Отслабване с букет от 17 билки

• 184 903
  • 721
  •   1
Отговори
# 105
..само да кажа и да не е спам..каквото и да пиете...ако не промените начина си на хранене../храната/..няма нищо да ви помогне Peace
На 20-ет отслабнах само с билките, без хранителен режим. Има ли 20-ет годишни, които се движат малко? Сега няма да стане без ограничения, това е ясно. Метаболизмът е друг вече.

Със тези същите билки ли?

Ерика, давай Simple Smile

# 106
..само да кажа и да не е спам..каквото и да пиете...ако не промените начина си на хранене../храната/..няма нищо да ви помогне Peace
На 20-ет отслабнах само с билките, без хранителен режим. Има ли 20-ет годишни, които се движат малко? Сега няма да стане без ограничения, това е ясно. Метаболизмът е друг вече.

На 22 съм, и движение почти нямам.
Обаче спазвам режим на хранене.

# 107
*AvvA*in*Love ,на какъв режим си?има ли вече резултат?

# 108
Честно казано мой си режим. Нищо специално- никакво тесто, никакво сладко, абе с две думи- салати, пилешко и риба, плодове, сурови ядки, кисело мляко, това ми е менюто. Аз като кача и си минавам на него, за да смъкна каченото. Бях качила 4 килца покрай празниците, три съм ги свалила, и ще постигна старото си тегло, но работата е там, че искам да падна под него, а има случаи в които не устоявам на дадени неща и прецаквам режима. Затова ще пробвам и билките.

# 109
  • out of space
Хора, аз май попрекалих....направих 1200 мл чай, отлях си едно шише 500 мл утре за работа и другото го изпих от 17ч до преди малко. Никога не съм ***** вечер, неща да казвам подробности....  ooooh!

Малко офф: като натрупам няколко кила, правя и няколко неща- ям само некалорични храни, движа се, добавки...и слабея. Там е работата, че не знам кое е подействало. Сега реших да карам само на билките. Да видим.

# 110
Хора, аз май попрекалих....направих 1200 мл чай, отлях си едно шише 500 мл утре за работа и другото го изпих от 17ч до преди малко. Никога не съм ***** вечер, неща да казвам подробности....  ooooh!

Малко офф: като натрупам няколко кила, правя и няколко неща- ям само некалорични храни, движа се, добавки...и слабея. Там е работата, че не знам кое е подействало. Сега реших да карам само на билките. Да видим.

Ерика, какви добавки си приемала? Аз два пъти съм пила Л-карнитин. Докато го пиех почти нямах свален кг . Но интересното  беше , че почвах да свалям няколко седмици след като го спра. newsm78

# 111
Здрвейте момичета!
Въобразявам ли си или апетита ми изчезна от този чай?!
Да уточня, че го пия от 3 дни, първите 2 дена ми липсваха 2 билки.

Последна редакция: чт, 14 яну 2010, 23:39 от pepa_ilkova

# 112
  • Провинция
Аз съм на 20...Заколко време колко кг свали тогава?

# 113
vsi4kite bilki koito trqbva da si kupq ot aptekata s ednakav gramaj li sa?

# 114
  • Варна
Аз съм на 20...Заколко време колко кг свали тогава?
За месец-два свалих 6-7кг. казах и по-горе, че 20кг за 30 дена ми изглежда нереално, а и опасно. Но аз имах за сваляне само 5 кг. Знаем, че те са най-трудните! Билките ми помогнаха.

# 115
  • Провинция
Сега съм на чай Инхуа+монодиета,за трети ден-съм минус 0,500кг. Tired
Проклетите 5-6 кила на искат да се свалят и това е...Като приключа с Инхуа-то,минавам и аз на билките...Мисля да си ги варя вечер(понеже не мога да се справя с газовия котлон-трябва да има човек около мен)на 1 един път за целия ден и да пия по 200мл. преди всяко ядене.Проблем ли ще е да престоят цяла нощ и да подлсаждам чаят с мед и лимон?

# 116
Включвам се и аз да ви следя... и не само.

Попаднах преди нова година на тази комбинация от билки в друг сайт. Започнах да ги пия на 4 януари. На мен не ми е гаден вкуса, малко е горчив, но се трае. За сега не съм свалила нищо, но аз съм тежък случай. Дано да има ефект. Има доста обнадеждаващи постове, така че да си пожелаем успех  Hug

# 117
Тани,добре дошла! HugРадвам се да те видя тук.

Довечера си взимам последните две билки и от утре започвам и аз.Ще се тегля веднъж в седмицата,най-много два,за да не губя стимул.Успех на всички вече започнали!Минавайте да отчитате резултати и впечатления.

# 118
  • out of space

Ерика, какви добавки си приемала? Аз два пъти съм пила Л-карнитин. Докато го пиех почти нямах свален кг . Но интересното  беше , че почвах да свалям няколко седмици след като го спра. newsm78

Л-карнитин + Мега фет бърнър много добре ми се отразиха. Сега съм в период на почивка, ще ги почна чак март месец пак

# 119
            Здравейте момичета.  bouquet
    Радвам се че открих тази темичка.С интерес ще ви следя ,защото и аз имам кг за сваляне.
    Дори по предписание на лекар,пия едни хапчета за отслабване.Честно казано 
    обаче,предпочитам това да става с билки.
    Започвам да си ги набавям,и да пия.
    Успех на всички в свалянето на кг.  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт