Отслабване с букет от 17 билки

• 184 266
  • 721
  •   1
Отговори
# 390
Тук можете да си купите билката онлайн, приготвя се в Билковата аптека на Красно село /може да се купи и в аптеката/:
http://www.bilki.bg/index.php?m=320&lang=1&cat_bilki=605 … lki_o=1&pn=17 билки за отслабване и изчистване - Детокс чай
Тц, не е само този чай. На Богомил имат и един друг- пише си  " Чай за отслабване " на него и състава му е друг. От него всъщност е отслабнала Karry.
И аз също Grinning

# 391
Тук можете да си купите билката онлайн, приготвя се в Билковата аптека на Красно село /може да се купи и в аптеката/:
http://www.bilki.bg/index.php?m=320&lang=1&cat_bilki=605 … lki_o=1&pn=17 билки за отслабване и изчистване - Детокс чай
Тц, не е само този чай. На Богомил имат и един друг- пише си  " Чай за отслабване " на него и състава му е друг. От него всъщност е отслабнала Karry.
И аз също Grinning

А него продават ли го он лайн ?

# 392
# 393
Здравейте,момичета! И аз все се опитвам да отслабна,но без успех. И диети , и хапчета и какво ли не. Сега си купих глухарче,правя си чай-не знам дали ще сваля поне малко,но забелязвам че съм по-често в  Toilet

# 394
  • София
Здравейте,момичета! И аз все се опитвам да отслабна,но без успех. И диети , и хапчета и какво ли не. Сега си купих глухарче,правя си чай-не знам дали ще сваля поне малко,но забелязвам че съм по-често в  Toilet
Възможно е да има някакво прочистващо действие и за отслабване, но доколкото аз знам, глухарчето е предимно диуретично / по често се пишка/, прочиства черния дроб, бъбреците, при цистит и камъни, песъчинки. Стръка е много добър при анемия.
За отслабване има много билки - роза цвят, царевична коса, росопас, сена / майчин лист/, смокиня лист, зелен чай, и специални комбинирани чаеве, за които стана въпрос по-горе.
Успех  Simple Smile

# 395
  • Пазарджик
Здравейте момичета аз изчетох цялата тема и мн ме заинтригува Karry.Искам да ви попитам няки поръчвал ли си е от инернет билките по точно от сайта дето е побликуван по горе и дали наистина са тези чайове дато и Karry ги е пила  newsm78

# 396
  • Пазарджик
интересно ми е защото тя кава по напред в темата че ги взума 2 та общо за 10 лева и нещо а в сайта са доста по скъпи.А дали е по добре ние да си ги забъркваме или да си ги взимем готови от оатеката newsm78 #Crazy

# 397
  • София
Кари беше писала, че са 17-18лв 17те билки, но не мога да ви кажа с какъв грамаж са били. Най добре ще е ако тя се включи. Тези дето са двата вида за 10 аз съм ги пропуснала, но също е хубаво да се знае грамажа.

# 398
Здравейте, момичета , днес си поръчах и двата чая, отдавна се боря с 7/8кг. ,които натрупах в опитите си да откажа цигарите.Моля кажете какви са резултатите при вас.Успех в отслабването. Simple Smile

# 399
Кари беше писала, че са 17-18лв 17те билки, но не мога да ви кажа с какъв грамаж са били. Най добре ще е ако тя се включи. Тези дето са двата вида за 10 аз съм ги пропуснала, но също е хубаво да се знае грамажа.

Когато 17-те се купуват поотделно, си е бая торбище - почти 1 кг билки. Най-малката разфасовка в билковите аптеки е по 50 г. Затова е добре да се комбинирате няколко приятелки, колежки, роднини.

Готовият чай на аптеката на "Поп Богомил" си е малка 50-100 г. опаковка. 

# 400
  • Провинция

Когато 17-те се купуват поотделно, си е бая торбище - почти 1 кг билки. Най-малката разфасовка в билковите аптеки е по 50 г. Затова е добре да се комбинирате няколко приятелки, колежки, роднини.

Готовият чай на аптеката на "Поп Богомил" си е малка 50-100 г. опаковка. 

A може ли някакъв имейл за връзка с тях,евентуално да ми го пратят по някоя куриерска фирма

# 401
Не знам.
Потърси в нета "билкова аптека "Поп Богомил" София" и виж какво ще излезе.
Или провери в началото на темата дали няма посочени някакви телефони техни.

# 402
Билките който се съдържат в рецептите на различните аптеки  са абсолютно еднакви така че няма значение от къде ще я поръчате или сами ще си я забъркате, по важно е какъв ще е ефекта.

# 403
  • София
100 гр сухи билки стигат средно за 7-10 дена, зависи как загребвате  Wink но това е къс период за пиене на билки. Иначе във всяка билкова аптека предполагам ще ви направят и по-малко количество от 17 те билки.

# 404
Здравейте момичета!

Изчетох цялата тема и съм впечатлена!!! От днес започнах билките, но си ги разбърках сама. Жената в аптеката ми каза да имам търпение с очакваните резултати, тъй като билките са усвоявали с натрупване и по-бавничко от организма.

УСПЕХ!!! Simple Smile
Ще пиша резултати след месец, а може и по-рано running

Общи условия

Активация на акаунт