За дължината на полата и възрастта?

• 35 448
  • 767
  •   1
Отговори
# 735
  • Paris, France
Търси назад в мненията си!

Няма да стане. Ти ме обвиняваш, ти ще намериш цитата. Аз даже не зная къде и какво да търся. И ако не го намериш излизаш лъжкиня Laughing.

# 736
Ай, чети: http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=468032.0

И аз спирам дотук, че темата е за късите поли и се отплеснахме!  Mr. Green

# 737
  • Paris, France
Ами не позна. Никога няма да оставя собствените си деца. В темата става дума за чуждо дете, а ти пишеш
Цитат
По едно време беше готова да оставя децата си
, от което потребителите остават с впечатление, че с лека ръка бих си оставила децата, което е клевета

Невена, поста Ви е гнусен!  Sick

Значи  години обичаш едно дете и след това виждаш едно число на лист хартия и решаваш, че не обичаш вече, така ли?
В духа на тази сапунена серия ( Mr. Green ) да Ви питам, ако се окаже, че в родилния дом са подменили бебето Ви и Вие разберете това след 3 години...просто ще го захвърлите, така ли?  Shocked

.....За родилния дом - има случаи на разменени деца, не е лесно. По принцип зная, че в такива случаи се говори с родителите и децата и след плавно и бавно приобщаване децата се разменят. За себе си мога да кажа, че колкото и да съм обичала детето (което не е мое а ми е дадено в родилното) бих искала то да отиде при кръвта си, при родното си семейство а аз да си прибера родното дете. Кръвта вода не става е казал народът. Мъжът ми ми е казвал, че никога не би създал семейство със жена, която има дете и още по-малко би го отглеждал. Аз също не бих гледала чуждо.

Приписваш ми качества и пороци, които нямам и това, че мнението ми не ти харесва или не съвпада с твоето не значи, че трябва да го цитираш в теми за къси поли, нямащи нищо общо с темата за чуждо дете и дали да го гледаме. И аз спирам дотук.

# 738
Nevena Virolan
 така съм съгласна, но начина по който го беше написала звучеше все едно, заради тазовете им не щеш да си общуваш с тях. Мисля, че като цяло азиатската раса са по меланхолични...оттам идва разликата.
 Peace

# 739
Тази тема отдавна се превърна в химн на толерантността. Евала мацки...!

# 740
  • Paris, France
Nevena Virolan
 така съм съгласна, но начина по който го беше написала звучеше все едно, заради тазовете им не щеш да си общуваш с тях. Мисля, че като цяло азиатската раса са по меланхолични...оттам идва разликата.
 Peace

Не знам, но накрая след всяка среща или събиране с тях трябваше да понасям и оплакванията на приятелите ми, че, видиш ли, са еди кви си (тазове, коси, гледат като пукъли итн) и те и реакцията на околните толкова ме депресираха, че спрях да ходя и да ги каня. Едвам до психиатър не стигнах. За мене възрастта не е проблем и контактувам и с пенсионери Laughing. Лелята на мъжа ми е възрастна, но така намахана и с такова тяло (ходи и с къси поли и и отива), с нея е толкова интересно и винаги има какво да разкаже. Толерантна съм, просто общуването с тях ме вкарва в депресия, особено с мъжете, ако могат да се нарекат мъже Mr. Green. Даже почвам да ходя изгърбена, а не съм особено висока. Мъжът ми и той се гърби. Не ми се отразява добре. Сигурно сред нас има хора, които движат с азиатци, харесват ги и им е приятно да са сред тях. Нямам нищо против тях и даже те признават, че сме едни от малкото, които ги канят Sad. Да не казвам, че като разберат българките, бразилките и останалите красавици, че ще има азиатци колко са разочаровани и изведнъж заети Grinning. Стигна се дотам, че ме питаха като ги поканя кой ще е там. Държа се много вежливо, но студено и на една ръка разстояние. Не мелим заедно, това е.

# 741
много ми стана интересно ,като чета определенията ви за азиатците...бре,чудо..6 пъти съм била из Китай,два пъти се разхождах из Токио и до Тибет, тази година ще ида..но такива азиатци не видях(с такВиз тазове и коси) !!!!Бре ,джанъм сляпа ли съм била или в друго измерение съм се повместявала?!?Нещо бъркате като раса са си по стройни от нас!То таквиЗ тазове все по Европата и Америка съм гледала.....хм,май друго се мъти тук,,Оплюването и лаенето по другите,е признак за собствената ТИ низост''споделя Елтън Джон..аз бих добавила и комплексираност!

# 742
Nevena Virolan
 Peace

Не знам, но накрая след всяка среща или събиране с тях трябваше да понасям и оплакванията на приятелите ми, че, видиш ли, са еди кви си (тазове, коси, гледат като пукъли итн) ...

Да не беше го писала това, че ще ме откажеш от горния ми пост. Whistling

# 743
Nevena Virolan
 Peace

Не знам, но накрая след всяка среща или събиране с тях трябваше да понасям и оплакванията на приятелите ми, че, видиш ли, са еди кви си (тазове, коси, гледат като пукъли итн) и те и реакцията на околните толкова ме депресираха, че спрях да ходя и да ги каня. Едвам до психиатър не стигнах. За мене възрастта не е проблем и контактувам и с пенсионери Laughing. Лелята на мъжа ми е възрастна, но така намахана и с такова тяло (ходи и с къси поли и и отива), с нея е толкова интересно и винаги има какво да разкаже. Толерантна съм, просто общуването с тях ме вкарва в депресия, особено с мъжете, ако могат да се нарекат мъже Mr. Green. Даже почвам да ходя изгърбена, а не съм особено висока. Мъжът ми и той се гърби. Не ми се отразява добре. Сигурно сред нас има хора, които движат с азиатци, харесват ги и им е приятно да са сред тях. Нямам нищо против тях и даже те признават, че сме едни от малкото, които ги канят Sad. Да не казвам, че като разберат българките, бразилките и останалите красавици, че ще има азиатци колко са разочаровани и изведнъж заети Grinning. Стигна се дотам, че ме питаха като ги поканя кой ще е там. Държа се много вежливо, но студено и на една ръка разстояние. Не мелим заедно, това е.

явно ти куцат и организацията и общуването

# 744
  • Paris, France
явно ти куцат и организацията и общуването
- не се и старая. Вече писах, че предпочитам контактите с латинци и африканци.

# 745
хм,нещо се разминаваш....французите не долюбват африканци и латинци....

# 746
  • Paris, France
хм,нещо се разминаваш....французите не долюбват африканци и латинци....

Французите са латинци  Joy Joy Joy

# 747
латинци по произход ...ама с друго съзнание са

# 748
Снимка на любимата ми Хайди, наближаваща вече 40те:  Heart Eyes

И така, междудругото, снимка на едни грозни японки:  Mr. Green

# 749
много ми стана интересно ,като чета определенията ви за азиатците...бре,чудо..6 пъти съм била из Китай,два пъти се разхождах из Токио и до Тибет, тази година ще ида..но такива азиатци не видях(с такВиз тазове и коси) !!!!Бре ,джанъм сляпа ли съм била или в друго измерение съм се повместявала?!?Нещо бъркате като раса са си по стройни от нас!То таквиЗ тазове все по Европата и Америка съм гледала.....хм,май друго се мъти тук,,Оплюването и лаенето по другите,е признак за собствената ТИ низост''споделя Елтън Джон..аз бих добавила и комплексираност!

И аз в края на тази година ще ходя до Китай и нямам търпение. Praynig

Общи условия

Активация на акаунт