За опита и секса

• 14 193
  • 227
  •   1
Отговори
# 75
Чудя се ама не знам какво повече от това което имам мога да получа  newsm78
При положение, че се чувствам задоволена няма да тръгна да задоволявам любопитството си  поне за сега  hahaha

# 76
Аз съм от тези,където са опитали с 1 и им е достатъчно това което получават.Не казвам , че опита не учи,но аз не съм от ученолюбивите.И както казва една приятелка–тъкмо му научих мурафетите на моя и сега с друг да го сменям.

# 77
  • Свищов
Жена само с един партньор ми се вижда по-приемливо.
Но аз лично не бих  тръгнала с девствен мъж.
Това беше нещото, което ме накара да му обърна внимание. Стори ми се супер сладурско. Не казвам, че няма да искам някога далеч във времето да съм с друг, но този момент при мен още не е дошъл. А да не говорим за обект. Всеки сравнявам с него и просто по-добър за мен не мога да открия и като външност, и като характер.

# 78
Не знам. Но си мисля, че е добре поне единият да има по-голям опит.

# 79

Олелеее ooooh!нито пък аз.То не беше натякване че той самият не ми бил пръв и все едни такива от сорта.Но пък и аз съм си виновна че го търпях де:peace:

# 80
Това беше нещото, което ме накара да му обърна внимание. Стори ми се супер сладурско.
Оу,колко сме различни хората. За мен девствен мъж не само не е сладурско,но направо би ме отблъснало. Аз не съм учебна кола да се учи върху мен Stop. Не знам, може би съм егоист в това отношение,но предпочитам мъжа да е с опит, а не да е тепърва "прохождащ"

# 81
.То не беше натякване че той самият не ми бил пръв и все едни такива от сорта
Извинявай,ама в кой век се развива това действие Whistling?

# 82

Точно преди 10 години.Аз му бях 1-вата жена .И точно това че самият той не ми бил първи обаче не можа да преглътне.Много ама много сме се карали на тази тема. Няма да се впущам в подробности не е за това темата.Както писах аз си бях виновна че търпях . Peace
Не че с мъж който е имал повече от една жена  не би могло да възникне такъв конфликт де.

# 83

Точно преди 10 години.Аз му бях 1-вата жена .И точно това че самият той не ми бил първи обаче не можа да преглътне.
Ама арабин ли е?

# 84

Точно преди 10 години.Аз му бях 1-вата жена .И точно това че самият той не ми бил първи обаче не можа да преглътне.
Ама арабин ли е?

Не бе натурален българин LaughingСериозно не си го измислям изобщо.Просто беше супер ревнив.Това едно.После по едно време си вкара тази идея в главата аджеба как може аз на него първа а той на мен не.Беше комплексар.И още мога да се изказвам,но се опасявам че спамя вече.На теб ти е чудно най-вероятно,защото просто не си била в подобна ситуация.И по добре. Peace

# 85
Моят случай е подобен на този на Кремчето. Щастливи сме, колкото и да не им се вярва на някои. 

# 86
Никой не твърди в темата,че не можеш да си щастлив/а с недотам хубав секс.
Вярваме ви и ви се радваме.Но тук става дума за СЕКС и ОПИТ . А не за щастие     bouquet

# 87
А как стигна до извода, че сексът е 'недотам хубав'?

# 88
А как стигна до извода, че сексът е 'недотам хубав'?

Ами не е извод. Просто и аз съм била безкрайно щастлива с двама мъже,с които секса ме е удовлетворявал изцяло. След тях с друг разбрах,че секса,който съм имала с тях е бил точно ,,просто секс,, . Ако си била само с един мъж няма как да знаеш какво е ,,просто секс,, ,,недотам добър секс,, и ,,върховен секс,, нали ?

# 89
Никой не твърди в темата,че не можеш да си щастлив/а с недотам хубав секс.
Вярваме ви и ви се радваме.Но тук става дума за СЕКС и ОПИТ . А не за щастие     bouquet

Първият  ми беше абсолютен егоист в леглото, скучен...Сега е различно, сегашното ми "момченце" се раздава изцяло и повярвай ми едва ли някой друг би ме задоволил по добре отколкото той!За него напърво място в леглото съм аз, на мен да ми е хубаво, а себе си винаги оставя накрая.Просто ми е толкова хубаво, че не искам да опитвам с който и да било друг.

Общи условия

Активация на акаунт