Как сушите бебешката косичка?

• 4 075
  • 109
  •   1
Отговори
# 60
  • София
Първо я подсушавам с хавлията, а после му слагам памучна шапка, за да поеме водата. С много гъста и дълга коса е и съхне бавно. Като поизсъхне косата, махам шапката и така.

# 61
В началото му слагах шапчица,да поеме малко мокрото и след това така си го слагах да спи.
А сега вече му я суша със сешоар,че вече му е бая дълга косата и съхне доста бавно.На по-ниска степен и така. Simple Smile
Него не го е страх и вече се наглася и аз спокойно си го суша. Peace

# 62
  • София
Само с хавлията подсушавам. Поне засега е достатъчно - докато го облека е вече суха.
Сушоар с голямата може би чак към 5-тата й година съм ползвала докато ходеше на плуване и зимата нямаше друг начин. Косата й е много дълга, но предпочитам да си изсъхне сама, дори и сега през зимата.

# 63
Аз го подсушавам първо с хавлийката и после го реша с бебешка четчица. Според мен можеш и сешоар да ползваш, просто да е по-отдалеч, че много им пари иначе и после не го обичат хич.  Wink

# 64
Със сушоар от самото начало. Не мога да си позволя да я сложа да спи с мокра коса.

# 65
  • Бургас
Първо суша с хавлия и след това със сешоар.И това е откакто има по-голяма косичка.

# 66
Засега използвам само хавлията.

# 67
Моите и двете се родиха с косичка. Суша със сешоар, но отдалеч и ръката ми е винаги върху главичката

# 68
Само с хавлията си суша от както се е родила досега, въпреки че имаше доста косичка още с раждането си. Но съм решила, че няма смисъл да я суша с сешоар и да я плаша или да и загрявам главата. Пък и честно казано вкъщи нямам и сешоар, защото аз моята коса не си я суша с сешоар от години, понеже съм на мнение, че той малко или много изтощава косата.

# 69
Като по-малка с качулката на хавлийката я бършех, но сега не ми дава, а от сешоар се страхува, така че прости си съхне в по-затоплено помещение.

# 70
Само с хавлия подсушавам косата.

# 71
щерка ми е с гъста къдрава коса и без сешоар не лягаме Grinning

# 72
Дъщеричката ни е на 1,5г. - до миналия месец я подсушавах само с хавлия, от скоро, няма и седмица пускам, от време на време, сешоара, но не винаги.

# 73
Моят син от раждането все си е с прилично дълга косичка. Винаги съм го подсушавала със сешоара - на най-ниска степен. Ръката ми винаги е пред струята, за да съм сигурна, че не е прекалено топла.
Не е по темата, но също е много важно да се подсушават и ушенцата с тампонче- съвсем внимателно и не навътре и да не се духа със сешоар в ушенцата!
Сами е влюбен в сешоара и му прави огромно удоволствие.  Crazy
Дори със сешоар подсушавам някои гънчици по тялото му, за да не го търкам и натискам с хавлийката. Досега не е имал подсичане, въпреки, че е с много чувствителна кожа и доста гънчици Simple Smile
Лично аз, ако си легна с влажна коса - на другия ден съм болна.

# 74
Само с хавлийката, но в стаята винати е достатъчно топло. Но и аз не мия косата всеки ден!  Peace

Общи условия

Активация на акаунт