Отслабване с букет от 17 билки

• 184 918
  • 721
  •   1
Отговори
# 135
  • out of space
Поци, знаех, че е малко, но реших, че е достатъчно за мен. Във Фетбърнъра имаше още 100 мг х2 +1000 мг= 1200 мг дневно съм приемала

Уотевър, диета не съм пазила, освен че съм се ограничавала от тестено и мазно.

# 136
# 137
 TANI80 ,мерси!  bouquet
почнах да пия горчивката..ядва се..

# 138
  • Пловдив
Прочетох темата от Розалито и на мен лично също ми изглежда доста несериозно...но вече си взех билките така че ща не ща ще си ги пия Laughing

# 139
  • Gorni Bogrov
Днес и аз си взех билките,утре сутринта ще си ги сваря и ще пробвам дали мога да ги пия.
Взех ги от билковата аптека на ул.''поп Богомил'' и ми излязоха 10лв.като съм взела от всички билки по 50гр.

# 140
  • в къщи
здравейте не съм влизала може би седмица,за да се уверя дали има резултат,пия билките от 10.01,.....и ги няма 2 кг Grinning,не знам,не си внушавам,кантара така показва,но още много рано да се каже резултата,като мине време пак ви уведомя за свалянето ми Laughing  bouquet

# 141
Сподели как ти действат.Губиш апетит(тотално или към определени храни),термогенно или като диуретик!?Мисля,че на 10.01 ти все още не си беше купила билките!?

# 142
ей,супер резултат.а на режим ли си?
аз от днес ги пия..колко ли свалих вече?! Joy

# 143
Момичета и аз имам огромна нужда от нещо такова за което се говори в темата.Нямам време за спорт,ненормално раб.време-трудност и за спазване на режим и допълнителен стрес....Въобще...но...днес пуснах запитване до ...http://www.bezplatno.net/listing-406698-www_bilkoviproduktii_za_ … lka_i_bilka_.html
Преди малко видях,че имам отговор:"Тази комбинация която сте ми дали е миш-маш. В една комбинация, ако има повече от 13 билки е неефективна. Напишете какво точно търсите или какъв е проблемът ви, за да ви дам съвет, който е безплатен.
С уважение: Д. Дамянов"
Не се заяждам-повтарям и аз имам нужда;нямам претенции,че този господин е добър билкар;просто споделям.Аз съм в шах.А толкова се бях навила да си ги поръчам Sad

# 144
  • out of space
Хмм, прочетох те Мария-Ива и реших да споделя.....Бях споменала, че почнах отварата без 2 от билките. Беше ми толкова вкусно и приятно- кеф. Днес сварих новата доза с прибавени последните две от липсващите- ега ти горчилката!
Пчелникът или Комунигата- не знам.  Sick

Пиши какво ти е отговорил доктора, ще ни е от полза. Благодаря!

# 145
Пак да кажа,че тези билки ми приличат за подпомагане на черния дроб и жлъчката..някои от тях при предозиране са опасно Peace

# 146
  • в къщи
ами незнам точно как ми действа,аз по рождение съм си пикливка Laughing,сякаш няма нищо особено като по странични ефекти,а за купуването,да на същия ден като писах не ми се излизаше и продиктувах на майка по тел. като се прибира да ми ги купи,и така пила съм само веднъж същия ден а следващите,3 по 200 гр,ами това е за сега,по нататък пак ще пиша  bouquet

# 147
Пчелникът или Комунигата- не знам.  Sick
сигурно е пчелникът, аз комунигата добавих последно, а вече си беше горчивка
гледам отчитат се пиещите вече, та да се включа и аз - 5 дни на пълния списък (6-7 на непълния) и резулатът е голямо зеро

# 148
  • Пловдив
Марта  ,какъв е резултата? Защо го пишеш с такива буквички Rolling Eyes

# 149
Пак да кажа,че тези билки ми приличат за подпомагане на черния дроб и жлъчката..някои от тях при предозиране са опасно Peace
и аз мисля, че не са съвсем безвредни, особено толкова много наведнъж, както е написал билкаря миш- маш.

Maria-Iva ако имаш възможност обясни на този билкар в сайта за какво са ти необходими билките и той може да даде може би насоки и обяснение и да помогне. newsm78

Общи условия

Активация на акаунт