Отслабване с букет от 17 билки

• 184 303
  • 721
  •   2
Отговори
# 465
Знам, че темата е стара, но искам да питам няколко неща доволните:
1.Качихте ли килограмите когато спряхте билките?
2.Последно 600 се дели на 3 или 3 пъти по 600мл. се пие това нещо?

# 466
аз съм доволна от диуретичния ефект на билките,смятам пак да ги започна.

# 467
може ли да ми кажете по колко грама билки си взимате от вид за да ги смесите

# 468
няколко на страници имаше линк към фирма за доставки.

# 469
Здравейте и от мен...Има ли още билкоотслабващи дами? Питам защото и аз /след изчитане на написаното до тук / се реших да се включа. Поръчвам си ги днес и .....  PraynigЗапочвам комбинация между 17-те и 7-те билки от сайта. Не съм на ясно може ли така да се приемат повече време или трябва само единият вариант-17-те. Колко време се пият без прекъсване и колко време се почива преди следващия прием? Моля миналите вече по този път да ми отговорят.Предварително   bouquet!!!!!!!!!!!!

# 470
аз ще ги пия от утре пак.и съм от първите започнали ги.
успех! Hug

# 471

миналогодишните ли пиеш или имаш нови?

моите още си стоят, ако има полза да си ги почвам  Flutter
имам отделно гръмотрън и глухарче

# 472
имам нови от септември,та да си ги допия.
на мен ми действам много диуретично и съм доволна.

# 473
  • София
  bouquet ще изпробвам и аз:)

# 474
# 475
Добре де, като действат диуретично, само дето пишкаш и така на кантара виждаш по малко килца...Но това всъщност не е отслабване, нали фатката е да се свалят сланинките ?  Аз ли нещо не разбирам..?  Питам и не се заяждам!  Аз не съм в Бг и няма да си ги поръчвам,но днес си купих от тук един чай, пак с много билки и брезови листа...четох в  нета, брезовите листа били диуретични.. направих си го, сега го запарвам..но си мисля точно това, като ще пишкам повече, ми какво от това? Аз и така си пишкам достатъчно... newsm78    Ох, хем искам да си взема нещо малко да си помогна с тия кила, хем ме е страх да ги пия всякаквите  щуротий дето са ги напускал на пазара... ooooh!

# 476
аз от днес пак вадя чувала с гурчоляка..
Pinkito,тези билки раздвижват метаболизма и претъпяват глада+всичките им индивидуални действия-пречистване,успокоение,...
на мен ми действат диуретично,но аз съм с урологичен проблем и търся този ефект.
успех и при теб! Embarassed

# 477
Мерси Инче, и аз сега си изпих моето чайче,  много приятно на вкус...а четох как го оплюват, че било голяма гадост..   Дано има ефект наистина, то аз как ли ще разбера от кое имам ефект..сега с какво ли не се захванах... взех да спортувам, минах на диета и съм много сериозна, чак аз не мога да се позная...този чай купих ,че и го пия вече, утре отивам да видя за някое мазило, че и целулита борря...абе... ooooh!

# 478
e,браво!пълна отслабваща програма!супер.много вдъхновяващо звучиш!
аз се чудя за брезата и за глухарчето.нали се сещаш за една манекенска бърза диета-преди/след ядене-чай от глухарче и грейпфрут.
на какъв режим се?
дано се стегна като теб! Praynig
пиши тук за чая.ще си правим чайна церемония. Wink

# 479

то глухарчето е почти толкова гадно, колкото и гръмотръна

ина, ягодите много отпишкват

Общи условия

Активация на акаунт