гума за коса

• 10 531
  • 24
  •   1
Отговори
реших да попитан направо в нова тема Simple Smile някоя от вас ползвала ли е такъв продукт? къде мога да го намеря Simple Smile  newsm78

# 1
Какво е това  newsm78

# 2
Да ще обясниш ли за какво служи  Embarassed

# 3
От публикация във форума:

'Гумата за коса е тип паста, много плътен продукт, който се слага само на върховете на пръстите, и се разрошва или оформя дадената прическа. Различното от другите продукти, е това, че е силна като фиксация, често влагоустойчива и позволява премоделиране на прическата, подвижност, но фиксация.'

# 4
хайде, които я е ползвал да каже марка и впечатления

# 5
ммм аз знам че се казва ДЪВКА ЗА КОСА
когато бях с къса коса преди 3 години се правих с дъфката на бодлички-струваше 8лв. от фризиорския салон
50мл е кутийката която имах но беше доста икономична!  Simple Smile

# 6
  • София
А каква е разликата между това чудо и ваксата?  Rolling Eyes

# 7
  • Belgium
Очевидно има такъв продукт на Гарние, но не мисля, че се внася в България.

Ето го:

По-добре директно говори с фризьорката си дали е подходящ този продукт за тебе и какво би ти препоръчала.

# 8
Имам го точно това на Гарние, показано на снимката. Купувала съм го в Германия преди няколко години. Тука не съм го виждала. Но може да има на други марки.
Седи матово, не лепне и ухае невероятно готино.

# 9
  • В къЩи.
А каква е разликата между това чудо и ваксата?  Rolling Eyes

С ваксата косата на пипане е мазна,а с гумата не.

# 10
  • Някъде там край морето
Имаше подобен продукт на марката TIGI , но го препоръчваха повече за къса коса. Иначе миришеше страхотно да дъвка и не втвърдяваше косата както много други стилизанти. Но на дълга коса според мен може да се ползва само за няколко кичура примерно.

# 11
  • София
На мен Рошавка ми препоръчваше подобен продукт, но не съм сигурна, дали е същият. Поне ефекта, който тя ми описа е този, който постига тази гума. Така и не си го взех, но на нея и стоеше много добре - краищата са си разделени, като продуктите за мокър ефект, но седи сухо. Освен това каза, че може да си "наместваш" кичурите, ако не ти седят добре, тоест преправя се по всяко време.

# 12
и мен ме заинтригува това нещо, щом е влагоустойчиво Laughing

# 13
  • Има много детски смях.
Продуктът на TIGI как изглежда?
Напоследък съм с къса коса и определено описаният ефект на продукта би ми свършил доста добра работа.

# 14
  • Някъде там край морето
Продуктът на TIGI как изглежда?
Напоследък съм с къса коса и определено описаният ефект на продукта би ми свършил доста добра работа.

Ето така изглежда това, което ми напомня на гума http://tigi.bg/bg/?p=78,1
а ето този продукт има матиращо действие и е по-гъст от гел, пак изглежда като гума за коса http://tigi.bg/bg/?p=77,1
и двата продукта са страхотни , ако професионалист ти покаже как да ги използваш  Peace

Общи условия

Активация на акаунт