За дължината на полата и възрастта?

• 35 422
  • 767
  •   1
Отговори
# 195
Извадете миниполите от гардероба, за да се справите с икономическата криза, съветват експертите.   hahaha hahaha hahaha

Ей за тия криза нЕма  Grinning

Ето - хем разалична възраст - хем различен стил - сравнявайте  Grinning

# 196
Аз нося и ще нося свръх къси поли, до когато ми се прииска, независимо на колко години съм. Мога 2-3 пъти в годината да сложа свръх къса пола, но си я нося с удоволствие  Hug Имам ли задоволителна за мен фигура и чувствам ли се добре не ме интересува ничие мнение  Party Аз откривам с доза разочарование, как все повече мои приятелки не спортуват и променят гардероба си, но уважавам решението им.
Peace

# 197
Всичките ми рокли и поли са къси,но прилично къси. PeaceДълги не мога да нося.А по въпроса дали на 40 ще съм пак с къси поли,още не съм мислила. Laughing

На един мъж на средна възраст му трябват точно 30 секунди за да съблече мислено от една жена всички и всякакви дрехи така че не се заблуждавайте че къса пола, клин или каквото и да било има значение за това колко сте харесвани  Peace

п.п. Мъж - 42 г. - ако някой пита  Whistling
Ти ме уби Mr. Green

# 198
Консервативна ме пишете, но ей сега зърнах снимка на една позната на 50 в минижуп - не е красиво, не е стилно.

# 199
 Пола до 4 пръста над коляното за мен не е минижуп и става за всяка възраст, ако на жената и отива, трябват хубави колена, по възможност.  Wink

Полите до средата на бедрото в повечето им варианти са изключително демодирани.
 Вчера гледах една жена с права черна пола до средата на бедрото, телесен чорапогащник, тесни ботуши до средата на прасеца с остър ток и остър връх, черни и тъмно късо палто. На около  40, с доста добра фигура, само малко по-ячки бедра. Комбинацията от макар и семпли елементи, но излезли от мода преди 5, 10, 15 години я правеше да изглежда като смешна лелка.
Ей това е проблем на много от жените над 40, искат да се обличат младежки, но не като сегашните младежи, а като преди  20 години, все едно времето е спряло за целия свят.

Супер късите поли много харесвам, но те са за лолитки или за плажа.

И аз съм в обсъжданата възраст, отлично се чувствам с годините си, нямам проблеми с теглото, а краката винаги са били най-доброто във фигурата ми. Вече не бих облякла къса пола  в града или на работа. На плажа, през свободното си време и в къщи нося къси панталонки, туники и подобни. Вероятно след още 10 години ще избирам още по- внимателно.

# 200
Принципно съм съгласна с горното мнение, но не мога да си представя какво имаш предвид под излезли от мода, може би защото не мога да видя въпросната жена. Има кройки и модели, които никога няма да са демоде, т.н. класически. Такива са обувките стилето. Може по улиците да е залято с обли и равни балерини, но красивата елегантна обувка няма да изглежда демоде в съответния контекст, разбира се.

# 201
  • София
Е, аз познавам жени, които дори облечени съвсем актуално изглеждат демоде.
Просто не им се получава. Гледаш я, всичко и е топ-фешън, облекло, аксесоари, обаче, тц, не става.
И обратното. Жена, облечена класически, консервативни дрехи и аксесоари, без някакъв топ-фешън елемент, обаче е шик и модерна.

# 202
  • Linz
Аз нося и ще нося свръх къси поли, до когато ми се прииска, независимо на колко години съм.
Трябва да има и такива като теб за да могат да изпъкнат стилните жени Peace

# 203
Принципно съм съгласна с горното мнение, но не мога да си представя какво имаш предвид под излезли от мода, може би защото не мога да видя въпросната жена. Има кройки и модели, които никога няма да са демоде, т.н. класически. Такива са обувките стилето. Може по улиците да е залято с обли и равни балерини, но красивата елегантна обувка няма да изглежда демоде в съответния контекст, разбира се.
Вярно, че по описание е трудно да си представи човек  Peace Всичко е въпрос на пропорции. Но ластични остри ботуши с къса пола се носеха преди известен брой години.
 И съм съгласна- има си елегантни обувки стилето. С къса пола ми е трудно да си представя  да седят добре.  newsm78 Иначе с пола до коляно, вталена риза или поло, с панталон, с малка черна рокля- да. Обувките стилето имат подчертано елегантен дамски вид.

