Къде ще учат първокласниците ни във ВАРНА?

• 48 132
  • 428
  •   1
Отговори
# 285
Някой чувал ли е нещо за частно училище "Симона"? Идвали са в градината да се рекламират на родителската среща и мъжът ми ми разказа много хубави неща.

# 286
  • гр.Варна
Не съм го чувала това училище ,но сега като потърсих информация ,видях че е  съвсем ново. До скоро  е било занималня . Тази учебна година предполагам ще му е първа.

# 287
  • Варна
това открих: http://www.ciela.net/freestategazette/Unofficial.aspx?year=2010&issue=10

ул. Заменхоф е баш на центъра, отстрани на бившата Валентина, нали?

# 288
  • най-шареното място
Надолу към гарата е Цар Симеон I,  а Заменфоф е от другата страна на сградите там - към Операта и пак надолу към гарата.

# 289
Някой има ли информация колко паралелки ще са в Славейков?

# 290
Скъпи мами на бъдеще първокласници,
Моля не кандидатствайте в ОУ Г.С.Раковски-Варна. След среща с една от госпожите Красимира Христова, се убедих, че такава арогантна госпожа не може да възпитава детето ми. За капак- зам.директорката по учебната част се изказа, че тяхното училище не е "елитно", а само едно обикновено квартално училище. Голяма анти реклама си направиха самите те! Окончателно решихме да изберем другото училище-Захари Стоянов. Питам се какви ли ученици могат да излязат от училище, където и преподавателите и персонала са грубияни! 

# 291
Ако беше казала, че е елитно- какво? Разбирам твоята загриженост, ама чак да ни  молиш...

# 292
  • най-шареното място
И аз съм чела неприятни неща тук.

Въпреки че не очаквам да е "елитно" и че тази дума ми е много куха в това отношение, съм останала с впечатление, че по-скоро имат амбиции... Същото това "просто" училище беше много желано миналата година.

ПС Детето ми не е там.

# 293
Скъпи мами на бъдеще първокласници,
Моля не кандидатствайте в ОУ Г.С.Раковски-Варна. След среща с една от госпожите Красимира Христова, се убедих, че такава арогантна госпожа не може да възпитава детето ми. За капак- зам.директорката по учебната част се изказа, че тяхното училище не е "елитно", а само едно обикновено квартално училище. Голяма анти реклама си направиха самите те! Окончателно решихме да изберем другото училище-Захари Стоянов. Питам се какви ли ученици могат да излязат от училище, където и преподавателите и персонала са грубияни! 

А моя син учи точно тамsmile3511!Боже, какво да правя сега Joy?

# 294
  • Варна
Спокойно!
Чух, че Захари и Раковски ще ги сливат  Simple Smile
И странно защо на мен зам.директорката не ми каза, че не са елитни. Явно ми е спестила горчилката.

# 295
Хм, а какво се разбера под "елитни" newsm78 Елитна база, деца на родители от елитни породи, учители от елитни породи?
Бай дъ уей, къде учат децата от елитни породи?
Неориентирана съм в елитността та затова се чудя. И аз като всеки средностатистически българин искам да се набутам сред елита, дет се вика. Та къде, в кое варненско училище да го диря?

# 296
Неориентирана съм в елитността та затова се чудя. И аз като всеки средностатистически българин искам да се набутам сред елита, дет се вика. Та къде, в кое варненско училище да го диря?
hahaha
galana_s,  202uu

# 297
Присъединявам се към вас- Много е важно на какъв учител ще попаднат децата! дано да имаме късмет...........

# 298
Присъединявам се към вас- Много е важно на какъв учител ще попаднат децата! дано да имаме късмет...........

Моето мнение относно учителя е, че в никакъв случай не трябва да се разчита на късмета. Казвам го от горчив опит. Няма никаква гаранция, че в "елитно" училище няма да попаднете на учител, който е много далеч от "елитен". Съберете възможно най-голям брой мнения и то от хора, които лично познавате. Направете всичко възможно и да се срещнете лично с учителя. Ако го бях направила това, а не бях разчитала на имиджа на училището, щях да спестя много неприятности на семейството си и най-вече на детето си.

# 299
Ми хубаво, ама аз пък нямам намерение да бия с останалите, за да  попадне детето ми при въпросната учителка. Точно на късмет залагам Grinning

Общи условия

Активация на акаунт