи и т.н. просто така беше във Видин. Виж тук нещата са съвсем разлини  Mr. Green

Рени дека си мър майка? Не те виждам  Mr. Green

# 95
Проблема с форума си държа поне 4 часа, периодично проверявах, ама сега явно се отпуши... Peace
Пък може и много хора да са решили да пишат, точно след работа и хоп, нема никой. Като изключим ВИП-а, де  Hug
И аз обичам да ми сготвят, ама само свеки остана - и то по някой сладкиш прати... Иначе и мама, и баба най-редовно ни гощаваха  Sad

# 96
Рени дека си мър майка? Не те виждам  Mr. Green
Чета ви, бре мацка  Wink!
Така! Прочетох ви!
Реа, честито топче  Mr. Green! Безпроблемно и безжично съвместно бъдеще ви желая  Laughing!
Колкото до готвенето и даването -  и свеки, и мама ме изпращаха като си тръгвах от Силистра с един куп армагани, ама сега няма. Пък свеки е от Павликени, а мама на половина габровка /родена и отгледана в Силистра/, но и двете си ни глезеха и още го правят като идват / ако са тук, аз не готвя Simple Smile/. Искам да кажа, че си е до възпитание, до култура в отношенията между роднини, а не зависи от района от който си  Peace!
  Айде, вдигам гълабите, че децата легнаха отдавна, а аз им преча.

Последна редакция: пн, 04 яну 2010, 22:50 от benighted

# 97
  • Пловдив
Кога пуснахте нова тема, бре?!
Кога я и изписахте... Rolling Eyes

Hug

# 98
Hug
Мачке, видя ли? Джулката търси пловдивска връзка! Рапортувай и, че си тамошна  Joy!

# 99
Hug

А де Thinking...

# 100
  • Пловдив
Ааа, така ли?

Джулка
, на разходка ли, душко?

Заповядай! Може да разчиташ на пловдивчанки...  Wink

Не само за разходка, помощ за нещо, ако ти трябва, свиркай.  Hug

# 101

Hug

Joy Joy Joy

# 102
Проблемът е извънфорумен и успяхме да го локализираме.
Не зависи пряко от нас. Надявам се най-късно до 10 ч. утре проблемът да бъде разрешен.

това е от mamma

# 103
Пол пиши в скайп на Стеф , че я чакаме във ВИП-а  Wink Laughing когато се локаризира проблема деееееееее

# 104
Пол пиши в скайп на Стеф , че я чакаме във ВИП-а  Wink Laughing когато се локаризира проблема деееееееее

Писах и. И на Джуджи, ама Дж. не може да влезе все още. А Стеф не отговаря.

Общи условия

Активация на акаунт