Но лелките с тупирани кокове от моето детство, които ги носеха 25 години, докато кока се върна в модата, макар и не в същия вид... Мацките с големи подплънки на раменете дъълго след като всички ги бяха изхвърлили... Сигурна съм, че и с ниската талия ще е така, след 15 години, някои съвременни момичета с вярност към нея ще имат усещането, че не са мръднали в годините...Ей това явление имам предвид. Смешничко е.  Но пък, ако конкретната жена ми е приятна по някакви различни причини го приемам по- скоро симпатично-смешно.
Е, аз познавам жени, които дори облечени съвсем актуално изглеждат демоде.
Просто не им се получава. Гледаш я, всичко и е топ-фешън, облекло, аксесоари, обаче, тц, не става.
И обратното. Жена, облечена класически, консервативни дрехи и аксесоари, без някакъв топ-фешън елемент, обаче е шик и модерна.
И това е абсолютно вярно  Peace

# 204
  • България-Швейцария
Зависи и от фигура, и от излъчване, и от цялостния 'стайлинг', ако щете.
Калиста Флокхарт, дори чувал да облече, ми е елегантна:
http://www.contactmusic.com/pics/mb/letterman_celebs_021008/cali … khart_5194483.jpg
http://blog.emitations.com/wp-content/uploads/2008/05/ford-flock … art-pga-large.jpg
Ето я тук 'по крака', пак си е хубава и не дразни:
http://images.teamsugar.com/files/users/6/60803/34_2007/ally1.jpg
http://www.movies-on-dvds.com/actresses/calista_flockhart.jpg

За сравнение една Памела Андерсън, дори по-кежуъл облечена, отново стои вулгарно:
http://www.chinadaily.com.cn/showbiz/images/attachement/jpg/site … 51b09f7734653.jpg

# 205
За сравнение една Памела Андерсън, дори по-кежуъл облечена, отново стои вулгарно:
http://www.chinadaily.com.cn/showbiz/images/attachement/jpg/site … 51b09f7734653.jpg

Отдавам го на това, че едната мирише на евтино чукане, а другата на нежност... Дано не ме разберете грешно  Praynig

# 206
Рени, това, че ти нямаш възможност и желание да експериментираш с външния си вид, не трябва да се налага и на останалите. Стил е да прецениш кога и къде какво да облечеш и съчетаеш. Късата пола не е изключена в много ситуации, съжалявам за хората, които са ограничени от предрасъдъци. Мен лично ме изморява непрестанното консервативно облекло задължително в сферата, която работя, колкото и да се опитвам да вмъквам малки мои детайли. Късата пола е и като дълбокото деколте или голият гръб, които си позволявам също така в удобни моменти. Обичам разнообразието и бих се ограничила, но не бих се отказала с напредване още повече на възрастта.

# 207
ами той стила на обличане има и социален елемент.

във Виена забелязвам това особено по фирмени тържества - колкото по-високо е една жена в йерархията, толкова по-дискретно (и скъпо) е облечена.

виж секретарките много държат да направят впечатление - и на 20, и на 40. То са мини дължини, голи гърбове, фалшиви перли, мрежести чорапи....

# 208
ами той стила на обличане има и социален елемент.

във Виена забелязвам това особено по фирмени тържества - колкото по-високо е една жена в йерархията, толкова по-дискретно (и скъпо) е облечена.

виж секретарките много държат да направят впечатление - и на 20, и на 40. То са мини дължини, голи гърбове, фалшиви перли, мрежести чорапи....

точно така мисля и аз.

# 209

и на 30 не е готино  да се подкъсява жената ,пък камо ли на 40 , аз с 2 деца на 30 , не мога да се подкъся

Общи условия

Активация на акаунт