Отслабване с букет от 17 билки

• 184 299
  • 721
  •   1
Отговори
# 480
аз от днес пак вадя чувала с гурчоляка..
Pinkito,тези билки раздвижват метаболизма и претъпяват глада+всичките им индивидуални действия-пречистване,успокоение,...
на мен ми действат диуретично,но аз съм с урологичен проблем и търся този ефект.
успех и при теб! Embarassed

Много се интересувам под диуретично тежката артилерия ли се има предвид, че в работата няма да е много уместно. Само това ме спира. Горчивото не ме плаши много.

п.п. Прочетох половината тема и спрях, но така и не разбрах дали има ефект, с изключение на момичето, което е свалило 20 кг. в началото на темата.

# 481
Да ви кажа , само с тези билки едва ли работата става..те са само помощно средство, ако изобщо действат...трябва си режим + упражнения , много движение и голяма доза търпение..Ето аз сега правя много неща, но от скоро...не знам кое най-много ще ми помогне, но като говорим за чайчетата, едва ли ще ми махнат паласките, дето съм ги нагънала като козунаци от под бюста надолу, нито пък ще ми свалят сланинките на дупето и крачетата...нито ще ми оформят талията..
Но и аз продължавам ... дано поне малко допринесе и чайчето ...Днес си бях същите килца на кантара ,както вчера, + чая бях хапнала и диня вечерта...очевидно моят чай не ме прави по отводняваща се...както и да е, успех на всички ....зимата муах торти, баници и кюфтета, а сега чайчета... Joy

# 482
Pinkito,ти от колко кг започваш?и колко искаш?
ама колко познати ти звучат думите.. Hug

# 483
Аз от 3 дена съм на режим, който аз съм си измислила - без сладко, тестено, газирано и пържено. Наблягам на салатките общо взето, пия много чай, защото кафе не обичам. Чудя се дали да го почна този чай, ама като гледам няма кой знае какви отзиви... newsm78

# 484
На 1 ви януари бях 72-3. Свалях, качвах... Преди 2 седмици бях  пак 69... Сега съм 66, а може би и 65 вече,утре ще видя. Целта ми е 55-56. Ако стигна до тях , после ще мисля евентуално за още 2-3, но това за сега са едни мечтииии.... По интересното е, че чак сега се стегнах ,както трябва ,преди 2 седмици, та го броя от тогава. Днес си купих едни къси панталонки за стимул, влизам в тях, но ми трябва  много стягане и още сваляне бая, за да ми седят ,както аз искам.. Изобщо само измислям какво още да направя, че нещата да дадът по-бързичко резултат , за да имам по силна мотивация...

# 485
И аз съм 66 и целта ми е до 56, ама трудна работа. Но и 60 да стигна много ще съм доволна! Mr. Green

# 486
ще успеем!
с воля и инат,и мотив като на Pinkito,супер ще сме! Hug

# 487
Като си се представя по бански и ето я мотивацията хихихих Laughing

# 488
Да ви кажа,  2 дни пих по 1 чай, вместо по 2-3 както пише. Мен много ме е страх да не вземе нещо да ми става зле,какво ли не изчетох за страничните ефкти от чайове, сиропи и т,н..И двата дни се сещах за чая кум 9,00 вечерта ...ами аз по принцип не си падам много по чайове,ама го купих..И двете вечери не можах да спя добре. Третият ден забравих да го пия, и съм си спала много добре, а чаят пише,че е без кофеин!  Сега го спрях,че нали Лунувам..ама утре пак ще го подхвана. Нищо не исещам, да ми е гадно ,лошо ,прималяло...тренирам всеки ден, днес дори най -много от всички дни до сега...Няма тичкане до 00...не ми действа разхлабващо изобщо.. Утре ще изпия 2 броя...

# 489
zdraveite na vscicki otslabvashti,eto me i men izcietox zialata tema i sega se zapisvam,az zapocinax da pia ciaceto,ot 2 dena,imam nujda da svalia 8kg,nadiavam se da ima efekt,makar cie go pia ot 2 dni moga da otbeleja cie naistina pritapiava apetita e razxlabva,az startirax predi 3 meseza sas 73kila,sega sam 58,dovolna sam no iskam da stigna do 50.ociakvam ot tezi bilki da gi svalia i tezi,za rezultat shte pish sled niakolko dni.uspex na vscicki  bouquet

# 490
А с какъв режим свали за 3 м, тези килограми? Поздравления за страхотният резултат!  Hug

# 491
ami savsem sluciano popadnax na edni tabletki koito se kazvat akai berry thin,poneje ne sam v balgaria si gi poraciax po internet i posle maika mi gi prati.pix 3 meseza i sas tiax postignax da svalia kila,koito mnogo mi preciexa.sega minax na ciacieto,dokato gi zapocina otnovo xapcietata.i karane na kolelo v kashti mi pomogna mnogo na den pravia ot 30km do 50km.i taka postepeno bez da poviarvam izcieznaxa kilza.ciacieto go pia ot 18.05.ma neshto ne sam mnogo dovolna ,no vse oshte e rano....shte gi pia do 18.06 pak shte vidim.

# 492
Здравейте,момичета!

Искам да ви споделя три неща:
1.Пия чай от 7 билки,който е запечатан и се продава в билковите аптеки.
2.Много ме боли корема от него и ако не съм си вкъщи едвам издържам да намеря тоалетна някъде,защото чаят е диуретик-определено!
3.НО...Simple Smile Откакто го пия и всичко,което хапна "излиза",започнах да се храня по-малко,не се чувствам толкова гладна и се надявам да се отуча от яденето за удоволствие,което всички предполагам познавате.

Извод-Ако искате да намалите количеството храна,което изяждате-пробвайте го.Аз лично мисля да съчетая чая с гладуване на плод и вода,защото усещам че ще ми е много лесно да спазвам режима,тъй като не се чуствам зле,отпаднала или вечномислеща за храна и имам 20 кг за сваляне.

# 493
как се казва чаят и кои са билките в него?  bouquet

# 494
Здравейте, малко със закъснение отривам тази тема Embarassed, но и аз реших да пробвам някое чайче за отслабване, защото килцата се трупат ли трупат Crazy.... Това със 17те билки не можах да намеря в готов вид, но се порових и открих друго със 7 билки, които си набавих току-що от билковата аптека, ще ги смеся в равни количества и започвам упорито пиене.
Билките са следните:
Rad. Ononidis (корени от гръмотрън)
Rad. et Hb. Taraxaci (корени и стръкове от глухарче)
Cort. Frangulao (кори от зърнастец)
Rad. Liquiritae (корени от сладък корен]
Fr. Coriandri (плод от кориандър)
Fol. Serine (лист от майчин лист)
Fol. Myrtilli (листа от черна боровинка)

Преди два месеца започнах фитнес, от там ми пробутаха някакви "термо" хапчета или там как ги нарекоха, тип фетбърнер, но сякаш ефектът  беше обратният.... качих 3 килограма, вместо да сваля. Сега спирам тези хапове и ще опитам само с чай и спорт, пък дано има ефект. Flutter

Общи условия

Активация на акаунт