Отслабване с букет от 17 билки

• 184 910
  • 721
  •   2
Отговори
# 120
Ерика, можеш ли да ми кажеш по каква система ги пиеше тези фет бърни и л-карнитина? И спортуваше ли през това време? И какъв беше ефекта? Ограничаваше ли се с храната? Щях да ти кажа, да ми споделиш на лични да не размиваме темата, но мисля, че и на другите може да им е интересно.

# 121
Искам да попитам дали е удачно да дам билките на дъщеря ми ,която е на 12.Не искам да спазва диети,а определено има нужда от отслабване.

# 122
  • out of space
Ерика, можеш ли да ми кажеш по каква система ги пиеше тези фет бърни и л-карнитина? И спортуваше ли през това време? И какъв беше ефекта? Ограничаваше ли се с храната? Щях да ти кажа, да ми споделиш на лични да не размиваме темата, но мисля, че и на другите може да им е интересно.

Л-карнитина сутрин 1 (500 мг) и преди лягане 1; Фатбърнъра (понеже ям 2 пъти на ден) по 1 преди хранене. Спортуване силно казано- 2 пъти седмично на басейн (бруст и много излежаване) и всеки ден по половин час тенис на маса (свирепо движение е)...това ми е бил спорта.  Laughing
От октомври съм ги спряла, защото е добре организма да "забрави", защото иначе свиква и ефект няма. Април ги почвам пак. Фетбърнъра много добре ми влияеше и на кожа, коса и нокти  Simple Smile Може и да няма връзка, но слез като почнах да го пия и се появиха положителните промени

# 123
Не ми отговори дали си спазвала някаква диета?
Иначе ще си ги взема утре. А според вас дали ще е удачно да се пият съвместно с билките? Какво ще попречи  newsm78

# 124

Л-карнитина сутрин 1 (500 мг) и преди лягане 1; Фатбърнъра (понеже ям 2 пъти на ден) по 1 преди хранене. Спортуване силно казано- 2 пъти седмично на басейн (бруст и много излежаване) и всеки ден по половин час тенис на маса (свирепо движение е)...това ми е бил спорта.  Laughing
От октомври съм ги спряла, защото е добре организма да "забрави", защото иначе свиква и ефект няма. Април ги почвам пак. Фетбърнъра много добре ми влияеше и на кожа, коса и нокти  Simple Smile Може и да няма връзка, но слез като почнах да го пия и се появиха положителните промени
..карнитина не е ли малко Peace

# 125

Аз когато пиех карнитин го пиех 1 сутрин и 2 преди лягане, а в дните когато ходех на фитнес (това се случи само 2 пъти  Embarassed) го пиех 2 преди тренировка с кафе, и 1 преди лягане Simple Smile Но може би в случая на Ерика е само по 2 , понеже  пие и фет бърнър? Поци , ти май си в нещата ,я ни светни малко Simple Smile

# 126
Дали е възможно все пак да се върнем на темата? Rolling Eyes Последните две страници, включително и моите постове са извън нея. Дайте тия неща да си ги обсъждаме на ЛС, или по съответните теми. Peace

# 127

Аз когато пиех карнитин го пиех 1 сутрин и 2 преди лягане, а в дните когато ходех на фитнес (това се случи само 2 пъти  Embarassed) го пиех 2 преди тренировка с кафе, и 1 преди лягане Simple Smile Но може би в случая на Ерика е само по 2 , понеже  пие и фет бърнър? Поци , ти май си в нещата ,я ни светни малко Simple Smile
..може да приемата карнитин по 1-2 гр преди тренировка..и по 1 гр преди лягане....ако има насищане ..горницата се отделя чрез урината..приете го 1 месец и правите пауза 1 седмица и пак Peace
..самия карнитин се произвежда от организма...но е в малки количества..затова ..при пиене 1 месец организма свиква с него и трябва кратка почивка,просто спира да действа Peace
..ако е чист карнитин с него не може да предозите..не се плашете Peace

# 128
Дали е възможно все пак да се върнем на темата? Rolling Eyes Последните две страници, включително и моите постове са извън нея. Дайте тия неща да си ги обсъждаме на ЛС, или по съответните теми. Peace
..нямам нищо против...питат ме...отговарям Wink

# 129
Ехе, Вики, и аз се радвам  Hug
Айде, тази тема да я завършим всичките мнооого слаби  Hug

# 130
vsi4kite bilki koito trqbva da si kupq ot aptekata s ednakav gramaj li sa?
Мисля че ДА.

Проблем ли ще е да престоят цяла нощ и да подлсаждам чаят с мед и лимон?
Тябва да го държиш в хадилника и ДА можеш да подслаждаш с мед и лимон.

Искам да попитам дали е удачно да дам билките на дъщеря ми ,която е на 12.Не искам да спазва диети,а определено има нужда от отслабване.

Аз лично не бих дала на дете това. По-добре недей или поне виж първо на теб как ще ти подействат.

Започвам да си ги набавям,и да пия.
    Успех на всички в свалянето на кг.  bouquet
Добре дошла!

Включвам се и аз да ви следя... и не само.

Попаднах преди нова година на тази комбинация от билки в друг сайт. Започнах да ги пия на 4 януари. На мен не ми е гаден вкуса, малко е горчив, но се трае. За сега не съм свалила нищо, но аз съм тежък случай. Дано да има ефект. Има доста обнадеждаващи постове, така че да си пожелаем успех  Hug

Би ли дала адреса на този другия сайт. Бих искала да видя какво пише и там за тези билки.

# 131
мда,и аз го искам адреса.и на мен ми е интересна информацията от др.сайт.може да са по напреднали..

# 132
  • Пловдив
И аз вчера ги взех. В Пловдив всичките тези билки идват към 14 лева. От утре почвам и аз с отварите и дано има резултат Praynig

# 133
  • Провинция
мда,и аз го искам адреса.и на мен ми е интересна информацията от др.сайт.може да са по напреднали..
И аз,моля за адреса Praynig

# 134
Опитвам се да го намеря, но не мога. Беше във форума на Розали. Общо взето същото като тук. Момичето си казва за тях и че е отслабнала. Никой не го е пробвал, по-скоро има нападки. Няма много коментари, темата е замръзнала отдавна на десетина петнадесет отговора.
Момичето споделя също, че след като ги е изпила вече не е имала гинекологични проблеми и кожата на лицето и се е оправила.
Ще се опитам да го намеря, спомням си, че заглавието беше нещо от сорта: "Бърза рецепта за отслабване"

Общи условия

Активация на акаунт