За опита и секса

• 14 114
  • 227
  •   1
Отговори
# 30
Представям ви следната ситуация: млада жена, омъжена за първия си интимен партньор, заедно са от 10 години, решава да опита как е с друг мъж от любопитство. Мъжа който избира не е случаен, все пак като за първи път трябва да е изпънат от всякъде - секси, подържан, атлетичен, бивш манекен, с опит /двуцифрено число/ и с ГОЛЯМО самочувствие. Правят опит за секс - той свършва на 5 сек., след седмица правят втори опит - отново същото положение.
Е, дали младата жена ще иска да потрети или повече такива мисли няма да минат през главата и.
Да, обаче може да има и съвсем друг сценарий- жената опитва и толкова й харесва че не може да се спре...което е по-вероятния сценарий според мен.

# 31
  • Свищов
О, не беше никак лесно нашата връзка да се случи и да достигне до това си състояние. И сега не е лесно. Да не говорим преди това какъв негативен и отчайващ опит съм имала с мъжете/момчетата. Общо взето всичко при нас се случва твърде трудно и твърде бавно, дори и във връзката ни. И понеже знам какви сълзи съм изляла по него, понеже знам колко сме страдали, колко тежки моменти е имало, колко отчайващо зле започнахме и знам какви бяхме и какви сме сега, връзката ни за това е толкова ценна и за двама ни. Любовта при нас не беше спонтанна и внезапна, а се съгради бавно, мъчително и трудно, защото и двамата не бяхме готови да отворим напълно сърцата си за някой. Вярвам, че човек има половинка на този свят и трябва да я търси. Надявам се, че моята съм я открила, но много трябваше да изживеем и най-вече да преодолеем в себе си, за да го осъзнаем.
Аз съм щастливка, защото да си го призная - не съм с лесен характер. Той е в пъти по-добър човек от мен. Понякога не ми се вярва, че е с мен. Определено той е имал много поводи да си тръгне, а - аз почти никакви. Такива хора рядко се срещат просто. Просто е даже прекалено добър.
Благодаря ви за милите думи.

Последна редакция: пн, 04 яну 2010, 13:01 от krem4et0

# 32
Представям ви следната ситуация: млада жена, омъжена за първия си интимен партньор, заедно са от 10 години, решава да опита как е с друг мъж от любопитство. Мъжа който избира не е случаен, все пак като за първи път трябва да е изпънат от всякъде - секси, подържан, атлетичен, бивш манекен, с опит /двуцифрено число/ и с ГОЛЯМО самочувствие. Правят опит за секс - той свършва на 5 сек., след седмица правят втори опит - отново същото положение.
Е, дали младата жена ще иска да потрети или повече такива мисли няма да минат през главата и.
Ще опита, но не със същия мъж.

# 33
  • София
Четох някъде наскоро, че за да станеш перфектен в дадено действие, независимо какво е то, трябва да си се упражнявал десет хиляди часа Grinning Така че - упражнения, мацки, му е майката, упражнения - независимо с кой, кога и най-вече независимо от писаниците ни по форумите - упражненията са важни Laughing

# 34
Какво мислите, може ли в днешно време да имаш само един партньор или двама през живота си.
Това достатъчно ли е, нормално ли е според вас. newsm78

Мисля,че е нелогично и малко глупаво. Е,освн ако си човек,който не се интересува особено от секс. Няма лошо в продължителния секс с един партньор,но ако преди него си имал други и си видял разнообразие е в пъти по-хубаво.

# 35
Мисля,че не е важна бройката,колкото е важно качеството! Може и 10 партньора човек да е имал и пак да не е доволен.
Със сигурност обаче не е хубаво за първия/та да се ожениш/омъжиш.

# 36
Мисля,че не е важна бройката,колкото е важно качеството! Може и 10 партньора човек да е имал и пак да не е доволен.
Със сигурност обаче не е хубаво за първия/та да се ожениш/омъжиш.
Няма лош опит,хората казват. И как ще определиш качеството ако нямаш известно количество и база за сравнение? Имах приятелка, която казваше че не знае дали на мъжът й му е голям, защото не е виждала никакви други "членове" и не може да прецени. Сега, това е смешно изказване,доста се смяхме наистина ама момичето си каза истината.

# 37
  • София
И защо е важно да определиш дали на мъж ти му е голям? Simple Smile От това определение оргазмът ти ще стане по-експлозивен или какво? Ще ти помогне да разбереш дали ти самат си "малка", "средна" или "голямата Берта"? Laughing

# 38
И защо е важно да определиш дали на мъж ти му е голям? Simple Smile От това определение оргазмът ти ще стане по-експлозивен или какво? Ще ти помогне да разбереш дали ти самат си "малка", "средна" или "голямата Берта"? Laughing
LaughingНе че е важно да определиш,просто женски разговор с приятелки Wink. Ти не си ли имала такива? Ние с моите много си обсъждаме мъжете и всяка си казва каквото има да каже,пък дори и за размера.

# 39
  • София
Ти не си ли имала такива? Ние с моите много си обсъждаме мъжете и всяка си казва каквото има да каже,пък дори и за размера.
Непрекъснато Laughing Пошегувах се Hug
Даже с моите приятелки отдавна сме установили, че ние жените почти със сигурност мислим и говорим за секс мнооого повече от мъжете Laughing Вижте само този форум!

# 40
По принцип съм "за" опита, но ако се случи така, че вторият или петият е този, с когото наистина се чувстваме добре, не виждам смисъл само за спорта да се кара до 21 или колкото там се брои за представителна извадка. Вярно е, че с всеки партньор тръпката и усещанията са различни, но пък с нов партньор няма как да изпиташ това което някой, с когото дълго време сте опознавали телата и реакциите си, може да ти даде. Въпрос на късмет е да намериш този, който има желанието и търпението да достигне такова ниво на опознаване с теб. Някой, който от първия път до златната сватба ще прави едно и също за горе-долу 3 минути, а после ще захърква, пък ти като не стигаш до края, значи си от "онези жени, които не стигат до края" не е добър избор дори и да ти е 101-вия.

# 41
Като чета мненията в темата ....  Thinking Явно празниците не ви се отразяват добре  Whistling

# 42
Добре де разнообразието е хубаво, трябва да имаш повече опит за да можеш да сравняваш...................ами ако вече си се омъжил/оженил за първата/втората   любов тогава този брак според вас е обречен ли  Tired.

# 43
тогава този брак според вас е обречен ли  Tired.
Обречен на какво?

# 44
  • София
Добре де разнообразието е хубаво, трябва да имаш повече опит за да можеш да сравняваш...................ами ако вече си се омъжил/оженил за първата/втората   любов тогава този брак според вас е обречен ли  Tired.
Не повече от всеки друг брак Peace Когато започнат проблеми, най-лесно е да за почнеш да търсиш причините там, където ти ги виждаш - ама така е, защото ми е първият/вторият/ е грозен/е твърде красива за мене/е мързелив/работи твърде много и т.н., и т.н. Laughing Но това не значи, че проблемите наистина са там Wink

Общи условия

Активация на акаунт