Как сушите бебешката косичка?

• 4 076
  • 109
  •   1
Отговори
# 75
откакто е студено, суша със сешоар  Peace

# 76
  • Пловдив
Нямаме много косичка и не използвам сешоар.

# 77
  • В светлината на слънцето
Подсушавам косата само с хавлийката и това е. Така суша и предългата коса на дъщеря ми - вижда се от аватара ми колко е дълга. Доскоро у дома дори не съществуваше такъв уред. Преди два месеца се наложи да купя, тъй като дъщеря ми ходи на плуване и в зимните месеци просто няма как да излезе навън с мокра коса. Иначе не се ползва. Между другото майка ми беше със супер дълга коса (164 см - да, да, няма грешка в цифрата) и си оставяше косата да съхне сама. Противник съм на сешоара, освен ако няма основателна причина за използването му. А пък на бебе - нееее... Naughty

# 78
Аз им суша косичките само със хавлийка.

# 79
Предимно с хавлия, рядко със сушоар.

# 80
със сешоар Peace

# 81
През топлите месеци само подсушавам с хавлия. Когато е студено, със сешоар.

# 82
Аз използвам сешоар само през зимата. Лятото е с много къса коса и изсъхва буквално за 5 минути.

# 83
Симона също се роди с дълга коса и  подсушавах косичката и само със хавлийка.От скоро(1г3-4м)започнах да използвам сешоар

# 84
  • На тиха улица
До есента подсушавах косата само с кърпа, но откакто застудя използвам сешоар. Миналата зима след баня и слагах и памучна шапчица за всеки случай, но детето беше с малко коса.

# 85
Само с хавлия, ама то  ние не сме от най- дългокосите, а до скоро беше и плешо:)) Peace

# 86
Само с хавлията и после хубаво разресвам. Сешоар като вещ у дома няма  Laughing

# 87
подсушавам само с хавлийката Naughty

# 88
На тази възраст не го суша с нищо. А и косичката е съвсем малко. Просто гледам стаята да е достатъчно затоплена.

# 89
със сешоар.Не виждам какво вредно има.Все пак е по добре от колкото да си легне с мокра коса

Общи условия

Активация на акаунт