За дължината на полата и възрастта?

• 35 414
  • 767
  •   1
Отговори
# 405
Дължината на полата не е определяща за това дали една жена е секси или не, противно на много широко разпространената представа, че за да изглеждаш секси  трябва да носиш една горе-долу една педя парцал на дупето. Ама какво да се прави, когато поп фолкът определя стила и ценностите в една страна.

# 406
  • густо майна Филибето
Къде ги виждате тези зрели жени с минижупи Shocked Аз много рядко виждам фрапиращи гледки, а тук се говори така, все едно е масова практика. Полата на Лили Иванова е сценичен костюм, изобщо няма причина да се обсъжда, а и Лили не е обобщаващ образ на всички 70 годишни жени.

# 407
  • Варна

Всъщност при среден ръст, нормални пропорции и тегло клонящо към 70, точно рокличките малко над коляното с деколте са един от най-добрите варианти за обличане неглиже. На тези килограми няма как да нямаш големи гърди, които ще изглеждат супер с подходящия сутиен, а ако си качила килограмите наскоро и набързо, краката ти ще са още стегнати, но малко пълни. Прикриваш бедрата и евентуално коремчето с рокличката и показваш все още хубави крака.

Уффф, развесели ме! Навярно си прав, но аз трудно забравям как изглеждам, когато съм 60кг. Ръст 176-7см, но всеки си знае структурата, нали? А жените сме суетни

# 408
Ама какво да се прави, когато поп фолкът определя стила и ценностите в една страна.

ААА !Сори ... минито не е от вчера:

Чернобялата снимка е поне от 50-те години  Peace

# 409
  • Бургас/София
В началото на темата установих  че съм отчаяна и вулгарна  понеже не се вписвам в представите за жена на 40 години.  От 18 годишна имам цветни кичури в косата, била съм зелена, червена, синя и лилава ( обещавам като стана на 50 да се огранича само до синьото понеже е запазена марка за бабите  Grinning).  Спора  за дължината на полата ми припомни как те приемат околните в зависимост от облеклото ти. Преди година правихме ремонт и на връщане от Практикер решихме да минем да видим какви документи трябва да приготвим за колата която искахме да купим. Влизаме и сме облечени в анцузи все пак ремонт правим и на въпроса "Има ли отстъпка при плащане в брой" отговора беше " не може да си я позволите тази кола". Shocked. Смятах на другия ден да облека официален костюм и да отида да питам дали вече мога да си я позволя, но се отказах.

# 410
  • София
на въпроса "Има ли отстъпка при плащане в брой" отговора беше " не може да си я позволите тази кола". Shocked.

Е, нееее  Joy
Тук обаче става въпрос за друго - дебилен български манталитет и навика да се съди за хората по облеклото.

# 411
  • густо майна Филибето
Katia_S, вземи и мен в отбора на отчаяните Wink Все още си позволявам 4 пръста над коляното Grinning  Да не говорим, че и за броя деца има определени представи за вида на майка им Wink Според общоприетите представи аз трябва да съм дебела и състарена, поне с такива нагласи съм се сблъсквала достатъчно често. Laughing

# 412
на въпроса "Има ли отстъпка при плащане в брой" отговора беше " не може да си я позволите тази кола". Shocked.

Е, нееее  Joy
Тук обаче става въпрос за друго - дебилен български манталитет и навика да се съди за хората по облеклото.

Аха и мъжо така по време на ремонт, изхвърля боклука (по анцунг) и решава да влезе в магазина за климатици до нашия блок, защото трябваше да купуваме за кухнята.
След като го попитали какво търси и той отговорил - климатик, те му казали "тук има само скъпи климатици"....
Да, купихме си климатик от друго място - скъп даже.

# 413
Ама какво да се прави, когато поп фолкът определя стила и ценностите в една страна.

ААА !Сори ... минито не е от вчера:

http://fishki.net/picsw/102009/20/post/telki/devushki005.jpg

Чернобялата снимка е поне от 50-те години  Peace

Не става въпрос само за дължината. Тук играят роля материи, грим, поведение...
Сложи, ако желаеш, до снимката от 50-те тази или тази и ще разбереш какво имам предвид!
Някои и дълга рокля не могат да носят...

# 414
  • България-Швейцария
А аз - не Simple Smile
На 60 (в случай че ги доживея) се надявам вече да съм приключила с всички преустройства, обзавеждания и ремонти по апартаменти и вили и смятам повече да пътувам, да спортувам, а със сигурност и ще работя.
Това последното най-вероятно ни очаква всички, особено ако приемат новия праг на пенсионната възраст, така че стягайте се в кръста Wink

ПП. Не знам как ще се обличам тогава, защото не знам и как ще изглеждам, но със сигурност ще е така, както ми отива.

# 415
  • густо майна Филибето
Има много млади хора /включително и аз на 15-16г Blush/, които смятат, че 40 + вече не се целуват, не правят секс и са си направо за пенсия. Така че не ме учудва, че от жената на 40+ се очаква да изглежда като баба и на нея не са й позволени куп неща. Simple Smile

# 416
Има много млади хора /включително и аз на 15-16г Blush/, които смятат, че 40 + вече не се целуват, не правят секс и са си направо за пенсия. Така че не ме учудва, че от жената на 40+ се очаква да изглежда като баба и на нея не са й позволени куп неща. Simple Smile
Значи пак грешно разбиране на нещата!
Жената на 40+ трябва да е достойно изглеждаща! Жена на 50 със силен грим и къса пола, разголен пъп, коса до кръста и 2-ву сантиметрова ноктопластика за мен е символ на лош вкус, парвенющина и първичност. Такава жена си я представям като "пенсионерка" от магистралата, сервитьорка в долнопробна кръчма, готвачка във войнишки стол или внезапно забогатяла криворазбираща селска кокона. Също така страх от годините и опит с дрешки на тийн да запази младостта, но не би! Просто става жалка.
Всяка възраст има своята красота и на 40 живота въобще не свършва, уверявам те! Но да изглежда елегантно и достойно за годините си, не го умее всеки! А да стане човек за смях, никога не е късно!

# 417
  • густо майна Филибето
Ами аз съм си на 40 почти, знам че не свършва Hug
Тука обаче се изказват много крайни мнения, затова и питах по-горе - къде ги срещате тези толкова подкъсени 50 годишни жени, с голи пъпове и т.н. Това са изключения!

# 418
Ми ела да те заведа в работата ми... Laughing При 500 мъже и 30 жени 15 от 30-те жени изтрещяха в един момент... Whistling

# 419
Утрепахте ме,верно.Какво им има на жените на 40,50 или 60 години?И как точно разбирате на колко са години,по дължината на полата?

Веднъж като студентка чаках на опашка за карта за транспорта.Едно момче от групата дойде с баба си.Аз мислех,че му е приятелка или поне по-голяма сестра-жената имаше крака като 18 годишна, с костюм,полата до кляното,ниски обувки-пантофки.АЗ за такива крака мога само да мечтая, а тогава бях на 20 и само и завидях."Бабата не се беше намазала с тон грим,нямаше лъскави гердани,косата и беше на кок, в естествен кестеняв цвят и изобщо не си криеше годините.Вървеше изправена и уверена.Просто пример как красотата идва отвътре.

Сега като се огледам колко 20 годишни задници с подаващи се прашки се разхождат в мини-та и хич не им пука-това целулит,разширени вени,синки-дай да си покажем по колко много имаме от всичко.Страшно.

Елегантната жена е такава независимо на колко е години.Доста млади "лелки"могат да се понаучат ако не какво да покажат,поне кое да поскрият.

Общи условия

Активация на акаунт