Сарухан Хюнел-Saruhan Hünel-един диамант на турското кино -тема 5

• 40 524
  • 740
  •   1
Отговори
# 90
за тези,дето висят на балкона и не слизат-БРИЗКА,ГЕРИ

# 91
Алинка, чакай да те хвана докато си на балкона. Ще можеш ли да преведеш едно кратко интервю?  Praynig Praynig Praynig
давай го,мила,но веднага може и да не стане,че покрай юнака и аз се разболях, не се чувствам много добре
Когато можеш, ама чакай да го намеря  Embarassed Embarassed Embarassed. Голяма съм тояга.

# 92

ЕТО ДО КОЕ ДРЪВЧЕ МЕ ЧАКАЛ В ПАРКА,ТЯ ЗИЗКА МИ КАЗА ,АМА АЗ НАЛИ СЪМ СИ ТОЯГА Banghead Banghead

# 93

ТАЗИ ПЪК КОЯ Е

# 94
Алинка добре дошла Hug ама ти с твоя интернет си жив зян все като мен. Сега в момента такъв сняг вали че до довечера може и аз да нямам - но се  baby_neutral да не е така. А другия път щателно оглеждай всяко дърво че такъв мъж не  е за изпускане. Сега отивам да си пиша домашните - не  е лесно да си едновременно  в 3 група и в 6 клас ама какво да се прави.

# 95
Алинка добре дошла Hug ама ти с твоя интернет си жив зян все като мен. Сега в момента такъв сняг вали че до довечера може и аз да нямам - но се  baby_neutral да не е така. А другия път щателно оглеждай всяко дърво че такъв мъж не  е за изпускане. Сега отивам да си пиша домашните - не  е лесно да си едновременно  в 3 група и в 6 клас ама какво да се прави.
права си за нета-жива да ме оплачеш,ама спокс Naughtyутре времето се оправя не се кори

# 96

Не е ли фалшивата Езо  newsm78 newsm78 newsm78 Ама как само я е гушнал
Алинка ето тук е интервюто
 http://www.google.com/imgres?imgurl=http://img249.imageshack.us/ … 4KQFsaI_Aalp7CDCQ

Не е ново, но все е нещо.

# 97
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница

Я...Дианка....ква е Убавица Гица.... Mr. Green

# 98
# 99

Я...Дианка....ква е Убавица Гица.... Mr. Green

Убавица е, ама и сме по-красиви и сме по-добри!  Чили  Hug Hug Hug къде си?

Последна редакция: вт, 05 яну 2010, 16:38 от Venetat

# 100
Хайде да се качвам на   car003 че днес съм наряд но май ще ми трябва шейна че какъв сняг вали не е истина. Зизу едната е Диана а другата зад него коя е? newsm78

# 101
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Къде се денахте бре...???

Айде на купоня....!!!....  

# 102
ииииииии специално за ЗИЗКА Hugнебрежно брадясал Hug

# 103
# 104
Ми той на сите снимки с чернокоси мацки? newsm78 newsm78 newsm78
Пък ний сме тръгнали да се изру-у-у-у-сяваме? Thinking ooooh! Crossing Arms ooooh!
Да не вземем да объркаме нюанса и да изпаднем от класацията? newsm78 #Crazy newsm78 #Crazy newsm78

Общи условия

Активация на акаунт