Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са потребителските мнения за наливните парфюми?
Къде мога да намеря наливни парфюми в София?
Има ли разлика в трайността на наливните парфюми в сравнение с оригиналните?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са потребителските мнения за наливните парфюми?
-
Къде мога да намеря наливни парфюми в София?
-
Има ли разлика в трайността на наливните парфюми в сравнение с оригиналните?
-
Какви са впечатленията на потребителите от сапуните на Refan?
-
Какви са капките, които се добавят към наливните парфюми?
(и лятото как да е, но земата няма как да пера връхни дрехи всеки ден). Сапуните им са прилични и миришат трайно, но пък и те имат недостатък -веднага след душ трябва да ги вадя от банята да съхнат, че ако ги оставя на влагата на следващия ден ще имам някаква си кашичка в сапунерката. Еми на мен това "измък-примък" много ми лази по нервите
.
) на Шанел, още не съм го пробвала, но ще пиша как е като трайност. За 6.80 е, шишетата на наливните са ми гадни и за това си взех такова. Каква е разликата между наливния и този, някой да има идея?
, помня само че още бях ученичка и съм си вземала предимно "Габриела Сабатини", "Джангъл" -отвратителен
полудявам от тази миризма а пък и е доста траен.Сапуните им не съм ползвала но ми се ще

.Имах съквартирантка като студентка, която се "заливаше" буквално с някакъв такъв, че чак и моите дрехи от гардероба се омирисваха на него и после каквото и да сложа се смесваше с тази миризма
.