Отслабване с букет от 17 билки

• 184 299
  • 721
  •   1
Отговори
# 525
  • Wonderland
Определен режим на хранене нямам,по принцип много сладко не обичам,но пък идеално го замествам с плодовете,които изяждам. Като освен чая тренирах и на степера от време на време,в редките случай когато бебешончо ми позволяваше....определено смятам,че свалянето на тези кг се дължи на чая.....Успех на всички,които са започнали.Лошото е,че не може май да се пие постоянно,и само два пъти годишно,но за тази информация не съм сигурна.Ако някой знае дали е вярно или колко време може да се пие чая нека сподели!?Благодаря предварително! Peace

# 526
Дали този чай става за кърмачки??

# 527
  • Wonderland
Нямам представа дали става за кърмачки.....трябва да видиш съдържанието и според мен по - добре попитай педиатъра.........

"17 Билки за отслабване и детоксикация" - Детокс чай  Билкова смес 450 гр нето - /достатъчна за месец и половина /. 9.72 Лв.

Състав:
Жълт кантарион - стрък
Лен - семе
Пчелник - стрък
Мащерка, Бабина душица
Маточина, Лимонче
Слез - лист с цвят
Глог червен - цвят с лист
Хмел шишарки
Анасон - семе
Върбинка - стрък
Резене, морач - семе
Комунига жълта - стрък
Камшик / агримония / стрък
Коприва лист
Коприва - корен
Мента лист
Синя жлъчка стрък

Показания: При високо кръвно, наднормено тегло, проблеми с черния дроб. При повишена възбудимост на нервната система, безпокойство, безсъние.

Действие: Действа за намаляване на холестерола, за отслабване, намаляване на телесното тегло. Успокоява, балансира  нервната система и благоприятства по-добрия и дълбок сън. Има изразено детоксикиращо действие, прочиства кръвта, черния дроб / кръвотворните органи /, регулира обмяната на веществата и жлезите с вътрешна секреция. Има жлъчегонен ефект. нормализира високото кръвно налягане / понижава /.

Начин на употреба, според рецептата на Димитър Кръстев:
1 и 1/2 супени лъжици билкова смес се вари с 500 мл вряща вода за 6-10 мин. Прецежда се, може да се долее с малко студена вода до 500 мл. Полученото количество се разделя на три части и пие три пъти дневно 20мин. преди хранене по 150 мл. В сутрешните 150 мл се прибавя супена лъжица пчелен мед - това е закуската. На обяд - 150 мл отвара, след 20 мин. започвате нормалното хранене, без преяждане. По време на хранене се изпиват 250 г сок от домати.
20 мин преди вечеря се изпива 150 мл чай. Приема се лека храна - задушени зеленчуци, без хляб и сладко.

Източник: bilki.bg

# 528
  • София
Здравейте, относно пиенето на 17 билки за отслабване от кърмачки.
Билките в състава са безопасни, единствено комунига стрък е силно действаща, но тя една седемнадесета от състава. Тоест дневно се падат около половин грам от нея в сместа.

По-скоро ако кърмачката прецени, че ще го ползва, трябва да наблюдава дали бебето няма да почне да плаче като се кърми, защото кърмата може да загорчи от чая, тъй като съдържа детоксикиращи, горчиви билки.

ПП Състава е увеличен като цена, поради промяна в цената на билките тази есен. 13,60лв е сега.

# 529
Уф, от близо месец търся и никъде не намирам. Във всички аптеки и дрогерии, където съм питала ме изглеждат все едно си го измислям този чай. А искам да го опитам, защото чух добри отзиви (най-вече за помощ за нервите и съня, с които имам проблеми). Може ли някой да ми каже аптека, където го има в София в района на Центъра или Красно село или Овча купел?

# 530
  • София
http://sites.google.com/site/bilkinet/adres-karta-bilkova-apteka

17 билки за отслабване и детоксикация има ето тук, в Билковата аптека на Красно село

# 531
 smile3555 Ииии да бе! Как не се сетих за нея. Мерси!!  Hug

# 532
vsi4ki bilki gi ima v paket ot 450 gr onlain v bilki.bg

# 533
Piq go ot 2 dni ,napravo yjas ,nqma takuv vkys ((Vie kak pritupqvate vkysa my ?

# 534
  • Wonderland
С една лъжица мед.....на 600 гр. течност става приемливо за пиене.

# 535
Ve4e po4vam da svikvam .Nqkoi nqma li da spodeli rezyltati :)dano ni pomogne tova 4ai4e )    (izvinete za maimynicata ,prosto nqmam bg )

# 536
За втори път си ги поръчах и съм изумена, че сега са с различен вкус.  newsm78
Ама съвсем различен. Чудя се дали не ги бъркат съвсем пет за четири  newsm78 Сега чак ми се повръща от тях.
Иначе от предната партида съм доволна помагаха ми за изчистване,поддържане на теглото, за намаляване апетита и само с чай + обичайно хранене се сваляха кг и половина за седмица, при положение че съм слаба жена не повече и следващата седмица нямаше минуси...
Сякаш водата в организма намаляваха...

# 537
Да дам отчет от чайчето, ами.....няма чудеса  Rolling Eyes -4 кг за месец и половина и то от първите дни.(при ръст 170, започнах на 74кг, в момента съм 70 кг) По-отвратително нещо не бях пила на вкус, но първите седмици имаше голям ефект в това, че намали доста апетита ми и по-точно апетита към сладкото. След това.... не зная. Rolling Eyes По принцип доста си ограничих режима на хранене от преди чая.
Сякаш чая от 7те билки имаше по-голям ефект....
Ще изкарам още един курс със чая и се хващам сериозно в някой режим на хранене. Постоянство е решението Simple Smile

# 538
Реших и аз да пробвам тези билки. Току-що си ги поръчах по интернет. Ще споделя ефекта и впечатленията ми.

# 539
Ето че пристигнаха билките и ги сварих. Наистина горчи, но се търпи. Моите са от bilka.bg. Нямам търпение да видя какъв ще бъде ефектът.

Общи условия

Активация на акаунт