Отзиви и впечатления за 98 ОДЗ в Младост 2

• 19 690
  • 250
  •   1
Отговори
# 195
според мен градината ще изсъхне най рано след лятото, т.е. есента. през целия ремонт прозорците стояха затворени за мое учудване. аз живея срещу нея и я гледам всеки ден. с това проветряване сутрин и следобед скоро няма да се реши проблема, а дано и мухъл не започне да става. трябва да е топло и прозорците да стоят отворени цяла нощ, а лятото и цял ден. а дотогава ще дишат влага децата. днес като влязох в стаята беше почти с влажността на сауна и всички прозорци мокри с стичаща се вода по тях.

# 196
Честит ви празник, дами!
Малко информация относно такси: таксите за февруари ще се заплащат от днес 08 март до 12 март. Туй то.

# 197
    Искам да помоля ако има майки на деца в първа група тук, които не са били на родителската да ми пишат на лични. Събираме пари за учебните книжки и учебни материали. В понеделник ще поставя бележка на вратата и ще изчакам няколко дни родителите, които не са дали и после отивам да купувам всичко от борсата. Не уточних, че аз съм касиера на групата. Който си е купил, няма нужда да дава пари. За играчки ще съберем допълнително пари.

Бях на срещата, аз съм тази, дето настояваше отначало да се каже кога ще се раздели групата и ще дойдат новите учителки. За съжаление от днес детето ми е болно. Учебници, както казах на срещата имам, за всичко друго ще се радвам да участвам. Ако имаш нужда от каквато и да е помощ, имам голямо желание. Надявам се и след разделянето да се паднем в една група и да си направим родителска среща за конкретни неща, имам идеи - не за телевизор, а според мен по- полезни за децата неща. Моля те, ако искаш, дръж ме в течение, може и на лични, и ако ти трябва нещо , отново казвам, само кажи.
За влагата - направо се стреснах, колко е влажно наистина. Това, че имат влагомер е добре, дано само да са сложили качествено мазилката, че ако има мухъл е много опасно.

# 198
  • София
Здравейте!
Дъщеря ми е в група 1 А (вариант) в 98-мо ОДЗ. Засега съм доволна, най-вече заради това, че персоналът в нашата група е млад и работи с желание.

Последна редакция: пн, 08 мар 2010, 15:04 от Bettie Page

# 199
  • София
и още нещо - в стаята беше станал супер конденз, голяма влага, а всички прозорци бяха затворени. градината е нова и явно още не е изсъхнала добре, а децата ще дишат влагата вътре. има ли някакво решение това ?

Проблемът не е в недобре изсъхналата градина - което не е факт - а в твърде добрата изолация на прозорците. Тъжната истина е, че при добра изолация няма духане, но... има конденз. Причината е, че вътре има дишащи хора. От тях се изпарява вода, прозорците - логично - са по- студени от останалите предмети и... ами, водата кондензира. единственото спасение е отопление на прозорците... но никак не вярвам да се случи, особено пък в ДЗ.

# 200
Здравейте!
Дъщеря ми е в врупа 1 А (вариант) в 98-мо ОДЗ. Засега съм доволна, най-вече заради това, че персоналът в нашата група е млад и работи с желание.

Това не е ли яслата? Ние сме в първа група до вас, вашите сестри наистина са много симпатични.

# 201
  • София
Здравейте!
Дъщеря ми е в врупа 1 А (вариант) в 98-мо ОДЗ. Засега съм доволна, най-вече заради това, че персоналът в нашата група е млад и работи с желание.

Това не е ли яслата? Ние сме в първа група до вас, вашите сестри наистина са много симпатични.
Да, мисля, че се води ясла, набор 2007 са.

# 202
изолацията също спомага. но и самата градина не е изсъхнала нали я правиха в студа?  кога е имала време да изсъхне и при затворени прозорци? градините са вече май всички с дограми - някой има ли впечатления от друга градина - дали е толкова влажно?

# 203
В старата им градина също беше с ПВЦ, но нямаше такава влага! Но там стои отворен един малък прозорец в игралното помещение, докато децата спят. Не знам тук дали го правят.

# 204
Здравейте!

Не това се води 1-ва група на детската градина, така ми каза г-жа директорката. В групата на дъщеря ми няма 2 лели, а една учителка и една лелка.

# 205
Сериозно? Че първа група не трябва ли да е с навършени три години до края на 2009та, тоест набор 2006?
Моля някой от първа група, 2006 година, да каже дали дойдоха нови учителки, както директорката обеща на срещата?

Последна редакция: вт, 09 мар 2010, 12:29 от iris06

# 206
  • София
Здравейте!

И моят син е 2007 - не знам А ли, Б ли... има едно синьо животно на вратата им.

# 207
  • София

Сигурно е Б, на вратата на А има залепени желирани цветя Simple Smile

# 208
Здравейте!

Незнам KatiABV, на дъщеря ми групата се намира на втория етаж, веднага вратата в дясно.

# 209
  • София
Аз се качвам по стълбите в края на другия коридор.
На вратата какво има - цветя или животинче в синьо?

Днес имаше съобщение за нужни материали... за "учебна"  hahaha дейност...  Mr. Green Joy Много са сладки тези какички, и големи ентусиасти, да са живи и здрави и... много търпеливи!  Hug

Общи условия

Активация на акаунт