Как сушите бебешката косичка?

• 4 069
  • 109
  •   1
Отговори
# 45
  • There I was on a July morning
Подсушавам само с хавлия. И двете ми деца са/били с тънки косички, които съхнат бързо.

# 46
  • Razgrad
Аз подсушавам с хавлиена кърпа и тя почти изсъхва.

# 47
  • В друго измерение
Ние сме на 5 месеца и имаме страшно много коса. Подсушавам само с хавлията.

# 48
Сешоар ползваме от както стана хладно. Не мисля, че е проблем  Peace По- скоро е проблемно ако заспива с мокра глава.
Подкрепям

# 49
Защо?Аз винаги си лягам с мокра коса, до тук над 30 години нищо ми няма.Децата ми се къпят и лягат, не суша нищо.Все пак в апартаментите е топло, не духа вятър... ThinkingКое му е проблемното?

# 50
Подсушавам само с хавлия. И двете ми деца са/били с тънки косички, които съхнат бързо.
И моите така.

# 51
Аз оставям косичката сама да си съхне Peace

# 52
И двете ми деца се родиха смного коса. Никога не съм ги сушила със сешоар. Подсушавам колкото мога с хавлията и след това косата сама изсъхва.

# 53
  • София
Не съм ползвала и не ползвам сешоар, въпреки че детето ми е с доста косичка. Хубаво я подсушавам с една много мека хавлийка и я оставям да си изсъхне сама. Гледам обаче да я изкъпя поне час и половина преди лягане, за да не заспи с мокра коса  Peace

# 54
Синът ми се роди с много коса,но сешоар не съм ползвала. Naughty

# 55
Никак.Тя изсъхва сама

# 56
# 57
  • Неизживени спомени
сега ползвам сешоар понеже косата му е доста гъста и не може да изсъхне само с хавлия.

# 58
  • в полите на.... Балкана
тънка ни е косицата и бързо изсъхва, само с Peace хавлия

# 59
  • Бургас
От 2-3 месеца сме със сешоар, понеже най-накрая преодоляхме страха си от него.  ooooh! По-рано само с хавлия сушихме.

Общи условия

Активация на акаунт