Моля за идеи за секция

• 3 154
  • 9
  •   1
Отговори
Здравейте на всички! От известно време ви следя и не мога да не отбележа колко много прекрасни домове видях на снимки. Всички сте невероятни дизайнери, а на мен това не ми се отдава много и затова реших да моля за помощ тук. Купихме нова секция наскоро, но не знам как да аранжирам подредбата във витринката. Моля ви за идеи какво да подредя вътре - може би статуетка, вазичка изобщо нямам идея. Вече ми се струва че е много демоде да се слагат чашки и чинийки, както аз съм направила. Ето ви снимка         http://solomia.snimka.bg/family/sekcia.459994
 Моля за идеи  Simple Smile

# 1
   Мдаммм!Аз поне никак не харесвам такива неща на показ.Би могла да сложих някоя ефектна ваза и други неща.Другия вариянт е да си смениш стъклото с матово, ако не държиш да се вижда всичко.

# 2
  • при моите деца .....
   Мдаммм!Аз поне никак не харесвам такива неща на показ.Би могла да сложих някоя ефектна ваза и други неща.Другия вариянт е да си смениш стъклото с матово, ако не държиш да се вижда всичко.
Може върху това стъкло да залепиш фолио, много добре става и не се вижда.
Нямам фотоапарат да снимам.

# 3
Може върху това стъкло да залепиш фолио, много добре става и не се вижда.
Нямам фотоапарат да снимам.

Да, не се сетих да предложа такъв вариянт.Много практично, за да не се набутваш за ново стъкло. Peace

# 4
  • София
Аз бих наредила книги (еднакви като размер) или някакви прахосъбирачки, които да се връзват с останалото обзавеждане.

# 5
Аз бих махнала вазите до телевизора, бих оставила там съвсем празно. Ако чашите останат в секцията - бих сменила стъклата, с фолио не знам как би изглеждало. Бих сложила нещо цветно върху секцията, нещо което да си пасва с останалите неща в стаята.

# 6
Благодаря на всички за идеиите. Още днес тръгвам за фолио  Wink. Би било трудно да сменя стъклото понеже братичката не е права а изпъкнала навън, незнам дали се вижда на снимката, едва ли ще намеря такова стъкло

# 7
  • при моите деца .....
При нас на работата се е получило много добре, аз в началото реших, че са сложили нови стъкла от тези матираните релефните, а колегите ми казаха, че е фолио - на едри цветя - матилан фон, много е добре, но утре няма да ходя до работата за да снимам.

# 8
До колкото знам не е проблем да ти направят стъкло с определен овал. Според мен също ще стои по-добре, ако съдържанието вътре не се вижда.  А ако държиш толкова на ваза - по-добре е да е черна, въпреки че нямаш много място наоколо и мисля, че колкото по-изчистено и семпло, толкова по-добре ще седи.

# 9
Ако ще се запази съдържанието на секцията, по-добре е да не се вижда.
Вариантът със самозалепващо фолио е добър. Виждала съм интересни десени за стъкло.
А около телевизора аз не бих сложила нищо.

Общи условия

Активация на акаунт