За дължината на полата и възрастта?

• 35 420
  • 767
  •   1
Отговори
# 315
  • В градината...
Аз казвам евала на такива жени!

# 316
Какви шорти на вилата ....я да слага фереджето свеки!!! Crossing Arms Joy hahaha

# 317
  • Варна
Виждам, че шортите на свеки яко ви забавляват.

# 318
Дами, едвам ви изчетох. И на всяко *Лили* се сепвах, все едно за мен става въпрос!  Laughing

И аз съм виждала шокиращи крака и дупе- и на мен не ми беше приятно (то беше окосмяване, целулити, разширени вени, рани...). Няма какво да се правя на толерантна , когато гледката наистина не ми е харесала!

# 319

И аз съм виждала шокиращи крака и дупе- и на мен не ми беше приятно (то беше окосмяване, целулити, разширени вени, рани...). Няма какво да се правя на толерантна , когато гледката наистина не ми е харесала!
[/quote]
абсолютно съм съгласна с това мнение,но в къщи и на вилата еееее чак пък толкова.....

# 320
Дами, едвам ви изчетох. И на всяко *Лили* се сепвах, все едно за мен става въпрос!  Laughing

Добре ,съгласна съм,така е.
Но...ако става въпрос за приятелка,например...какво,ще се скарате ли,ако тя не те послуша и продължи да си се облича както й е кеф?
А ако е непозната за теб жена,защо би й пукало ,че ти не си толерантна към нейния начин на обличане?

# 321
  • Варна
Е, добре де, аз и синът й не сме ли хора? Simple Smile Или се презюмира, че трябва да ни е все едно.

Аз никога не бих си позволила да се появя пред свеки в непригледен вид - несресана, без поне малко грим, разголени дрехи. Пред мъжа ми мога да се размотавам само по токчета, но едва ли подобна гледка би радвала свеки. Свекър ми - със сигурност  Laughing

Краси.мира, ако на всички не им пукаше как изглеждат в очите на другите, едва ли модният бизнес би имал такива обороти.

# 322
Но...ако става въпрос за приятелка,например...какво,ще се скарате ли,ако тя не те послуша и продължи да си се облича както й е кеф?

Точно на близка приятелка не бих премълчала, ако виждам, че прави неприятно впчатление.
На чужди- да ходят, както си искат. Но и аз си мисля, каквото си искам  Wink

# 323

Точно на близка приятелка не бих премълчала, ако виждам, че прави неприятно впчатление.
Ами нали и аз това казвам...всеки да ходи както си иска.
А какво си мисля аз,едва ли  ги интересува!Нали?

# 324
  • Варна
Съгласна съм с Лили-Лу.

# 325
Е, добре де, аз и синът й не сме ли хора? Simple Smile Или се презюмира, че трябва да ни е все едно.

Аз никога не бих си позволила да се появя пред свеки в непригледен вид - несресана, без поне малко грим, разголени дрехи. Пред мъжа ми мога да се размотавам само по токчета, но едва ли подобна гледка би радвала свеки. Свекър ми - със сигурност  Laughing

Краси.мира, ако на всички не им пукаше как изглеждат в очите на другите, едва ли модният бизнес би имал такива обороти.
Модният бизнес е една машина за пари.
И само доказва колко лесно хората се поддават на манипулации и са готови на всичко,само и само да не ги сметнат за различни!

# 326

Ами нали и аз това казвам...всеки да ходи както си иска.
А какво си мисля аз,едва ли  ги интересува!Нали?

Краси, аз уважавам чуждия избор, но не мога винаги да се съглася с него. Глупаво е, ако човек търси одобрението на околните! Далеч съм от мисълта, че някой само заради моето *не*, би облякъл друго. Но на *не*-то как да кажа да  Grinning

Имам приятелка, която знае мнението ми за определени неща. Не се обижда, че не удобрявам някои от прозрачните тигрови дрешки. Просто спря да ме пита.

# 327
за тия, които издигат в култ удобството - мини пола и високи токчета не ми се виждат най-удобното облекло на света. бих предложила пижама или работен комбинезон.

относно облеклото и социалното положение - примера, който дадох е за Виена, частна фирма.
За БГ знам, че все още е страната на неограничените възможности, но и там нещата полека си идват на мястото. А за софийски градски съд и разни учреждения няма нужда да ми обяснявате кой какви мини поли носи - държавните служители никъде не блестят с елегантност.

На мен определено ми пука как ме възприемат околните, все пак не съм Робинзон Крузо на самотен остров. Ако се облека като клошарка, хората ще се държат към мен като с клошарка и т.н. Облеклото ни е нашата "визитка".

И последно - естетическия аспект, за който пише Богиня. Ами да, и на мен ми е важен. И точно на плажа някои гледки предпочитам да са ми спестени.

# 328

И последно - естетическия аспект, за който пише Богиня. Ами да, и на мен ми е важен. И точно на плажа някои гледки предпочитам да са ми спестени.
Ами тогава предложете да въведат закон на плажа да се забрани достъпа на всички дебели,ниски и трътлести,с големи дупета,с разширени вени,с целулит,с петна,със стрии,с коремчета...
Право на плаж имат само Мис-ките !Амин!

Лили - Лу , аз например не харесвам и не одобрявам новата чалга-мода!
И това клониране на тийнейджърите по улиците.
Но какво от това,че на мен не ми допада?
На кой му дреме ?

# 329
  • Варна
Краси, да предположим, че си работодател и при теб на интервю са две кандидатки: еднакво добре представили се, с еднакво интелектуално ниво, т.е. професионално нямаш забележки. Коя от двете ще назначиш - тази, с визия на фолк-звезда или коректно облечената с черен костюм и пола до коляното?

Общи условия

Активация на акаунт