Отслабване с букет от 17 билки

• 184 287
  • 721
  •   1
Отговори
# 495

качила си от фитнеса, не от фетбърнера

много разхлабителен ми звучи твоя чай,
внимавай да не си прецакаш нещо, че и сена и зърнастец на едно място............

# 496
http://www.bilki.bg/index.php?m=320&lang=1&cat_bilki=287 … 782&bilki_o=1 ето от тук си ги поръчах...струват 10лв.ако има резултат ще ви пиша!стискайте ми палци!  Praynig

# 497
Вече една седмица пия от моя самостоятелно забъркан чай....ефект е рано да има може би, но се чувствам добре.
Herzen, благодаря за отговора, за сега всичко е наред, не усещам голяма разлика в метаболизма си.
Единственото нещо, което забелязвам е, че по-рядно ми се яде сладичко, но може и да си внушавам.
uncool_girl, ще чакам да кажеш дали има резултат.

# 498
Здравейте,миналия месец прочетах тук за тези билки и веднага си ги купих/по отделно и ги смесих/ от 08.06 ги пия и до сега съм свалила 4 кг.преди това какво ли не съм пила и нищо ,най -много 2 кг при гладуване.Успех на започналите.

# 499
Здравейте,миналия месец прочетах тук за тези билки и веднага си ги купих/по отделно и ги смесих/ от 08.06 ги пия и до сега съм свалила 4 кг.преди това какво ли не съм пила и нищо ,най -много 2 кг при гладуване.Успех на започналите.

Успех и пак да се похвалиш  Hug

# 500
  • Wonderland
Записвам се да следя темата. И смятам да започна и аз с чая.

# 501
аз го започнах от днес..допивам остатъците...
успех на всички! Hug

# 502
  • Wonderland
Поръчах си билките от сайта,като ми ги доставят започвам да ги пия и ще видим има ли ефект....дано да има.... Simple Smile Успех на всички и от мен!

# 503
А тези,които са с ниско кръвно,какво да правят?
Тук четох,че понижават кръвното.
Е,то мойто няма повече накъде.

# 504
и аз съм с ниско,но не забелязвам такъв ефект.
в момента довършвам пакета...

# 505
  • Wonderland
От днес започвам да пия билките,при първи резултати ще споделя!Успех Grinning

# 506
Здравейте, и аз преди около месец поръчах билките от интернет, но така и не ги ползвах, т.к. разбрах, че съм бременна Simple Smile Ако на някой случайно му трябват, може да се свърже с мен на лични и ще уточним подробностите.

Успех на всички   bouquet

# 507
  • София
От събота започнах да пия сместа със седем билки, все още е много рано да се каже, но дамо да имат ефект, имам да сваля 10-15 кг  Cry

# 508
  • Wonderland
Момичета за кг все още не мога да споделя резултати,но определено чувствам лекота в корема си....не се чувствам подута както обикновенно.....по повод успокояването и благоприятстването на по-добър и дълбок сън има ефект.....преди около месец загубих много скъп за мен човек и от тогава не можех да спя добре,но няколко дни след като започнах да пия чай спрях да се будя през нощта,единственото нещо от което се будя е моето малко съкровище..... Simple Smile Успех на всички!

# 509
Присъединявам се към вашата група  Hug Днес си взех всички билки на куп-резултата една огромна чанта,чувствам се като вещица от някоя анимация  Mr. Green Mr. Green
Нещо да допълня-танцьорка съм от 10 год.пробвала съм най различни диети,това което съм разбрала и дано да ви е от полза сок или плод от грейпфрут сутрин една чаша или половин плод преди ядене-най ефикасното нещо  Peace довечера ще се премеря и ще се отчитам Peace тук
на всички леко слабеене  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт